Συμφωνω απολυτα thomas69 αλλα μπορει να εχουν ιδια προελευση και οντως ειναι φασον κινεζικα αλλα δεν ειναι ιδια τουλαχιστον στη φωτο...
τελος παντως καλως να τα παρετε και σιγουρα ειναι καλη προσφορα με αντικειμενικα κριτηρια...Εγω προτιμω να παρω ενα ιαπωνικο και κρατησω τη διαφορα για κατι καλυτερο.. 
Δεν προσπαθεί κανένας να πείσει κάποιον άλλον σώνει και καλά να αγοράσει ρολόι.Όλοι εδώ προτάσεις και γνώμες λέμε.
Το Lamberti μάλλον κανένας δεν το έχει δει από κοντά.Μάλλον και τα ρολόγια που έχουν παρουσιαστεί από άλλες εταιρίες και είναι δίδυμα αδερφάκια του Lamberti.
Εμένα μόνο και μόνο το γεγονός οτι το ίδιο ακριβώς το βγάζει η Guinard μου αρκεί για να καταλάβω την ποιότητα.Ο ιδιοκτήτης της είναι ο ιδρυτής της Sinn.
Οπως επίσης σημαντικό είναι το γεγονός οτι η Lamberti είναι εταιρία ωρολογοποιών.Λίγες πλέον εταιρίες είναι έτσι.
Σαφώς και ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει και αυτό πρέπει να ισχύει και για μεγάλες εταιρίες και οχι μόνο να κατηγορούμε τις μικρές και άγνωστες εταιρίες που δεν ξέρουμε.
Για μένα το μόνο αρνητικό είναι οτι το ίδιο ρολοι βγαίνει από πολλες εταιρίες.Για τα λεφτά του φαίνεται πολύ καλό.
Κατά τα άλλα γι αυτά που ψάχνεις σε αυτά τα λεφτά το έχουμε πει ξανά.Ιαπωνία