Αποστολέας Θέμα: Αγορα ελβετικου diver με χαμηλο κοστος  (Αναγνώστηκε 92914 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορα ελβετικου diver με χαμηλο κοστος
« Απάντηση #180 στις: Ιούνιος 11, 2010, 09:51:37 μμ »
Το ρολοι ηταν demo

αρα δεν ηταν ενα κανονικο ρολοι.

ειχε στο κρυσταλλο τουλαχιστον 3 γρατσουνιες. Επιοικως απαραδεκτο...

δεν ηταν με  το κρυσταλλο απο ζαφειρι !!!!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Ιούνιος 11, 2010, 10:03:07 μμ »
Ηταν κανονικο αλλα φορεμενο ρολοι...που δεν επιτρεπεται το τζαμι και η στεφανη να χαρασονται ετσι με καμμια χρηση.
Με ζαφειρι κρυσταλλο δεν βγαινει σε αυτα τα χρηματα.Νομιζω μονο το gmt ....
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Ιούνιος 11, 2010, 10:06:14 μμ »
Ηταν κανονικο αλλα φορεμενο ρολοι

κακως τοτε!αν και σε ενα ρολοι των 500 ευρω  και το ορυκτο κρυσταλλο θα επρεπε να ειναι Κ1

παμε για αλλα λοιπον!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Ιούνιος 12, 2010, 11:57:40 πμ »
H Ζeno βάζει ορυκτό κρύσταλο σε αρκετά μοντέλα της, μπορείς να το παραγγείλεις όμως και με ζαφείρι. Μην αδικείς το ρολόι επειδή δεν σου κάνουν έκπτωση οι εδώ dealers. Οι άνθρωποι είναι κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου. Το ρολόι το βρίσκεις πολύ-πολύ-πολύ φθηνότερα από επίσημο Ευρωπαίο dealer, όπως και όλα τα Zeno. Οπτικά πάντως δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.....πολύ φανταχτερό.....

Δημήτρη νομίζω πως η καλύτερη περίπτωση είναι τελικά το Lamberti που είπε πιό πάνω ο george_

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Ιούνιος 12, 2010, 12:01:07 μμ »
Γιαννη
δεν αδικω το ρολοι για τους dealers...Δε θα το επαιρνα ακομα και με 250€ γιατι εχω δει πολυ καλυτερα ρολογια στα χρηματα αυτα...Πιστευω οτι ακομα και το zodiac που πηρε ο nyo ειναι πολυ καλυτερο. Αν το σκεφτεις το μονο πλεονεκτημα του ζενο ειναι η μηχανη του, που αμφιβαλλω αν θα καταλαβει κανεις και μεγαλη διαφορα σε ρολοι που θελει να φοραει το καλοκαιρι για μπανιο και για υποκαστατο καποιου αλλου.. ;)
Το lamberti ειναι πολυ καλο ! αλλα προσπαθω να μην ακουω τις Σειρηνες που μου λενε "παρτο παρτο" και να κρατησω τα χρηματα για αλλους στοχους.... ;) you know

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Ιούνιος 12, 2010, 12:22:08 μμ »
Δεν το έχω δεί από κοντά και δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο για το συγκεκριμένο Zeno. Έχω δεί όμως πολλά άλλα από την εταιρεία(pilot) και δεν μου έδωσαν τέτοια εντύπωση, ίσα-ίσα που τα θεωρώ πολύ value for money.....τέλος πάντων, βγαίνουμε από το θέμα.....ας αφήσουμε τη Ζeno.....

Ως αναφορά το Lamberti που είναι και το βασικό.....μερικές φορές σου παρουσιάζεται μιά ευκαιρία και αν μπορείς καλό είναι να την αρπάξεις.....45άρι diver με εκχαράξεις κλπ, ωραία χρώματα, με ΕΤΑ, στα 280 ευρώ είναι ευκαιρία ;)

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #186 στις: Ιούνιος 12, 2010, 01:24:34 μμ »
Ισως το πιο ωραίο και πρωτότυπο diver που είδα μέχρι τώρα από τις μικρές Αμερικάνικες εταιρίες

http://helson-watch.com/bucc.html

είναι όμως λίγο ακριβούτσικο

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Ιούνιος 12, 2010, 01:49:25 μμ »
Πολυ ομορφο ειναι φιλε Θωμα,οντως λιγο ακριβο αλλα swiss made και limited edition μονο 100 κομματια.Εμενα μ αρεσει το καπακι που ειναι νεκροκεφαλη ;)

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #188 στις: Ιούνιος 12, 2010, 02:12:29 μμ »
Πολυ ομορφο ειναι φιλε Θωμα,οντως λιγο ακριβο αλλα swiss made και limited edition μονο 100 κομματια.Εμενα μ αρεσει το καπακι που ειναι νεκροκεφαλη ;)

Ναι όντως και μένα μ'αρέσει η νεκροκεφαλή  ::)

αυτό το limited εμένα με φοβίζει λίγο.Αμα πάθει τπτ ανταλλακτικά θα υπάρχουν?  ???

αλλά παρ'ολα αυτά δεν παύει να είναι ένα πολύ όμορφο ρολόι

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Ιούνιος 12, 2010, 09:20:05 μμ »

πολυ φασον κατασταση μου μυριζει για το lamberti...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Ιούνιος 12, 2010, 09:34:35 μμ »
ναι ,λες και ειναι οι πρωτοι,το εχουμε ηδη πει ...αλλα η τιμη και τα χαρακτηριστικα ειναι αχτυπητα!!!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Ιούνιος 12, 2010, 09:49:10 μμ »
ναι ,λες και ειναι οι πρωτοι,το εχουμε ηδη πει ...αλλα η τιμη και τα χαρακτηριστικα ειναι αχτυπητα!!!!

+1 ;)

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Ιούνιος 13, 2010, 12:56:41 μμ »
Ναι αλλα δεν ειναι κανενα εντυπωσιακο σχεδιο, δεν το εχει δει κανενας μας στο χερι του η σε φυσικο καταστημα για να κρινει πως ειναι και δεν ξερουμε αν εχει καν υποστηριξη. Μπορει να εχει απαραδεκτα υλικα, οπως για παραδειγμα μπρασελε, και μην ξεχνατε οτι εχει και σχεδον 300€. Με τοσα θα προτιμουσα πολυ πιθανον και το ekranoplan η το artego γιατι εχουν χαρακτηρα και ας εχουν υποδεεστερα χαρακτηριστικα (στα χαρτια παντα...).
Αν ηταν για το project θα το εβλεπα αλλιως γιατι θα ειχε ενα αλλο χαρακτηρα, ομως τωρα ειναι ενα ρολοι Κινας που παει στην Ιταλια για να δασμολογηθει και να σταλει απο εκει σε αλλη τιμη...και τιποτα παραπανω...

Η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δεν παιρνω ενα ρολοι με τον αλγοριθμο - Αν εχει Ετα -Αν εχει κρυσταλλο απο ζαφειρι -αν εχει κατω απο 400€ τοτε το παιρνω και οτι εγινε εγινε... ;)

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Ιούνιος 13, 2010, 01:00:34 μμ »
Γιατι να μην παρω αυτο....

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Ιούνιος 13, 2010, 01:19:39 μμ »
Μπορει να εχει απαραδεκτα υλικα, οπως για παραδειγμα μπρασελε, και μην ξεχνατε οτι εχει και σχεδον 300€. Με τοσα θα προτιμουσα πολυ πιθανον και το ekranoplan η το artego γιατι εχουν χαρακτηρα και ας εχουν υποδεεστερα χαρακτηριστικα (στα χαρτια παντα...).
Αν ηταν για το project θα το εβλεπα αλλιως γιατι θα ειχε ενα αλλο χαρακτηρα, ομως τωρα ειναι ενα ρολοι Κινας που παει στην Ιταλια για να δασμολογηθει και να σταλει απο εκει σε αλλη τιμη...και τιποτα παραπανω...

Η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δεν παιρνω ενα ρολοι με τον αλγοριθμο - Αν εχει Ετα -Αν εχει κρυσταλλο απο ζαφειρι -αν εχει κατω απο 400€ τοτε το παιρνω και οτι εγινε εγινε... Wink

κανεις δεν σε υποχρεωσε να αγορασεις το ρολοι αυτο ,που μπορουμε να το αγορασουμε κατω απο 300 ευρω!κανεις δεν το παρουσιασε σαν ενα υπεροχο,μοναδικο σχεδιο!ειναι ενα ρολοι με καλη τιμη ,απο μια Ιταλικη εταιρια.μπορω να σου πω μονο,οτι εψαξα λιγο ,για να δω τι λενε για την εταιρια και δεν βρηκα αρνητικα σχολια.

δεν εκανα ποτε συγκριση με κανενα αλλο.ειναι ενα φασον ρολοι,οσο πολλα αλλα ,σε μια καλη τιμη που μπορουν να γινουν καποιες εγχαραξεις.επισης καποιος μπορει να αγορασει καποιο αλλο μοντελο της εταιριας .

δεν μπορω να καταλαβω την σταση σου!οποιος γουσταρει το αγοραζει,αλλα δεν δεχομαι τα αρνητικα σχολια ,χωρις καν να εχεις δει απο κοντα το προιον!

και καλα θα κανεις,αλλα το lamberti τι σχεση εχει?

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 13, 2010, 01:46:13 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Ιούνιος 13, 2010, 01:29:43 μμ »
Ναι αλλα δεν ειναι κανενα εντυπωσιακο σχεδιο, δεν το εχει δει κανενας μας στο χερι του η σε φυσικο καταστημα για να κρινει πως ειναι και δεν ξερουμε αν εχει καν υποστηριξη. Μπορει να εχει απαραδεκτα υλικα, οπως για παραδειγμα μπρασελε, και μην ξεχνατε οτι εχει και σχεδον 300€. Με τοσα θα προτιμουσα πολυ πιθανον και το ekranoplan η το artego γιατι εχουν χαρακτηρα και ας εχουν υποδεεστερα χαρακτηριστικα (στα χαρτια παντα...).

Η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δεν παιρνω ενα ρολοι με τον αλγοριθμο - Αν εχει Ετα -Αν εχει κρυσταλλο απο ζαφειρι -αν εχει κατω απο 400€ τοτε το παιρνω και οτι εγινε εγινε... ;)

Mits αν πρέπει να δοκιμάσεις το ρολόι στο χέρι σου, απορρίπτεις ένα σωρό ρολόγια, απορρίπτεις και το παραπάνω που έβαλες.
Το ekranoplan η το artego δεν έχουν υποδεεστερα χαρακτηριστικα στα χαρτια, έχουν υποδεέστερα χαρακτηριστικά πραγματικά. Έχουν σίγουρα χειρότερες μηχανές.
Το κατά πόσο παίζει ρόλο η μηχανή σε σχέση με το σχέδιο του ρολογιού θα το κρίνεις εσύ.
Πάντως το σχέδιο του Lamberti είναι αφενός κλασσικό, αφετέρου ζωντανό λόγω του πορτοκαλί των δεικτών και των διαγραμίσεων

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Ιούνιος 13, 2010, 01:42:33 μμ »
Παιδιά, να προτείνω κάτι.
Γιατί δεν αγοράζουμε "ρεφενέ" ένα να το δουμε ζωντανά σε μια συνάντηση στην Αθήνα??
Οι "επαρχιώτες", όπως εγώ, θα εμπιστευθούμε τους "πρωτευουσιάνους"!!
Θέλουμε όμως πολλές-πολλές φωτό (Γιάννη, ακούς?? ;D), και εμπεριστατωμένα reviews και σχόλια.
Αν μαζευτούμε 10, είναι ~30 ευρώ ο καθένας.... ;D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιούνιος 13, 2010, 01:52:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιούνιος 13, 2010, 01:59:06 μμ »
Γιωργο πραγματικα δεν καταλαβαινω τον τροπο που απαντας...
Παράθεση
κανεις δεν σε υποχρεωσε να αγορασεις το ρολοι αυτο ,που μπορουμε να το αγορασουμε κατω απο 300 ευρω!
Το να εκφρασω τη γνωμη μου για το οτι δεν μου αρεσει το ρολοι συνεπαγεται οτι θα πρεπει να απολογηθω και γιατι? δεν μου αρεσει και κανενας δεν με υποχρεωσε να το παρω και δεν απολογουμαι και γιατι δε μου αρεσει...Και εχω καθε δικαιωμα να μην μου αρεσει...Δεν καταλαβαινω το υφος :-\
Παράθεση
σε μια καλη τιμη που μπορουν να γινουν καποιες εγχαραξεις
και αν γραφει απο πισω mitsman τι παει να πει? οτι αξιζει τα λεφτα του? και στο Fortis μου παω σε ενα τεχνιτη και μου γραφει οτι θελω πανω...
Παράθεση
εν μπορω να καταλαβω την σταση σου!οποιος γουσταρει το αγοραζει,αλλα δεν δεχομαι τα αρνητικα σχολια ,χωρις καν να εχεις δει απο κοντα το προιον!
Οποιος δε γουσταρει δεν το αγοραζει και οποιος δεν γουσταρει γραφει τη γνωμη του και αν θελει λεει οτι ειναι και μ@λ@κι@ και δε του λεει κανεις και τιποτα...Το τοπικ ειναι για δημοσια συζητηση και σχολιασμο οικονομικων ρολογιων σε diver στυλ. Αν ηταν καποιο τοπικ που θα ειχε στοχο τη συζητηση για την αγορα του ρολογιου τοτε θα ειχες καθε δικαιωμα να μου πεις κατι για την σταση μου...

Κανεις μας δεν το εχει δει απο κοντα και κανεις μας δεν μπορει να ειναι υπερμαχος για την ποιοτητα του και το αντιθετο...Εικασιες εκανα, οπως και εσυ για την ποιοτητα του...

Παράθεση

και καλα θα κανεις,αλλα το lamberti τι σχεση εχει?
Αντιπαραθεση αποψεων για επιλογη - αγορα ρολογιου και ειδικοτερα ελβετικου δυτη με χαμηλο κοστος...
Παράθεση
Mits αν πρέπει να δοκιμάσεις το ρολόι στο χέρι σου, απορρίπτεις ένα σωρό ρολόγια, απορρίπτεις και το παραπάνω που έβαλες.
Το ekranoplan η το artego δεν έχουν υποδεεστερα χαρακτηριστικα στα χαρτια, έχουν υποδεέστερα χαρακτηριστικά πραγματικά. Έχουν σίγουρα χειρότερες μηχανές.
Το κατά πόσο παίζει ρόλο η μηχανή σε σχέση με το σχέδιο του ρολογιού θα το κρίνεις εσύ.
Πάντως το σχέδιο του Lamberti είναι αφενός κλασσικό, αφετέρου ζωντανό λόγω του πορτοκαλί των δεικτών και των διαγραμίσεων

Γιαννη οτι ειπες το παραδεχτηκα παραπανω και με αντικειμενικα κριτηρια συμφωνω μαζι σου και το ειπα κιολας. Η δικη μου λογικη δεν μπορει να με κανει να δωσω 345€-χ% για το εν λογω ρολοι....

Παράθεση
review απο γερμανικο site,του guinand,μιλαμε για το ιδιο ρολοι
Δεν ειναι το ιδιο ρολοι...ειναι αλλης  εταιριας...και ειναι ενα review απο ενα χρηστη...Αν εγω εγραφα για το fortis θα το εκθειαζα...εσυ θα το ξεφτιλιζες...αναλογισου λοιπον...

Ειπα τη γνωμη μου και αυτο ηταν ολο...δεν θα εδινα τα χρηματα αυτα γι αυτο το ρολοι. Ειναι σεβαστη και νομιζω οτι η αντιπαραθεση των αποψεων οδηγει σε εποικοδομητικη συζητηση... ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιούνιος 13, 2010, 02:26:14 μμ »
ειναι το ιδιο ρολοι,οπως και με πολλα αλλα ...ειπαμε ειναι φασον...μονο που το ενα κανει 495 ευρω,γιατι  ειναι Guinand,ενω το αλλο 345 τιμη καταλογου ,χωρις την εκπτωση.παμε στον Ιταλο και του λεμε Mastro Giuseppe,θελουμε να αγορασουμετο καταδυτικο σου και ειμαστε καμια 10αρια,ποσο τα αφηνεις?μπορει να θελουμε και κανα αλλο μοντελο σου ...δυσκολοι καιροι,δεν εισαι και γνωστη εταιρια...κανε μας καμια καλη τιμη....ετσι πηγε πανω κατω το πραγμα

απο την αρχη σου ειπα οτι ειναι φασον ρολογια....δεν ειπα ποτε ειναι καλα ,ειπα ειναι καλη τιμη για αυτα τα χαρακτηριστικα

It's a private label thing ... the exact same watch is available from davosa and some other "makers".

http://uhrforum.de/davosa-argonautic-schwarz-t49930

http://rruegger.blogspot.com/2009/12/guinand-serie-g-330m.html

καποιος φτιαχνει το ρολοι και το αγοραζουν αρκετες μαρκες....βαζει και το logo της,η καθεμια και το πουλαει στην τιμη που πιστευει οτι αξιζει,σαν brand
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 13, 2010, 02:33:22 μμ από george_ »