Αποστολέας Θέμα: best buy ως 4000eu  (Αναγνώστηκε 2172 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Karabo

• Duke
  • Just Registered
  • The path of excess leads to the tower of wisdom-EB
    • Προφίλ
best buy ως 4000eu
« στις: Μάιος 07, 2010, 07:15:09 μμ »
Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες,

είμαι νέο μέλος στην παρέα σας και θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα θέμα που με απασχολεί για κάποιο διάστημα!

Θέλω να κάνω μία καλή αγορά ως 4000eu και έχω κολλήσει εδώ και κάποιο καιρό από υπερπληροφόρηση! Έχω σταμπάρει βέβαια κάποιες μάρκες και μοντέλα που μ'ενδιαφέρουν για μεταχειρισμένα (όλα γύρω από πολυγωνικές κάσες τύπου audemar, hublot, IWC Ingenieur κλπ), αλλά φοβάμαι γιατί έχω ακούσει πολλά για ανοιγμένα ρολόγια με αλλαγμένους μηχανισμούς κλπ, ή που έχουν πάρει υγρασία κλπ

Anyway, έχει βρεθεί τελευταία ένα G.Perregaux USA 98 BMW Oracle racing (ατσάλι 46mm- 250 κομμάτια lm ed.) το οποίο είναι ενδιαφέρον, αλλά θέλω να βεβαιωθώ πέρα για πέρα ότι είναι γνήσιο καθώς δεν υπάρχουν ούτε κουτί, ούτε χαρτιά κλπ.. Επίσης και στο επίσημο site της GP δεν αναφέρει το συγκεκριμένο ρολόι πουθενά στις συλλογές τους, όμως σε άλλα ξένα site το βρίσκω...

Θα ήθελα τις σκέψεις σας αν γίνεται και...

καλώς σας βρήκα
Free will, it sure is a bitch! So, you gotta go with you gut and when in doubt, f**k !!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Απ: best buy ως 4000eu
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 07, 2010, 07:50:43 μμ »
αστα τα "ορφανά" είναι επικίνδυνα,πόσο δε σε τέτοια εποχή με οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες!μην πετάς τα λεφτά σου σε εξιζητημενα κομμάτια με ουτε καν χαρτιά!συν τοις άλλοις ο "λεπτός" in-house μηχανισμός της G.P. δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα καθαρόαιμο καθημερινής χρήσης σπορ ρολοι
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Dakis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 07, 2010, 10:33:38 μμ »
Τα GP ειναι οντως φανταστικα ρολογια, αλλα οι μηχανισμοι τους, πως να το πω, ειναι καπως "παθιαρικοι"! Αν αποφασεις για GP, θα σου προτινα καινουργιο, αν και το κοστολογιο ανεβαινει. Αν και πιστευω πως ενα Sea Hawk, με μια εκπτωση της ταξης του 30% (τη παιρνεις ανετα), ειναι κοντα στο ποσο που θες να διαθεσεις.

Αποσυνδεδεμένος Karabo

• Duke
  • Just Registered
  • The path of excess leads to the tower of wisdom-EB
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 16, 2010, 04:40:30 μμ »
Γεια και πάλι,

ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας παιδιά!

θα μπορούσε κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο site ή άλλη πηγή για να μάθω περισσότερα για το μηχανισμό calibre 26 (51jewells) που φοράει το mangusta supermeccanica black 51.4mm της Chronographe Suisse Cie?

Μ'αρέσει πολύ το μοντέλο αυτό..

Ευχαριστώ
Free will, it sure is a bitch! So, you gotta go with you gut and when in doubt, f**k !!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 17, 2010, 07:11:28 πμ »
λογικά κλασσικη λύση,ETA 2892-module Dupois-Depraz
konakis.

Αποσυνδεδεμένος VC222

• 42mm case
    • Προφίλ
    • ABSEITS
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 17, 2010, 04:37:15 μμ »
Αφού κυνηγάς τύπου ΑP η λύση μεταχειρισμένου και ειδικά της GP σειρά LAUREATO είναι ενδεδειγμένη. Εγώ κοίταζα τις προάλλες το Girard Perregaux Laureato Olimpico (e bay 370376222845) και έπαθα "πλάκα".

Σε κάθε περίπτωση αν το αγοράσεις από έμπορο και το πας και στην αντιπροσωπία σίγουρα θα σου εγγυηθούν για την αυθεντικότητα και την κατάσταση. Καλό είναι να ρωτάς κι εμάς εδώ στο forum με στοιχέια και φωτο ή web link στο υποψήφιο ρολόι.

Στα 4.000 + μεταχειρισμένο έχεις 2-3 επιλογές, ψάξε κάτι που να σου αρέσει και όχι κάτι που είναι απαραίτητα συνηθισμένο!

Η GP δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι που να είναι "κακό" από τη μάνα του, το ρίσκο του μεταχειρισμένου έχει το ρίσκο του αλλά για αυτό και έχει και χαμηλή σχετικά τιμή.

Εκτός του IWC Ingenieur και του GP Laureato Olimpico, θα σε παρότρυνα να κοιτάξεις και το Chopard St Moritz χρονογράφο με Frederic Piguet 1185 (μπλε ή λευκή πλάκα)...το ρολόι δεν "παίζεται"...και δεν θα το φοράει και ο κάθε μοδάτος που ξεφυλίζει περιοδικά μοδας και lifestyle...

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 17, 2010, 05:24:05 μμ »
που το θυμήθηκες βρε VC222 ......πραγματικά αν δεν έπερνα(μελλοντικά το ROYAL OAK)σίγουρα το St.Moritz το είχα στα υπόψιν! ;)
konakis.