Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση για το Omega Seamaster δεκαετίας 70  (Αναγνώστηκε 1360 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bill

• Just Registered
    • Προφίλ
Ερώτηση για το Omega Seamaster δεκαετίας 70
« στις: Μάιος 02, 2010, 11:48:28 πμ »
Έφτασε στα χέρια μου το Omega του παππού. Είναι το Seamaster και αγοράστηκε αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές τη δεκαετία 1970. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιό μοντέλο είναι και που μπορώ να βρώ περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό; Θα ήθελα να το επαναφέρω στην εμφάνιση του και εάν είναι δυνατόν στην κατάσταση του, όπως όταν αγοράστηκε. Υπάρχει κάπου που να μπορώ να αγοράσω το λουράκι που είχε τότε; Γνωρίζεται επίσης κάποιον που να ασχολείται με παλιά ρολόγια στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα.

http://img268.imageshack.us/gal.php?g=dsc01268ox.jpg

Ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος VC222

• 42mm case
    • Προφίλ
    • ABSEITS
Απ: Ερώτηση για το Omega Seamaster δεκαετίας 70
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 03, 2010, 12:26:26 πμ »

Δεκαετία '60 ποντάρω. . .αν μας δώσεις τον αριθμό πάνω στη μηχανή θα μπορούμε να ταυτοποιήσουμε το έτος (+/- 2 έτη)

Δεν φαίνεται να θέλει ανακατασκευή, με ένα καλό service και ένα plexiglass θα είναι OK.

Πρόβλημα θα είναι το dial, μάλλον άφησέ το έτσι

Αποσυνδεδεμένος bill

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 04, 2010, 04:14:37 μμ »
Nα προσθέσω ότι το Ref. No είναι 166.002 στην πίσω πλευρά εσωτερικά από το καπάκι που κλείνει. Το Serial No δεν φαινόταν και δεν το πείραξα καθόλου μη τυχόν και κάνω καμιά ζημιά. Επίσης στην εξωτερική και πίσω πλευρά έχει κάτω από το γράμμα Ω  έναν αριθμό 10239, ο οποίος δε γνωρίζω τι σημαίνει. Μήπως αυτά βοηθάνε περισσότερο;
Ευχαριστώ και πάλι.

Αποσυνδεδεμένος VC222

• 42mm case
    • Προφίλ
    • ABSEITS
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 28, 2011, 05:54:20 μμ »

Το μουσείο της omega δίνει σαν έναρξη παραγωγής του 166.002 το έτος 1962. Οπότε το ρολόι είνια του '60..

Το άλλο νούμερο δεν ξέρω τι είναι (ισως toolwatch no.)