Αποστολέας Θέμα: ερωτηση  (Αναγνώστηκε 17170 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος orologakias

• 38mm case
  • Δεν κοιτάω την ώρα, το ρολόι κοιτάω........
    • Προφίλ
Απ: ερωτηση
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 26, 2010, 09:22:57 μμ »
Φιλε ακου θελω να παρω το Πορσε απο emen.gr πιστευεις οτι και αυτο μπορει να ειναι μαιμου?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 26, 2010, 09:30:24 μμ »
... και επιμένω ότι το φορουσε ο Ταρζάν οταν ταιζε τις μαιμουδες.

Αριστερά στην εικόνα το Porsche...δεξιά το Aeronautec...πιό λιανά δεν γίνεται ;D

Ηρέμησε φίλε, είναι απίθανο να πουλάει μαιμού ρολόγια ελληνικό σάιτ με φυσικό κατάστημα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 26, 2010, 09:34:46 μμ »
χε χε χε χε χε καλοοοοοοοοοοοοοο ουφφφφφφφφφφφφφφ μεγαλε Γιαννη εγραψες χε χε χε χε χεμου κοψατε την χολη....αμαν αυτα τα πιθηκακια σου σκανε απο εκει που δεν τα περιμενεις μεχρι και το TISSOT μου το PRC 200 κινεζικο μου το εβγαλαν κατι φιλοι αμαν πια δεν εχεις εμπιστοσυνη πουθενα.....

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 26, 2010, 09:35:47 μμ »
Τερμα  αριστερα στην γκομεναρα αναφερεσαι ε ??????????χε χε χε χε

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απρίλιος 26, 2010, 09:36:37 μμ »
 :yes: :yes: :yes:

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Απρίλιος 26, 2010, 09:43:17 μμ »
Να ρωτησω ομως αφου και στο ιδιο σαιτ ειναι και το aeronautec τοτε αυτο με τοσο μεγαλη εκπτωση ειναι μαιμου?Αφου σε επισημο ελληνικο σαιτ ειναι και αυτο με διευθυνσης και τηλεφωνα κτλ γιατι αν ειναι το aeronautec καλιστα θα μπορει να ειναι και οποιοδηποτε αλλο?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απρίλιος 26, 2010, 10:08:26 μμ »
Ok ίσως ο όρος μαιμού να μην είναι 100% δόκιμος για τα Αeronautec...xρησιμοποιήθηκε γιατί τα ρολόγια αυτά πουλάνε ένα ίματζ δήθεν ελβετικό, δήθεν ιστορικό, δήθεν δεν ξέρω τι και είναι καρακινέζικα. Δεν υπάρχουν δηλαδή γνήσια και μαιμού Αeronautec, είναι αυτά που είναι, φθηνά ρολόγια φτιαγμένα στην Κίνα, που πάνε να κλέψουν πελάτες με ένα δήθεν όνομα και μια δήθεν μεγάλη έκπτωση. Aυτή είναι η πολιτική τους γενικά κι όχι στο συγκεκριμένο σάιτ...
Τα παιδιά που είναι στο φυσικό κατάστημα του e-men τα έχω γνωρίσει και είναι κύριοι και εξυπηρετικότατοι. Σαν καταναλωτής όμως όταν βλέπω υπερτιμημένα προιόντα και δήθεν εκπτώσεις θα τους ασκήσω έντονη κριτική, όπως θα πω και μπράβο τους για όποια προιόντα έχουν καλές τιμές...

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απρίλιος 26, 2010, 10:09:42 μμ »
οκ φιλε καταλα τι λες ναι συμφωνω μαζι σου.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απρίλιος 26, 2010, 10:19:04 μμ »
να ρωτησω εχω ενα sector no limits αυτα τι μηχανες φορανε ξερει κανεις?

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Απρίλιος 26, 2010, 10:22:10 μμ »
η gucci ειναι εταιρια που φτιαχνει πληθωρα καταναλωτικων ειδων και βγαζει και ρολογια ......το ολοχρυσο ελβετικο ειναι επιχρυσο γερμανο βελγικο ελβετικο .....εχει δει την ρολεξ να βγαζει κατι παραπανω απο ρολογια ?εχεις δει την jlc να φτιαχνει κατι διαφορετικο?........η μηπως πιστευεις οτι η IWC φτιαχνει ψηλοτακουνα ? η seiko εχει αλλα δεκα εργοστασια αλλα παλι ρολογια φτιαχνει .....και οχι πουκαμισα .....οταν μιλαμε για studio μιλαμε για σχεδιασμο ....οχι κατασκευη.....για αυτο και η αρχικη τιμη απο 13000 ευρω πηγε στα 2500 .....για να πιασουν κανενα κωτσο.....με 2500 αγοραζεις omega!!!!! δεν θα παρεις pd!!! θα παρεις κατι πραγματικα καλο .....οσο για τις κοτρωνες στα ρολογια ολα εχουν ....το γραφει και μεσα ....23 jewels......32 jewels ....
orologakia ......αν θες gucci παρε τσαντα για την κοπελα σου και θα κανει τα λεφτα της .....το ρολοι σιγουρα οχι....
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Απρίλιος 26, 2010, 10:31:55 μμ »
Εθιξες ωραιο θεμα acid εσυ δηλαδη πιστευεις οτι καθε εταιρεια στο ειδος της και εγω λεω οτι μια εταιρεια μπορει να δραστηριοποιηται με επιτυχια σε πολλους χωρους και ισως καλυτερα και απο αλλες που δραστηριοποιουνται μονο σε ενα ειδος παω για υπνο επειδη δουλευω αυριο θα εχουμε την ευκαιρια να πουμε τα επιχειρηματα μας πιστευω !Καληνυχτα σε ολους τους ρολογοφιλους

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Απρίλιος 27, 2010, 03:33:36 μμ »
μια εταιρεια μπορει να δραστηριοποιηται με επιτυχια σε πολλους χωρους και ισως καλυτερα και απο αλλες που δραστηριοποιουνται μονο σε ενα ειδος .

συμφωνω μαζι σου ριξε μια ματιά και σε αυτό ... ειναι αυθεντική μαιμού ..ειναι σαν αυτο που στοιχίζει 1.000.000 ευρω και οι κυριοι αυτοι το προσφέρουν στην προνομιακή τιμή των 200 και κατι ψιλά ευρώ... πολυ καλη εκπτωση πραγματικά !

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Απρίλιος 27, 2010, 03:36:52 μμ »
Ok ίσως ο όρος μαιμού να μην είναι 100% δόκιμος για τα Αeronautec...

:hangman:

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Απρίλιος 27, 2010, 08:50:12 μμ »
καλησπερα τοτε θα μου πεις οτι απο το καλυτερο seiko και το καλυτερο dior θα προτιμουσες το seiko epeidh η dior φτιαχνει τσαντες? :)

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Απρίλιος 27, 2010, 09:18:07 μμ »
Από το καλύτερο seiko αν λέμε για τον acid (και εμένα και μερικούς ακόμα) δεν θα προτιμούσε ούτε το καλύτερο πατέκ μάλλον. Και δεν αναφέρομαι σε credor ή σε grand.

Η ερώτηση θα ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα αν τον ρωτούσες "απο το φθηνότερο αλλά μεγάλου μεγέθους seiko και το gucci, ποιο θα διάλεγες;"

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Απρίλιος 27, 2010, 09:18:33 μμ »
καλησπερα τοτε θα μου πεις οτι απο το καλυτερο seiko και το καλυτερο dior θα προτιμουσες το seiko epeidh η dior φτιαχνει τσαντες? :)

ναι..

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Απρίλιος 27, 2010, 09:39:54 μμ »
....XMMMM....οκ ..θα προτιμησω ενα οποιοδηποτε ρολοι που ξερω την ποιοτητα του απο οποιοδηποτε ρολοι που φτιαχνεται
φασον καποι και βαζουν απλως μια μαρκα ....θα προτιμησω οποιοδηποτε invicta απο οποιοδηποτε φωναζει dior ,guess,diesel,tommy hillfiger και δεν ξερω και γω τι .....θα αγοραζες ποτε πουκαμισο rolex?....
αγαπητε gracellin .....φοραω και μικρα ρολογια ....40mm.......αλλα μην ξεχνας....παν μετρον αριστον.....193cm και 100 kgr....
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Απρίλιος 27, 2010, 09:53:16 μμ »
Θα έλεγα ότι το σημαντικό είναι να ξέρουμε ποιος βγάζει το ρολόι και με τι προδιαγραφές. Δεν υπάρχουν συνήθως εγκαταστάσεις των φασιον εταιρειών, αλλά κάνουν παραγγελεία σε άλλες εταιρείες.  Η έχουν πουλήσει το όνομα σε ωρολογοποιίες. φασον καποι και βαζουν απλως μια μαρκα όπως έγραψε ο Ιδομενέας.
Εχουμε ένα θέμα με τα γκρουπς
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,6057.0.html

Aπό εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει. Θα ήθελα πολύ ένα σανέλ που τα φτιάχνει η ΑΡ αλλά όχι ένα Emporio Armani από την Fossil, αφού ούτε και για τα Fossil έχω κάποιο ενδιαφέρον.
Τα πορσε -από εκεί αρχίσαμε την κουβέντα- πάντα τα έφτιαχναν σημαντικές εταιρείες και πλέον (από το 1995) η (πάρα πολύ) σπουδαία ETERNA, η οποία εξαγοράστικε από την πορσε.

Για την gucci δε μπόρεσα να βρω κάτι. Αν κάποιος φίλος ξέρει ας μας ενημερώσει.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Απρίλιος 29, 2010, 02:24:24 μμ »
Φιλοι μου γεια σας το χτυπησα τελικα δεν πηρα τον χρονογραφο  τελικα αλλα πηρα ενα αυτοματο πορσε χωρις χρονογραφο  το emen.gr αψογο σε εξυπηρετηση σε μια μερα μου το ειχε ετοιμο για παραλαβη απο το καταστημα με εγγυησεις κτλ .Ειχα και εγω επιφυλαξεις για αγορα μεσω ιντερνετ αλλα τελικα ολα καλα .

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Απρίλιος 29, 2010, 03:59:49 μμ »
 =D> περιμένουμε φωτό  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.