Αποστολέας Θέμα: ερωτηση  (Αναγνώστηκε 17141 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: ερωτηση
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 25, 2010, 05:31:28 μμ »
Μπερδεύτηκα λίγο και ρωτάω το συγκεκριμένο porche έχει 3.200 αρχική και ο φίλος το βρήκε με 800 ?

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος orologakias

• 38mm case
  • Δεν κοιτάω την ώρα, το ρολόι κοιτάω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 25, 2010, 05:39:24 μμ »
ναι φιλε ακριβως αυτο λεμε το βρηκα στο e men.gr για την ακριβεια 899

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 25, 2010, 07:15:28 μμ »
τωρα κοιταξα το site και σιγουρα εχει ριξει τις τιμες...ενα ρολοι που παρακολουθουσα και με ενδιαφερει το εχει πανω απο 100 ευρω κατω απότι το ειχε...στο net τετοια τιμη δεν ειχα βρει...εκτος και ανα δεν εψαχνα στα σωστα μερη...

αυτο
http://www.e-men.gr/hamilton-khaki-aviation-qne-steel-brown-leather-mens-watch-h76515553-c_77-p_12056

για να πουν οι ειδικοι ;D ;D ;D;κανω λαθος;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 25, 2010, 11:57:26 μμ »
Όχι η τιμή του Ηamilton, είναι απλά καλή. Σε μαγαζί μπορείς να πετύχεις ακόμη καλύτερη και θα έχεις και εγγύηση αντιπροσωπείας...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 26, 2010, 12:47:43 πμ »
Όπως λέει κι ο acidblack, ta Gucci και τα συναφή δεν είναι φυσικά υψηλής ποιότητας. Είναι ρολόγια Fashion, που και αυτά μεταξύ τους δεν είναι όλα ίδια. Εμείς εδώ στο φόρουμ προτιμούμε ρολόγια από εταιρείες του χώρου κι όχι από εταιρείες που κάνουν και ρολόγια, εκτός από ρούχα, παπούτσια, τσάντες κλπ
Βέβαια κι εδώ υπάρχουν εξαιρέσεις, πχ Cartier ή Μontblanc κλπ
Tα Porshe Design είναι εξαιρετικά καλοσχεδιασμένα και κατασκευασμένα ρολόγια. Τα ακριβά τους μοντέλα έχουν ισχυρό ανταγωνισμό και πολλοί θα τα χαρακτήριζαν και λίγο υπερτιμημένα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα βρεις ούτε γι'αστείο ανταγωνιστή με παρόμοια ποιότητα κατασκευής...
Έτσι μού'ρχετε να πάω να κάνω επιτόπια έρευνα ;D

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 26, 2010, 02:48:43 μμ »
καλησπερα το παραγγειλα (μεγεια μου) μου ειπαν οτι θα εχω και εγγυηση αντιπροσωπειας με διαβεβαιωσαν μαλιστα ..Το hamilton μπορει να περιμενει ................Οποιος παει σε μαγαζι και το δει απο κοντα θα παθει πλακα.....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 26, 2010, 03:14:41 μμ »
Mε το καλό η παραλαβή φίλε μου, καλοφόρετο!

Ανέβασε και καμμία φωτο ;D

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 26, 2010, 03:20:19 μμ »
καλοφορετο  :smt038

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 26, 2010, 04:18:59 μμ »
Τα Porsche Design επ' ουδενί λόγω δεν είναι fashion ρολόγια. Ούτε έχουν άμεση σχέση με τα αυτοκίνητα της Πόρσε αν και μέλος του ομίλου Πόρσε. Η εταιρεία ανήκει στην οικογένεια Πόρσε. Είναι εταιρεία που ειδικεύεται στο βιομηχανικό σχεδιασμό κι έχει μεγάλο εύρος πελατών. Από κινητά τηλέφωνα και γυαλιά ηλίου μέχρι ηλεκτρικές συσκευές κι έπιπλα γραφείου. Από μαχαίρια και φωτιστικά μέχρι εργαλεία και σχεδίαση συσκευασίας. Αν και το όνομά τους είναι γνωστό κι απότελεί προστιθέμενη αξία στα προϊόντα που σχεδιάζουν τα τελευταία χρόνια είναι γνωστοί και για τα δικά τους προϊόντα. Ίσως γι' αυτό η σύγχηση με τα fashion. Η PD σχεδιάζει ρολόγια εδώ και 40 (σαράντα) χρόνια. Το γνωρίζουν το αντικείμενο. Και μην ξεχνάμε πως ο Bundeswehr (στρατός της Ομοσπ. Δημ. της Γερμανίας) αποτέλεσε τουλάχιστον δύο φορές πελάτης των ρολογιών που σχεδίασε η Πόρσε.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 26, 2010, 06:26:28 μμ »
Καλοφορετο καλη επιλογη 8)

Αποσυνδεδεμένος TSOKOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 26, 2010, 06:53:55 μμ »
Εδώ δείτε:
http://www.e-men.gr/aeronautec-automatic-chronograph-magellan-ant-0603-ss-c_45-p_4727  ;D
Aeronautec ( ??? ???wtf) από 2200€ ΜΟΝΟ 274€ !!!!!
Μου θυμίζει τις μαιμούδες ρούχα που πουλάν οι γύφτοι στις λαικές με 10€ και το ταμπελάκι πάνω γράφει τιμές πολλαπλάσιες.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 26, 2010, 06:56:27 μμ »
Πως γινετε αυτο βρε παιδια?88%εκπτωση?Υπαρχει ???

Αποσυνδεδεμένος TSOKOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 26, 2010, 07:30:31 μμ »
Ναι. Λέγεται "ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ, ΧΑΡΙΖΩΩΩΩ" και το φωνάζουν επίσης στις λαικές.  ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 26, 2010, 07:43:36 μμ »
Δεν υπάρχει καμμία σχέση με τα Porsche Design και τα Aeronautec. Τα πρώτα είναι ρολόγια με ιστορία, σχεδιασμό και ποιότητα που για κάποιο λόγο δίνονται με τέτοια εκπτωση αυτό τον καιρό από το συγκεκριμένο σάιτ. Τα δεύτερα είναι καραchina :chinese: και πουλιούνται παγκοσμίως σε τέτοιες τιμές με τέτοιου τύπου εκπτώσεις...

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 26, 2010, 07:52:02 μμ »
και να συμπληρώσω οτι το εν λόγω ρολόι φοράει την Κινέζικη φθηνή 7750 και το τονίζω αυτό γιατί υπάρχουν και ακριβές κινέζικες μηχανές οπως η seagul που βγάζει καποια ακριβά και εξαιρετικά ρολόγια .. οπότε αυτο που είδες δεν ειναι και τόσο φθηνό ... αλλά και η εκππτωση ειναι σχεδόν .. μαιμού κατα την προσωπική μου πάντα εκτίμηση.. 1000000 φορές με αυτά τα χρήματα να πάρεις κάτι αλλο.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 26, 2010, 09:13:55 μμ »
 Βρε παιδια τι λετε ?Μην τα ισοπεδωνετε ολα η GUCCi δεν βγαζει καλα ρολογια ?Με ρολογια που εχουν ολοχρυσους ελβετικους μηχανησμους ζαφειρια ρουμπινια και ολα αυτα?Τι αλλο πρεπει να κανει δηλαδη για να πειτε τα ρολογια της καλα?Και επειδη Η porshe βγαζει αυτοκινητα δεν ειναι ειναι ικανη να βγαλει ρολογια ?Με αυτη την λογικη ΗONDA επειδη βγαζει και ειδικευεται σε μοτοσυκλετες δεν βγαζει καλα αυτοκινητα η και χιλιαδες αλλα προιοντα ?Συμφωνω με τον blackbird οποιος εχει δει γυαλια η καποιο αλλο προιον πορσε θα καταλαβει νομιζω οτι ισως ειναι και τα καλυτερα γυαλια που υπαρχουν και ας μην ειναι εταιρεια που φτιαχνει μονογυαλια .Τωρα για το κινεζικο που λετε ολοι σε μαγαζια που ρωτησα απλα για πληροφοριες μου λενε οτι ειναι ελβετικα και μονο ελβετικα ρολογια υψηλης ορολογοπ. τοσο ψευτες ειναι ολοι?Παιδια τα ρολογια πορσε μιλανε εχω και ρολογια απο ρολογαδικες εταιριες αλλα αυτο ειναι κοσμημαααααααααααααααααααααααααα

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 26, 2010, 09:17:08 μμ »
και να συμπληρώσω οτι το εν λόγω ρολόι φοράει την Κινέζικη φθηνή 7750 και το τονίζω αυτό γιατί υπάρχουν και ακριβές κινέζικες μηχανές οπως η seagul που βγάζει καποια ακριβά και εξαιρετικά ρολόγια .. οπότε αυτο που είδες δεν ειναι και τόσο φθηνό ... αλλά και η εκππτωση ειναι σχεδόν .. μαιμού κατα την προσωπική μου πάντα εκτίμηση.. 1000000 φορές με αυτά τα χρήματα να πάρεις κάτι αλλο.

Εννοείς το συγκεκριμένο που πουλάει το κατάστημα ή το συγκεκριμένο μοντέλο γενικότερα ?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 26, 2010, 09:18:59 μμ »
Φίλε μάλλον παρεξήγησες...τα περί Κίνας κλπ αφορούν τα Aeronautec...διάβασε λίγο πιό προσεκτικά ;)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 26, 2010, 09:21:12 μμ »
Αφου εχω εγγυηση αντιπροσωπιας πως γινεται να ειναι μαιμου?
μην μου λετε τετοια τωρα  που το παραγγειλα?

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 26, 2010, 09:21:22 μμ »
για να μην γινει παρεξηγηση αναφερομαι για το Aeronautec και οχι για το porche ... και επιμένω ότι το φορουσε ο Ταρζάν οταν ταιζε τις μαιμουδες.