Αποστολέας Θέμα: ερωτηση  (Αναγνώστηκε 17145 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος orologakias

• 38mm case
  • Δεν κοιτάω την ώρα, το ρολόι κοιτάω........
    • Προφίλ
ερωτηση
« στις: Απρίλιος 25, 2010, 12:12:50 πμ »
Παιδια γεια σας πρωτη φορα μπηκα ειμαι καινουργιος θελω να ρωτησω κατι?Ειδατε στο emen.gr εχει μεγαλες εκπτωσεις ξερει κανεις αν μπορω να ειμαι βεβαιος οτι τα ρολογια ειναι γνησια ?

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ερωτηση
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 25, 2010, 12:15:01 πμ »
Γνησια ειναι δεν θα εχεις προβλημα,μην ανησυχεις.Δεν ειχα δει προσωπικα οτι εχει εκπτωσεις.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 25, 2010, 01:12:19 πμ »
Tα ρολόγια είναι γνήσια, όμως αφενός δεν θα έχεις εγγύηση αντιπροσωπείας, αφετέρου σε μερικές μάρκες είναι ανεβασμένες οι τιμές λιανικής για να φαίνεται μεγαλύτερη η έκπτωση. Πχ Hamilton που σε μερικά μοντέλα το "καπέλο" είναι έως και εξοργιστικό. Το X-Wind ας πούμε έχει λιανική στο χιλιάρικο και όχι 1650 ευρώ!!!!!!!!!!
http://www.e-men.gr/hamilton-khaki-x-wind-automatic-h77646733-c_77-p_11249

Έλεος πιά, δεν καταλαβαίνουν ότι εκτίθενται με κάτι τέτοιες πρακτικές;

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 25, 2010, 01:17:07 πμ »
Tα ρολόγια είναι γνήσια, όμως αφενός δεν θα έχεις εγγύηση αντιπροσωπείας, αφετέρου σε μερικές μάρκες είναι ανεβασμένες οι τιμές λιανικής για να φαίνεται μεγαλύτερη η έκπτωση. Πχ Hamilton που σε μερικά μοντέλα το "καπέλο" είναι έως και εξοργιστικό. Το X-Wind ας πούμε έχει λιανική στο χιλιάρικο και όχι 1650 ευρώ!!!!!!!!!!
[url]http://www.e-men.gr/hamilton-khaki-x-wind-automatic-h77646733-c_77-p_11249[/url]

Έλεος πιά, δεν καταλαβαίνουν ότι εκτίθενται με κάτι τέτοιες πρακτικές;

Με πρόλαβες αυτό ακριβώς θα έλεγα και εγώ . Δηλαδή οτι οι αρχικές τιμές είναι εικονικές και οι τιμές μετά την έκπτωση υπάρχουν στα φυσικά καταστήματα . πολλες φορές τα μαγαζιά έχουν και καλύτερες τιμές ειδικά στα ακριβά ρολόγια

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 25, 2010, 01:20:36 πμ »
orologakia αν πεις ποιο ρολοι εχεις στο μυαλο μου σιγουρα θα βρεθουνε ατομα εδω μεσα που θα σε στειλουνε στο σωστο μαγαζι ωστε να το αγορασεις οσο πιο φθηνοτερα γινεται...  :D

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 25, 2010, 09:38:24 πμ »
Καλημερα σας και παλι αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι το Porshe design Porsche Design Flat 6 Autom. Chrono P6340 to exei mono 800 e apo 3250 opoy kai an phga sthn athina moy kanoyn ekptwsh mono 15% me ayta ta lefta den nomizw oti pairnw roloi ypsilhs orologopoias xerw oti ta porshe disign exoyn xanapasxolhsei thn parea kathe gnwmh eysprosdexth

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 25, 2010, 10:12:33 πμ »
Σε παρακαλώ διόρθωσε τους λατινικούς χαρακτήρες με ελληνικούς

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 25, 2010, 10:18:27 πμ »
Ενταξει φίλε με συγχωρεις δεν ηξερα οτι γραφουμε μονο Ελληνικα!

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 25, 2010, 11:17:00 πμ »
το φορουμ ειναι ελληνικο και γραφουμε μονο ελληνικα ......800 ευρω για φασηιον ρολοι? πολλα δεν ειναι ?
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 25, 2010, 11:38:20 πμ »
Τα Porsche Design δεν είναι απλά fashion ρολόγια, οπότε 899 ευρώ για αυτόματο χρονογράφο είναι τσάμπα!!! Οι τιμές είναι...κουφές!!! Για μένα πάρτο αβλεπί, είναι και πολύ ωραίο κομμάτι αυτό που σου αρέσει...

Πρέπει να κάνω επιτόπια έρευνα αύριο :lens: :mg:

Φίλε orologakias πόσο το είχες βρεί εκεί που ρώτησες; Η λιανική είναι η ίδια με του e-men; Aν μένεις Αθήνα θα σου πρότεινα να πας από το φυσικό κατάστημα στο Χαλάνδρι να μιλήσεις αυτοπροσώπως ;)

Αποσυνδεδεμένος georgie69

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 25, 2010, 11:41:59 πμ »
Πρεπει να τρέχει προωθητική γιατί βλέπω και σε Αγγλικά site τα flat six στο χιλιαρικο. Αφενος με χαλαει το λουρακι, αφετέρου θα με εβγαζε απο τον 'στοχο', διαφορετικα...

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 25, 2010, 02:10:32 μμ »
αν δεν ειναι fashion το ρολοι που στηριζεται σε ονομα και studio σχεδιασμου αυτοκινητου τι ειναι ?

60% εκπτωσεις ? οταν λεμε για τις υπερψηλες ονομαστικες τιμες καταλογου....για αλλες μαρκες γελαμε

τωρα τι θα κανουμε ....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 25, 2010, 03:03:36 μμ »
Φίλε acid έγραψα ότι δεν είναι απλά fashion ρολόγια τα Porsche Design και έτσι είναι. Δεν είναι D&G, Emporio Armani, Tommy Hilfiger κλπ. Όταν μια εταιρεία βγάζει ρολόγια ανώτερα από Tissot, Hamilton κι ένα σωρό άλλες "καθαρόαιμες" μάρκες, δεν μπορούμε να τη βάζουμε στην κατηγορία fashion και να τελειώνει εκεί το θέμα ;)

Τώρα για τον καταναλωτή, αν όντως οι τιμές καταλόγου είναι αυτές, άρα και η έκπτωση αληθινή, γιατί να μην αγοράσει; Όπως είπα και πριν, αυτόματος χρονογράφος σε τέτοια ποιότητα με 899 ευρώ είναι τσάμπα...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 25, 2010, 03:59:32 μμ »
Συμφωνω με τον Γιαννη,αν και δε μου αρεσουν ιδιαιτερα τα pd δεν θα τα χαρακτηριζα φασιον ρολογια.Σκεφτητε μονο οτι αν δεν λεγοταν pd και ειχαν αλλο ονομα θα τα χαρακτηριζατε φασιον?Αν το ρολοι ειναι ποιοτικο με καλους αυτοματους μηχανισμους και xtreme σχεδιασμο ειναι φασιον?δε νομιζω,μπορει να μην ειναι παραδοσιακη ωρολογοποιια αλλα ουτε φασιον ειναι.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 25, 2010, 04:05:27 μμ »
Καλησπερα και παλι παιδια ναι το ρολοι ειναι οντως κορυφαιο εχω διαβασει κριτικες σχετικα και λενε οτι ειναι απιστευτο ασε που πηγα αυτοπροσωπος και το ειδα σε 2 μαγαζια το ενα ηταν στην ομονοια και το αλλο στο συνταγμα και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τπτα για εκπτωση κατα 90% θα το παρω, δεν μου τρεχουν απο τα μπατζακια τα οβολα οποτε δυσκολα θα εχω την ευκαιρια ξανα να εχω στην συλλογη μου ενα ρολοι αξιας 3250 η αλιως ενα καλο ελβετικο αυτοματο χρονογραφο.....με 800 ευρω μονο το hamilton υπαρχει σε αυτη την τιμη αλλα δεν νομιζω οτι συγκρινονται, νομιζω οτι το porshe υπερεχει εμαθα βεβαια οτι το hamilton εχει μηχανη βαλζου ενω το πορσε μηχανη ετερνα οποιος ξερει απο μηχανες ας μου πει γνωμες

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 25, 2010, 04:17:01 μμ »
οσο για τα φασον ρολογια με αυτη την εννοια και τα guess colection η τα GUCCI και ενα σωρο αλλες εταιρεις ειναι εταιρειες που ασχολουνται με την κυριως με μοδα αυτο ομως δεν τις εμποδιζει να βγαζουν κορυφαια ρολογια ετσι δεν ειναι?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 25, 2010, 04:30:48 μμ »
Kαμμία σχέση η Porsche Design με Guess η Gucci...
Μακάρι να είχε Eterna το συγκεκριμένο, αλλά μάλλον φοράει Eta Valjoux 7750...και πάλι τσάμπα είναι...καρατσάμπα μη σου πω ;)

Δεν μας είπες φίλε μου όμως, η λιανική στα μαγαζιά που ρώτησες είναι όντως 3250;

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 25, 2010, 04:36:35 μμ »
κορυφαια ρολογια τα gucci?....μην μπερδευεις την μοδα με την ορολογοποια....μερα με νυχτα ....

σαν να μου λες οτι ο στα fast food τρως καλο φαγητο.

ειναι σιγουρο οτι η πραγματικη αξια του ρολογιου δεν ειναι 3500 ....

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 25, 2010, 04:44:08 μμ »
ναι στα μαγαζια που ρωτησα μου ειπαν οτο μπορουνε να μου κανουν εκπτωση μονο 15-25% και αρχικες τιμες μου εδωσαν το ιδιο με το σαιτ μην σου πω και λιγο παραπανω νομιζω οτι ενα προιον δεν χρειαζεται απαραιτητα ιστορια για να ειναι καλο οπως μερικες φορες αντιθετα πολλα προιοντα εχουν ιστορια και στην πραξη βγαινουν πολυ κατωτερα των περιστασεων και οχι ανταξια της φημης τους.....Εγω πυ το ειδα απο κοντα το πορσε το επιασα ειδα το φινιρισμα το το ζαφειρι το ειδα να δουλευει επαθα πλακα ασε που ειναι πολυ σπορ και μοντερνο και οχι παπουδιστικο θα το παρω ..θα ειναι η πρωτη αγορα που κανω μεσω ιντερνετ ελπιζω να μην το μετανιωσω.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 25, 2010, 05:02:25 μμ »
φιλέ acid δεν μου ειπες ομως με αυτα τα λεφτα ποιο ρολοι το κοντραρει το Πορσε εγω νομιζω κανενα......