0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όμορφο αυτό το YEMA. Τελευταία μου αρέσουν αυτά τα diver με vintage χαρακτήρα, καμπυλωτό κρύσταλλο κτλ. Ψάχνω κανένα τέτοιο quartz μέχρι 150 ευρώ αλλά δύσκολο.Γιάννη σκέφτεσαι να πάρεις το Nomos?
Και μένα μ´αρεσει! Και πολύ μάλιστα! Ιδίως το λιτό dial που είχε ο νιν...
Γεμίσαμε δολοφόνους εδώ μέσα ...!!!!
Φταίει που βγαίνει στο Rambo last blood και απορρέει μια ´μοβόρικη διάθεση στην γενιά που μεγάλωσε με τέτοια παραμύθια φαίνεται Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
To EZM 3 λες; Αυτό ήθελα να βάλω στην αρχή, αλλά αφού είναι τζάμπα έβαλα το πιο κομπλικέ! Δεν θα το πιστέψεις, αλλά το εκτίμησα αφότου πήρα το combat sub από τον Χάρη που παίζει σε παρόμοιο στιλ και χρώματα. Απίθανο all around ρολόι, στην αρχή δεν μου άρεσε, τώρα δεν το βγάζω!
Να σου πω Κοσμα, εγω για εδω θα σε ειχα....https://www.sinn.de/en/Modell/240_St.htmimageupload
Σε καταλαβαίνω! Διαχρονικός μου πόθος: Sinn 140 A Space Chronograph Limited Edition
Πολύ το σκεφτόμουν τότε που το είχε βάλει αγγελία ο Χάρης, αλλά άργησα Έφυγε πολύ γρήγορα απ' όσο θυμάμαι, όσο γρήγορα "φεύγει" συνήθως ένα Rolex
Δεν ξέρω αν θα σε βόλευε, Άγγελε, επειδή είναι 42άρι και ξέρω ότι σου αρέσουν τα 40-41 mm
Κοσμά αν δεν κάνω λάθος, 41mm πρέπει να είναι...Δεν είχε τύχει να το δω & από κοντά για να είμαι ειλικρινής. Οπότε βρισκόμουν με τον Χάρη ή κανενα Rolex φορούσε ή κανενα ΡΑΜ ή κανένα SEIKO Sent from my ATU-L31 using Tapatalk
Ναι Γιαννη.. το σκεφτομαι για ενα κουρδιστο κοντα στα 1.300 ευρω παει... αλλα στον οριζοντα αχνοφαινεται ενα ωμεγα πισω απο τα συννεφα και ειμαι σκεπτικος.. Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk