Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας και χαίρομαι που υπάρχει ένα τέτοιο φόρουμ που υπάρχουν άτομα πρόθυμα να απαντήσουν και να βοηθήσουν όταν χρειαστεί.
Όσο για την αξία του θα την έχεις δει που κυμαίνεται μιας κι έβαλες φωτογραφία του από το chrono24. Να ξέρεις πως στα vintage ρολόγια, δηλ. που έχει σταματήσει η κυκλοφορία τους, η αξία τους είναι όσο πληρώσει ο αγοραστής. Δεν υπάρχουν στάνταρ.
Ναι πράγματι υπάρχουν πολλές τιμές. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η μεγάλη απόκλιση μεταξύ των τιμών. Ορισμός ότι ο κάθε πωλητής δίνει όσο θέλει (κάτι vintage), κάτι περίπου που προανάφερες. Ωστόσο δεν μπορώ να ξέρω ακόμα αν οι τιμές του πχ. Cronos24 ισχύουν και κατά πόσο στην ελληνική αγορά.
Η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύομαι αρκετά, αν και σύμφωνα με το σύνολο των απαντήσεων η ''ζυγαριά'' γέρνει στο να το κρατήσω...
Πιθανών να το μετανιώσω αν το δώσω, εκτός αν βρώ GMT MASTER vintage (πχ. 1970) επίσης με ζελατίνα οπότε βλέπουμε (αποθημένο το GMT απο τότε που το έχασε ο πατέρας μου....)
Ευχαριστώ και πάλι και κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!