Αποστολέας Θέμα: Nίκος Γκάλης  (Αναγνώστηκε 8024 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Nίκος Γκάλης
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 20, 2010, 05:04:31 μμ »
neo12 δεν είμαστε ΠΑΝΤΑ πικραμένοι, και δεν είμαστε για χάρη του γκάλη (δεν θυμάμαι να μας έχει βάλει ποτέ πάνω από 20-25 πόντους- κάτι που ήταν τρομερό κατόρθωμα για την εποχή) και επίσης δεν θυμάμαι ποτέ νικητήριο καλάθι από τον γκάλη (ενώ θυμάμαι πολλά του γιαννάκη, subotic, sellers κλπ κλπ.). γκάλης ήταν ένας, δεν τίθεται συζήτηση. μπασκετικά σε guard εγώ μόνο τον drazen έχω δει καλύτερο του. μεγάλος παίκτης ο γιαννάκης αλλά γκάλης ήταν μόνο ένας. όσο και να τον αντιπαθούμε (περισσότερο λόγω του επεισοδίου με τον μπάνε και όχι για τις μαγικές του ικανότητες)...
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος Rastiniak

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 20, 2010, 10:35:33 μμ »
Παντως για μενα ο Νικος ηταν ειναι κ θα ειναι το νουμερο 1 στο ελληνικο μπασκετ.Τωρα για τον Γιαννακη συμφωνω με το φιλο που ειπε οτι ο ανθρωπος ειναι μιζερος κ φαινεται κ σαν προπονητης..
Rolex GMT 116710LN
Seiko 5 SNX F05k1
Swatch Irony YCS408G

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 20, 2010, 10:40:32 μμ »
Όσο κι αν, ως ένθερμος οπαδός του ένδοξου Απόλλωνα Πατρών, έχω μπινελικώσει τον Νικ πολλάκις, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που τον έχει δει ζωντανά να παίζει. Το Γιαννάκη πάντως δεν τον θυμάμαι να καθαρίζει σημαντικά παιχνίδια (τελικούς, ημιτελικούς κ.λπ.) σε διεθνές επίπεδο.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 20, 2010, 11:46:44 μμ από Nikos patra »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 20, 2010, 11:26:54 μμ »
Δεν έχει σημασία που έχει παίξει ο καθένας ρε παιδιά. Ο Γκάλης έπαιξε στον Αρη και λίγο στον ΠΑΟ. Εγώ τι να πω δηλαδή ως γαύρος; Ότι καλός μεν, αλλά; Όχι βέβαια...ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας παίχτης! Αμέσως πίσω του ο Γιαννάκης, τι να λέμε τώρα; Μεγάλος παίχτης, τεράστιος κι αυτός! Ο τρίτος, ο Φάνης, ήταν αρκετά πιό πίσω, κυρίως λόγω έλλειψης επαγγελματισμού, γιατί από ταλέντο ήταν ίσως o καλύτερος...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης