Αποστολέας Θέμα: Ανάμεσα σε δύο Rolex  (Αναγνώστηκε 12854 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Yoshitoshi

• 38mm case
    • Προφίλ
Ανάμεσα σε δύο Rolex
« στις: Απρίλιος 14, 2010, 10:28:48 πμ »
Καλημέρα σε όλους.

Καλούμαι να επιλέξω ένα ρολόι λόγω αρραβώνα.

Εχθές λοιπόν πήγα να δοκιμάσω κάποια...οι επιλογές μου με οδήγησαν ανάμεσα στο gmt ii ceramic και στο μισό μισό blue submariner ceramic και αυτό.

Έρχομαι στα συμπεράσματα και δυστυχώς στον προβληματισμό μου...πολύ ωραίο το gmt, ευκολοφόρετο και άξιο να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση.

Το μπλε sub....άλλη κλάση...πανέμορφο...fantasy κλπ κλπ

Τα γούστα μου πλησιάζουν περισσότερο το sub αλλά προβληματίζομαι στο κατά πόσο εύκολα και καθημερινά μπορεί να φορεθεί. Επίσης το νεαρό της ηλικίας μου (29) δε ξέρω κατά πόσο "επιτρέπει" ένα τέτοιο ρολόι στο καρπό μου.

Παρακαλώ την εμπειρία και τις πολύτιμες γνώμες σας

Ευχαριστώ
Κωνσταντίνος

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ανάμεσα σε δύο Rolex
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 14, 2010, 10:33:01 πμ »
Απλούστατο  ;D

Περιμένεις λίγο και αγοράζεις το καινούργιο κεραμικό Sub (ακριβώς το ιδιο με το 116613 αλλά σε ατσάλι)  :)

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 14, 2010, 10:36:20 πμ »
Πρώτα-πρώτα συγχαρητηρια για τον αρραβώνα.

Γνώμη μου, πάρε αυτό που σου άρεσε και μη δίνεις σημασία στο "αν ταιριάζει σε νέο" ή πως θα φαίνεται στην καθημερινή ζωή. Εμείς φοράμε τα ρολόγια μας και εμείς τα προσέχουμε πάνω μας. Οι υπόλοιποι δε νοιάζονται και πολύ.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 14, 2010, 10:40:55 πμ »
Πάνο, καλή ιδέα να περιμένει ο Κωνσταντίνος, αλλά μάλλον διαφωνεί η νυφη  :D

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 14, 2010, 10:51:39 πμ »
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολλοι απο εμας, οταν προκειται για rolex, κανει σκεψεις του τυπου ''ταιριαζει το ρολοι με την ηλικια μου;'' ή ακομα χειροτερα ''τι θα σκεφτει ο κοσμος;'' κτλ...
τετοιες σκεψεις τις θεωρω ατοπες...υπαρχουν καποια στερεοτυπα που πρεπει να αφανιστουν...
τετοιες σκεψεις ενδεχομενως δεν περνανε απο το μυαλο μας σε περιπτωση που θελουμε να αγορασουμε πχ ενα PP, κι ας εχει πολλαπλασια αξια, επειδη δεν το γνωριζει ο πολυς ο κοσμος ...

αγαπητε μου φιλε, θα σου προτεινα να αγορασεις οποιο αρεσει σε εσενα περισσοτερο...σιγουρα ταιριαζει με την ηλικια σου...και γρηγορα να μην περιμενει το κοριτσι ;) ;) ;)

με το καλο λοιπον η αγορα και ο αρραβωνας :) :)

φιλικα Θανασης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 14, 2010, 11:05:08 πμ »
Να συμπληρώσω Θανάση, ότι κυκλοφορούν δεκάδες ρολόγια "μοντέρνα και νεανικά" με κάσα βαμένη χρυσή. Εκεί γιατί δεν ενοχλεί το (fake) χρυσαφί χρώμα;

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 14, 2010, 11:10:27 πμ »
 :offtopic

ολοι μαζι λοιπον για την κονωνικη ανατροπη!!!!!
αντιθετοι στα στερεοτυπα!!!!!!!!
κοντρα στην οικονομικη κριση!!!!!!!!!!
....τι λετε;;;...παμε για ενα group buy χρυσου daytona ;D ;D ;D;;;;;;;;;;

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 14, 2010, 11:37:35 πμ »
Άμεσοι και ταχύτατοι στις απαντήσεις σας όπως πάντα και σας ευχαριστώ για αυτό!

Σκέφτηκα και εγώ να περιμένω το καινούριο sub αλλά θεωρώ, ίσως λανθασμένα, ότι μάλλον δεν αξίζει και τόσο πολύ η αναμονή μιας και δεν έχει και τις τεράστιες διαφορές από το ήδη υπάρχον.

Κρίνω πως το μπλε είναι πιο ιδιάιτερο.

Βλέπω πως το gmt περνά απαρατήρητο...ίσως επειδή είναι λίγο άδικη η σύγκρισή του με το συγκεκριμένο sub.

Στη χθεσινή δοκιμή από τη μια που άρεσε πολύ αλλά από την άλλη το χρυσό στο μπρασελέ με έκανε να νιώθω κάπως άβολα.
Να μου πεις μετά από καιρό μάλλον θα το ξεπεράσω και όσο μεγαλώνω θα το χαίρομαι χωρίς πολλές σκέψεις.

Ενοχλήτικό το μπέρδεμά μου αλλά όσο να πεις ευχάριστο ;D

Φιλικά
Κωνσταντίνος

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 14, 2010, 11:42:25 πμ »
To gmt δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο. Απλά πιστέψαμε ότι το δίλημα σου ήταν "να το πάρω το χρυσό ή όχι;"

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 14, 2010, 11:43:12 πμ »
Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε.

Για να το μπερδέψω, είδες το GMTII μισό μισό. Κουκλί. Άσε που θα το φοράει και η γυναίκα σου.*

Φιλικά
Δημήτρης

*Έτσι θα έχεις δικαιολογία να πάρεις κι άλλο Ρόλεξ (ή ανάλογης αξίας ρολόι). Παλιά Κονακική τεχνική!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 14, 2010, 11:54:40 πμ »
Ίσως σας μπέρδεψα παρασυρόμενος από το μπέρδεμα στο κεφάλι μου.

Όπως το βλέπω το δίλημα τελικά είναι ανάμεσα στο gmt ατσάλι και στο μισό μισό sub.(εκτώς αν το καινούριο sub είναι τόσο άξιο της όποιας αναμονής)

Black το είδα το gmt που προτείνεις αλλά αν τελικά κάνω την υπέρβαση για μισό μισό θα πάω στο sub.

Υπέθετα πως η επιλογή θα ήταν απλή και εύκολη αλλά προφανώς έκανα λάθος  :-\

Φιλικά
Κωνσταντίνος

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 14, 2010, 12:21:54 μμ »
Για να μην σε μπερδεψουμε και μεις χειρότερα : ότι σου χαμογελάει όταν το 'χεις στο χέρι σου  :)

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 14, 2010, 12:34:46 μμ »
Εγω εχω κατι διαφορετικο να σου πω.Το gmt σου χρειαζεται?Χρειαζεσαι δλδ δευτερη ωρα?Αν οχι τοτε παρε το sub ;)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 14, 2010, 12:50:04 μμ »
Όχι, η δεύτερη ώρα δε μου χρειάζεται....το έβαλα στο παιχνίδι των επιλογών απλά από θέμα εμφάνισης και γούστου.

Φιλικά
Κωνσταντίνος

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 14, 2010, 01:10:05 μμ »
όπως ανεφερες και ο ίδιος προκειται για δυο αξιόλογα ρολόγια,το ένα πιο όμορφο από τό άλλο!
το sub μπορεί να θεωρηθεί λόγω του μισού-μισού πιο "μουράτο",όμως αυτό που δείχνει σίγουρα,είναι ότι είναι και πιο "κλασάτο".
δυσκολη επιλογή............αφού λοιπόν σου αρεσουν πολύ και τα δυό,θα σου πω μια "έξυπνη" κατ'εμέ απόφαση-σκέψη.
Το GMT αποτελεί 1η επιλογή για περισσότερο κόσμο,είτε λόγω τιμής είτε λόγω του σκετου ατσαλιού,όπως αποτελεί αυτή την στιγμη και best-buy της εταιρίας,με αποτέλεσμα η μεγάλη ζήτηση να του περιορίζει το ποσοστό έκπτωσης σε σχέση με το ακριβότερο sub (ασχετα αν είναι και αυτό νεότερο σχετικά μοντέλο).
Συνεπώς κυνήγησε μια έκπτωση 30% στο sub ,πράγμα που στο gmt θεωρείται ακατόρθωτο σε καταστήματα τουλάχιστον ;)
πρόσεξε όμως.....πρώτα κοιτάμε τί μας αρέσει περισσότερο και πως μπορούμε να το συνδυασουμε με την καθημερινη μας ζωή ;)
........τώρα θα σε αποτελειώσω:ας σου πάρουν τα πεθερικά το μισό-μισό(θα χτυπάει κιόλας θα κάνει εντύπωση σίγουρα μεγαλύτερη) και εσύ στο μέλλον χτυπάς είτε το gmt είτε το νέο sub! :D :D :D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 14, 2010, 01:21:25 μμ »
Σωστα αυτα που σου ειπε ο φιλος κονακις,εμενα παντως σε ενα ρολοι οτι δεν μου χρειαζεται με ενοχλει >:(.Για να σκεφτεις χρονογραφο αγορασα μονο και μονο για τον μηχανισμο(7750)να υπαρχει στη συλλογη μου.Μεχρι και η βαλβιδα ηλιου στο κατα τα αλλα υπεροχο πλανετ οσεαν θα προτιμουσα να μη φαινεται τουλαχιστον.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 14, 2010, 02:24:26 μμ »
Καλό το point σου Γιώργο...mantilas δίκιο έχεις.

Νιώθω να γέρνει η ζυγαριά προς το sub και ελπίζω με μια ακόμη επίσκεψη να καταλήξω κάπου τελικά και να διώξω τις επιφυλάξεις μου.  (Ουφφφ)

Φιλικά
Κωνσταντίνος

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 14, 2010, 02:47:44 μμ »
προτεινω το GMT Ceramic 2Tone γιατι το Blue Sub Ceramic ειναι πολυ Light blue & οχι dark blue σαν το κανονικο.   

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 14, 2010, 02:55:34 μμ »
Αν βάζατε και καμια φώτο...Θέμα γούστου είναι εξάλλου!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 14, 2010, 03:24:35 μμ »
1)  http://www.luxuryblog.org/upload/200909210203567714.jpg

2)  http://rolexreferencepage.com/articles/ss-catalog2a.jpg

(Βρε μήπως κακώς έχω κολλήσει σε αυτά τα δύο και θα πρέπει να κοιτάξω και αλλού σε αυτά τα χρήματα?....αλλά τότε θα μπλέξω ακόμα περισσότερο μάλλον )

Φιλικά
Κωνσταντίνος