Ο konakis τα λέει μιά χαρά και το θέμα Rolex το κατέχει όσο λίγοι, αλλά ρε παιδιά θα την πω την αμαρτία μου. Σήμερα το μεσημέρι ήμουν κέντρο και περνώντας εμπρός από την μπουτίκ της Rolex, μπήκα και δοκίμασα δυό ρολόγια. Οκ το Deep Sea ρολογάρα ασυζητητί, υποκλίνομαι. Το Submariner όμως...λίγο. Φορούσα το Βroad Arrow και το Omega μου φάνηκε μακράν ποιοτικότερο. Μην παρεξηγηθείτε οι Ρολεξάκηδες, την αίσθησή μου εκφράζω, αυτό που αποκόμισα βλέποντας τα, αγγίζοντας τα, φορώντας τα...
Η Ταg Heuer (παλιότερα Heuer) έχει μακρόχρονη ιστορία, οπότε φίλε μου αυτό να μην σε προβληματίζει, αν σου αρέσει κάποιο μοντέλο της.
Speedmaster έχει πάρα πολλά και θα σου πρότεινα να μην τα απορρίψεις εύκολα. Εξαιρετικοί μηχανισμοί και ποιότητα κατασκευής. Δες για παράδειγμα το νέο Broad Arrow(για να ευλογήσουμε και τα γένια μας

)

Από Breitling ωραίο κομμάτι είναι το καινούργιο Chronomat B01. Eδώ κι αν μιλάμε για φινίρισμα και αίσθηση ποιότητας. Υπάρχει σε διάφορους συνδιασμούς χρωμάτων και υλικών.

Από Panerai έχεις πολλές επιλογές σε μοντέλα αρκεί να σου αρέσει το στυλ τους. Εμένα πχ μ'αρέσει

Για παράδειγμα το 183 σε κάσα Radiomir

Η το 024 Submersible σε κάσα Luminor

Kι από IWC εντάξει, τι να πρωτοπούμε...πολύ ωραία σειρά η vintage, εγώ εκεί θα πήγαινα, ρολογάρες
Πχ το Αquatimer

Η το Ιngenieur

Eίναι πολλά, είναι πολλά, πρέπει να δεις κι από κοντά, να δοκιμάσεις κιόλας και να μειώνεις τις επιλογές.
Ευχάριστος πονοκέφαλος