Αποστολέας Θέμα: BRACELETS ZENITH SOS!!!!!!!!!  (Αναγνώστηκε 1537 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimmys

• Just Registered
    • Προφίλ
BRACELETS ZENITH SOS!!!!!!!!!
« στις: Απρίλιος 13, 2010, 05:59:48 μμ »
παιδια καλησπερα δεν συνηθιζω να γραφω στο φορουμ αλλα το διαβαζω συνεχεια και εχω μαθει παρα πολλα απο αυτο.Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τον bracelet του ZENITH ( 01-1311-380)που φοραω ,εσπασε σε ενα σημειο οπου και ειναι πρεσαριστω το αρσενικο κοματι με το θηλυκο και πρεπει να βρω τωρα αλλο παρομοιο η κατι που να ταιριαζη.αν γνωριζεται κατι που να μπορει να με βοηθηση  η καποια διευθηνση που θα μπορεσω να βρω κατι θα το εκτιμουσα ιδιατερα.Ευχαριστω εκ των προτερων.  Υ.Γ φωτο δεν μπορεσα να βαλω.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: BRACELETS ZENITH SOS!!!!!!!!!
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 13, 2010, 10:44:06 μμ »
Στην αντιπροσωπεία δοκίμασες;

ΜΩΡΤΑΖ Α.Ε.
Λ. Συγγρού 155 Ν.Σμύρνη
Τηλ 210-9319660

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: BRACELETS ZENITH SOS!!!!!!!!!
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 15, 2010, 10:35:01 πμ »
παιδια καλησπερα δεν συνηθιζω να γραφω στο φορουμ αλλα το διαβαζω συνεχεια και εχω μαθει παρα πολλα απο αυτο.Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τον bracelet του ZENITH ( 01-1311-380)που φοραω ,εσπασε σε ενα σημειο οπου και ειναι πρεσαριστω το αρσενικο κοματι με το θηλυκο και πρεπει να βρω τωρα αλλο παρομοιο η κατι που να ταιριαζη.αν γνωριζεται κατι που να μπορει να με βοηθηση  η καποια διευθηνση που θα μπορεσω να βρω κατι θα το εκτιμουσα ιδιατερα.Ευχαριστω εκ των προτερων.  Υ.Γ φωτο δεν μπορεσα να βαλω.

Για να μην σου κοστισει ο κουκος αηδονι σε αυτην την περιπτωση μπορεις να φτιαξεις τον ιδιο μπρασελε και μπορεις να το κολλησεις μονο με λειζερ