Σύνολο ψηφοφόρων: 52
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν συμφωνω,αλλα δεν θα το αγορασω κιολας.Ειναι πολλα για ενα Ρωσικο ρολοι, που τωρα εχουν τιμες υψηλες,γιατι πλεον εχουν την αντιπροσωπευση τους μεγαλα γκρουπ Μια τετοια κουβεντα ειχαν και σε ενα ξενο φορουμ.Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη(Watch-Collector)
Το strela εδω 575 € (sturmanskie, 44αρι, ζαφειρι):http://www.vostok-watches.comΟ πωλητής απ' οτι εχω διαβασει ειναι αξιοπιστος
...Σε κασα 37 και οχι 44 χιλιοστων, με ορυκτο κρυσταλλο και οχι ζαφειρι!
Λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι είσαι νέο παιδί θα έλεγα αυτό
Η τιμη ειναι πολυ καλη για μενα τουλαχιστον.Ναι σε αυτο το site δεν υπαρχει και τον Απριλιο που λεει πως θα φερει εχει γεμισει τη λιστα με ονοματα ανθρωπων που το περιμενουν.
Eπισης -εν συγκρισει με το προηγουμενο- ο μηχανισμος του ειναι διακοσμημενος! -Δεν ειναι το ιδιο!... Φιλικα,Aρης
αυτο!
Legend Diver τώρα και Strela αργότερα αν πας στο σαιτ που έδωσε ο kkostas θα δεις Poljot Strela 299€ Sturmanskie Chronograph Strela 575€ θα συμφωνήσω με τον συνονόματο Γιώργο ότι είναι πολλά τα επιπλέον λεφτά για να πληρώσεις το μάρκετινγκ τα χιλιοστά και το ζαφείρι.
Ειναι μεγαλη ιστορια,αλλα απο την στιγμη που ειδα(Ελλαδα),τις ολοσελιδες καταχωρησεις σε μεγαλα περιοδικα,καταλαβα οτι η τιμη ,θα εχει φτασει στα υψη.Εγω θα παρω απο τον παγκο.εχει πολυ καλυτερες τιμες
Αρη,χαιρομαι, που σου αρεσουν οι προτασεις αγορας μου αντε να δουμε το Tutima Di 300