Αποστολέας Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ FOSSIL ΚΑΙ NEMESIS  (Αναγνώστηκε 3118 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimis1983

• Just Registered
    • Προφίλ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ FOSSIL ΚΑΙ NEMESIS
« στις: Απρίλιος 09, 2010, 03:07:00 μμ »
Γεια σας,ειμαι νεο μελος και θελω τη βοηθεια σας.
Ενδιαφερομαι να αγορασω καποιο απο τα FOSSIL JR1017 και NEMESIS EBBK301SL.Θα ηθελα τη γνωμη σας γι αυτες τις δυο μαρκες.Αν γνωριζετε πειτε μου καποιο καταστημα στην Αθηνα που μπορω να βρω nemesis.Επισης αν γνωριζετε προτεινετε καποιο αλλο μοντελο παρομοιο μ'αυτα.
ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ FOSSIL ΚΑΙ NEMESIS
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 09, 2010, 06:45:31 μμ »
Φιλε μου καλωσηρθες και καλα ποστ.Μεταξυ των δυο εταιρειων θα διαλεγα τη Fossil(ομολογω πως την Nemesis δεν την εχω ακουσει.)Μαγαζι να πουλαει Fossil και σε καλη τιμη ξερω αν εισαι απο Αθηνα και μπορω αν θελεις να σου στειλω π.μ.Βεβαια αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις μπορουν να υπαρξουν και αλλες επιλογες,αλλα αν εισαι μεταξυ των δυο διαλεξε το πρωτο που νομιζω πως ειναι αυτο?

Φιλικα
                                                                          Ser

Αποσυνδεδεμένος jimis1983

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 09, 2010, 07:13:42 μμ »
Ευχαριστω SER.Πες μου ορισμενα καταστηματα για fossil στην Αθηνα.Διαθετω γυρω στα 200 ευρω.H Nemesis ειναι αμερικανικη εταιρεια αλλα δεν ξερω αν κυκλοφορουν στην Ελλαδα.Αν ξερεις προτεινε μου κανενα αλλο στο ιδιο στυλ.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 09, 2010, 07:20:40 μμ »
Mε ένα γρήγορο γκουγκλινγκ, το Nemesis έχει λίγο πάνω από τα 30$ στις ΗΠΑ. Αν το βρεις κάπου εκεί και το δεις από κοντά βγάζεις συμπεράσματα αν σε ικανοποιεί ή όχι.

Η Fossil βγάζει τα περισσότερα fashion ρολόγια (Adidas, Burberry, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Michael Kors, Philippe Starck) αλλά πλέον και τα Zodiac. Ζητάει λιγότερα χρήματα από ένα παραπλήσιο ρολόι με το όνομα κάποιου σχεδιαστή. Τίμια πρόταση πιστεύω.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 09, 2010, 08:47:55 μμ »
Στα 200ευρω δες και κανενα Seiko,Citizen,παντως και τα Fossil ειδικα τα αυτοματα ειναι αρκετα καλα για τα χρηματα τους. ;)

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 10, 2010, 01:19:31 πμ »
Φιλε μου εχεις Π.Μ ;)