Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιού από 2.000 μέχρι 2.500 Ευρώ  (Αναγνώστηκε 12974 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ρολογιού από 2.000 μέχρι 2.500 Ευρώ
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 06, 2010, 02:58:04 πμ »
breitling
πανεμορφο
διαχρονικο
παει παντου και με ολα
απο μια εταιρια με τα λιγοτερα ''προβληματα''
και δεν εχει νταβατζη κανεναν 

παει παντου και με ολα

ενω τα αλλα ρολογια?

δεν εχει νταβατζη κανεναν 

δηλαδη?
ποιοι εχουν νταβατζη?

απο μια εταιρια με τα λιγοτερα ''προβληματα''

ποιοι εχουν περισσοτερα προβληματα, με τις ιδιες μηχανες ΕΤΑ?εχει ενδιαφερον και θα ηθελα να μαθω

διαχρονικο?οσο ενα sub? ???

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 06, 2010, 03:06:23 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 06, 2010, 02:59:08 πμ »
Kαλά Γιώργο ως γνωστόν ;D για μένα δεν τίθεται θέμα...από στεφάνη, κορώνα, μπρασελέ, δείκτες , μέγεθος το Breitling υπερτερεί σε εμφάνιση ;)

Και για να μην παίζουμε σε άλλα μεγέθη πάρτε και μιά φωτό από το "μικρό" ;D

Τόσο όμορφο Rolex δεν υπάρχει...η αξία του Rolex είναι αλλού ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 06, 2010, 09:22:54 πμ »
προσπαθησα να βρω 2 φωτογραφιες,απο το ρολεξ 14060Μ και το Heritage

σας ακουω  ;D

Η άμεση, σχεδόν επιβλητική, αναγνωρισιμότητα μερικές φορές μερικές φορές λειτουργεί αποτρεπτικά, ξέρεις.
Τις υπόλοιπες φορές, στρέφεσαι προς αυτή ενστικτωδώς. Όπως ένα παιδί που, αν συμβεί κάτι, φωνάζει ενστικτωδώς τη μάνα του.
Καλείται λοιπόν να αποφασίσει κανείς αν είναι 'παιδί της μάνας' ή όχι.  :D

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 06, 2010, 09:30:53 πμ »
Καθόλα άξια και σεβαστή η Rolex, αλλά από εμφάνιση δεν συγκρίνεται κανένα τους με το Heritage...όσος καιρός και να περάσει

προσπαθησα να βρω 2 φωτογραφιες,απο το ρολεξ 14060Μ και το Heritage

σας ακουω  ;D

Eμένα το προηγούμενο superocean Mου αρέσει πολύ περισσότερο..Έχει κάτι ξεχωριστό,σε αντίθεση με το καινούργιο που μου θυμίζει πάμπολλα divers...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος philosopher

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 06, 2010, 10:41:58 πμ »
Η αλήθεια είναι οτι σκοπεύω να κινηθώ και εγώ μέσα στο έτος σε αγορά ρολογιού της συγκεκριμένης κατηγορίας και στο μυαλό μου είχα αυτά ακριβώς τα δυο ρολόγια (Superocean Heritage και Planet Ocean).
Το Breitling μου αρέσει πάρα πολύ σα σχέδιο αλλά δε μπορώ να πω οτι με αφήνει αδιάφορο το Co-axial της Omega. Αισθητική vs Τεχνολογία το ζήτημα.
Μεταξύ μας εγώ με βλέπω προς το Breitling γιατί το φόρεσα πριν τις γιορτές και πραγματικά έκατσε γάντι στυο καρπό μου. Θα δοκιμάσω βέβαια και το 45mm PO για να δω πως είναι για να μου φύγει και η περιέργεια  ;D
Σε μεταχειρισμένο Rolex δε θα πήγαινα γιατί μου φαίονονται γενικώς λίγο μικρά στο καρπό μου (δοκίμασα απο καλό φίλο το submariner σε μπλέ με fifty-fifty μπρασελέ).

ΥΓ: Το κακό με αυτή τη κατηγορία είναι οτι τα 3.000 είναι πάρα πολύ κοντά και εκεί είναι που χάνεις λίγο τη μπάλα... 

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 06, 2010, 12:31:50 μμ »

Η άμεση, σχεδόν επιβλητική, αναγνωρισιμότητα μερικές φορές μερικές φορές λειτουργεί αποτρεπτικά, ξέρεις.
Τις υπόλοιπες φορές, στρέφεσαι προς αυτή ενστικτωδώς. Όπως ένα παιδί που, αν συμβεί κάτι, φωνάζει ενστικτωδώς τη μάνα του.
Καλείται λοιπόν να αποφασίσει κανείς αν είναι 'παιδί της μάνας' ή όχι.  :D

Απο την αλλη ομως,η Breitling δεν καταφερε κατι τετοιο ,στο περασμα των χρονων,οπως η Rolex

Αποσυνδεδεμένος paulm

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 06, 2010, 02:51:24 μμ »
Παιδιά καλο και το Chopard!! Το είχα γενικότερα στα υπόψιν αλλά δεν είναι λίγο ακριβούτσικο?? Πόσο πάει περίπου αν ξέρετε?

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 06, 2010, 03:20:13 μμ »
Καλώς τον paulm και καλή συνέχεια.

Μεταξύ των δύο που διάλεξες, το Μπράιτλιν δαγκωτό. Πιο all around ρολόι. Πανέμορφα απλό. Μεταμορφώνεται είτε φοράει μπρασελέ, είτε καουτσούκ, είτε δέρμα. Πιο βαρύ όνομα από την καθόλα αξιοσέβαστη B&M. Από τις 5 πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες ρολογιών. Φοράει από τις πιο αξιόπιστες μηχανές.

Δε το συζητάω για Ρόλεξ μιας και είναι 40άρι.

Το Ωμέγα είναι πολύ καλό αλλά όχι τόσο ιδιαίτερο όσο το Σούπερόσιαν.

Το Σοπάρ είναι πράγματι πολύ καλή εναλλακτική αλλά δεν ξέρω αν είναι μέσα στα χρηματικά σου πλαίσια.

Φιλικά
Δημήτρης

ΥΓ. Το μπράιτλιν επειδή έχει βραχίονες 24χιλ μπορεί να φορέσει και λουριά τύπου Πανεράι. Αν ασχολήθείς με το μαγικό κόσμο των λουριών θα δεις πως θα απογειωθεί με το κατάλληλο λουρί.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 06, 2010, 03:39:25 μμ »
Aχ Chopard :smt049Σε ποιο αναφερεσαι συγκεκριμενα?Αν και ολα εχουν πανω απο 2.000-3.000 :-*

Αποσυνδεδεμένος paulm

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 06, 2010, 04:14:03 μμ »
Στο Mile Miglia Gran Turismo XL (το απλό χωρίς χρονογράφους)...Και εγώ πιστεύω πως κάνει αρκετά πάνω απο 2.000. Δεν με πειράζει όμως τόσο, κάθε μέρα "κολλάω" όλο και περισσότερο με το Breitiling...

Προς τον χρήστη blackbird: Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τι ακριβώς παίζει με τα λουράκια? Πόσο κοστίζουν? Αλλάζουν εύκολα? Και πως αλλάζουν ακριβώς, μπορείς δηλαδή να τα αλλάζεις σε καθημερινή βάση? (sorry αλλα σε αυτό το θέμα είμαι τελείως άσχετος...)

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 06, 2010, 04:47:51 μμ »
Περιπου 3.000-4.000 ομορφο ρολοι παντως και το Chopard ;)

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 06, 2010, 05:08:09 μμ »
Προς τον χρήστη blackbird: Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τι ακριβώς παίζει με τα λουράκια? Πόσο κοστίζουν? Αλλάζουν εύκολα? Και πως αλλάζουν ακριβώς, μπορείς δηλαδή να τα αλλάζεις σε καθημερινή βάση? (sorry αλλα σε αυτό το θέμα είμαι τελείως άσχετος...)

http://www.mywatch.gr/index.php/board,24.0.html ..εδω θα βρεις οτι τραβαει η ψυχη σου!!!  ;)

και καλωσηλθες!!!  :)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος georgie69

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 06, 2010, 05:46:01 μμ »
Επειδη δεν πολυσυμπαθω τα Breitling στο ιδιο διλημμα, αλλα στην αγορα του μεταχειρισμενου, ειχα απαντησει Baume (capeland S) αλλα βλεποντας οτι τελικα εβρισκα superocean στα ιδια χρηματα τοχω ψιλομετανιωσει μια και ειναι το μονο Breitling που μου αρεσει! Μετα βεβαια πηρα και το Omega που παντα ηθελα!  ;D

Σε καινουριο σε αυτα τα χρηματα...θα παιρνα μεταχειρισμενο Explorer/GMT/Submariner  :D Αλλα αυτο μονο επειδη εχω το Omega  ;D

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 06, 2010, 05:49:54 μμ »
Το λουρί και το μπρασελέ δίνει χαρακτήρα στο ρολόι. Έχοντας μόνο ένα ρολόι και πολλά λουριά είναι σα να έχεις πολλά ρολόγια. Αν μάλιστα το ρολόι είναι και πολλαπλού χαρακτήρα και ευπροσάρμοστο όπως το Μπράιτλιν ακόμη καλύτερα. Με το πανέμορφο δικτυωτό μεταλλικό μπρασελέ για όλες τις ώρες, με ένα κροκό για την επίσημη έξοδο, ένα χειροποίητο δερμάτινο για τον καφέ αλλά και καθημερινή χρήση, ένα καουτσούκ για τη θάλασσα, ένα ΝΑΤΟ για extreme δραστηριότητες. Και βέβαια όχι μόνο μαύρο. Υπάρχουν όλων των ειδών τα χρώματα κι αποχρώσεις. Οι επιλογές άπειρες και κάθε φορά θα είναι λες κι έχεις άλλο ρολόι. Το κατάλληλο ρολόι για την κατάλληλη ώρα.
Εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες που έγιναν μόδα τα Πανεράι τα δερμάτινα λουράκια πλάτους 24 χιλιοστών (που φορά και το Μπράιτλιν) έγιναν κι αυτά μόδα αποκτώντας τεράστια ποικιλία. Κοίταξε στο φόρουμ τα νήματα για λουράκια και θα καταλάβεις.

Αλλάζουν εύκολα και το κόστος κυμαίνεται από λίγα -περίπου 20€- έως αρκετά κατοστάρικα ένα κροκό. Ξεκινάς από τα λίγα και βλέπεις.

Φιλικά
Δημήτρης

ΥΓ. Συμβουλή, πάρ´ το με μπρασελέ και μετά σιγά σιγά προσθέσεις άλλα.      

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 06, 2010, 05:57:06 μμ »
 To  chopard  εχει κοντα στα 2800 με την εκπτωση

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 06, 2010, 10:22:21 μμ από mninos29 »
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 08, 2010, 01:01:39 μμ »
Μπορει να το παρει ακομα πιοφτηνα απο 2800.
Σου εχω στειλει p.m φιλε paulm

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 09, 2010, 08:50:20 πμ »
αφου εχεις αποφασισει ηδη...
Αν δεν παρεις το ρολοι που σε "γαργαλαει" και συμβιβαστεις με κατι αλλο συντομα θα μαζευεις λεφτα και για καινουργιο και θα στοιχειωσεις εδω μεσα  ;D (οχι πως δεν θα το παθεις ετσι κι αλλιως  :D)
Χτύπα το breitling για ολους τους λογους που προανεφεραν ο γιαννης και ο μπακμπιρντ.

Αποσυνδεδεμένος paulm

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 28, 2010, 03:01:02 μμ »
Παιδιά,

Επανέρχομαι μετά απο λίγο καιρό. Λοιπόν σας ευχαριστώ όλους για τις πολλές απαντήσεις, και τον τον πολύ πρόθυμο και εξυπηρετικό φίλο mninos29 για το pm. Παιδιά άλλαξαν τα σχέδια...Επισκέφτηκα γνωστό μαγαζί με μεταχειρισμένα και έπαθα πλάκα με ένα GMT Master II με μισή κόκκινη-μισή μαύρη στεφάνη (το γνωστό Coca Cola, "ξαδερφάκι" του επίσης πασίγνωστου Pepsi). Σας είχα πεί εξάλλου πως ο πρώτος μου "ωρολογιακός" έρωτας ήταν με το αντίστοιχο GMT ενός φίλου (μισό ατσάλι-μισό χρυσό). Το ρολόι είναι λίγο πιο πάνω απο τις 3.000 σε απίστευτη κατάσταση. Ε είπα και εγώ να ανεβάσω λίγο το budget (ας είναι καλά και οι πιστωτικές). Επίσης μου είπαν πως η στεφάνη αλλάζει με 40 ευρώ μόνο, οπότε μπορείς να έχεις και ποικιλία. Έχω όμως το εξής δίλλημα τώρα. Να πάω για αυτό ή να αυξήσω λίγο ακόμα το budget και να χτυπήσω το μισό ατσάλι-μισό χρυσό που είναι και "κόλλημα"? Βέβαια είναι αλήθεια πως και το απλό είναι απίστευτο (ποτέ δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο) συν οτι δοκίμασα το μισό-μισό και μου φάνηκε υπερβολικά κυριλέ και ίσως όχι πολύ νεανικό...Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί αρκετά!

Περιμένω γνώμες και σχόλια!!

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 28, 2010, 03:30:08 μμ »
Tο ατσαλι ειναι πιο all around...το μισο μισο μου κανει too much..
Kαλοριζικο παντως οποιο και να ειναι...
 ;)

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 28, 2010, 03:35:39 μμ »
Xτυπα το ατσαλι ;)Το μισο μισο αργοτερα :-*