Αποστολέας Θέμα: Αγορά 2ου ρολογιού με μπρασελέ  (Αναγνώστηκε 10026 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
Αγορά 2ου ρολογιού με μπρασελέ
« στις: Μάρτιος 20, 2010, 06:31:33 μμ »
Καλησπέεεερα σας! Επεστρεψα μετά απο κάμποσο καιρό και ο λόγος... Ε μου καρφώθηκε να πάρω ένα δεύτερο ρολόι, αυτή τη φορά με μπρασελέ όχι λουράκι. Να θυμίσω έχω ήδη ένα Invicta fliegerchrono 2770 το οποίο και μ'αρέσει πολύ. Θέλω όμως ένα ακόμα και προσανατολίζομαι προς κανενα seiko, ισως κανένα orient λόγω του ότι είναι όμορφα, αυτόματα, βγαίνουν πολλά μοντέλα με μπρασελέ αλλά το κυριότερο.. παιζουν στο 200αρι, η τιμή που με ενδιαφέρει δηλαδή. Να σημειώσω ότι δεν θέλω να μοιάζει σπορ το ρολόι αλλά περισσότερο κυριλέ αλλά τα 200 μέτρα που είναι αδιάβροχα δεν με χαλάν καθόλου ίσα ίσα θα ήταν ένα πολύ μεγαλο συν μπας και κάνω και κανενα μπάνιο παρέα με το ρολόι μου στην θάλασσα ;D Το μέγεθος της κάσας να είναι πάνω απο 42 γιατί τα πάω καλά με τα μεγάλα ρολόγια :P. Αυτάαα! Περιμένω προτάσεις για μοντέλα αλλά και e-shop (λέω για e-shop επειδή εκεί είναι φθηνότερα) απο τους πιο έμπειρους μιας και δεν έχω βρεί πολλά μοντέλα στο ιντερνετ ώστε να κλίνω προς τα κάπου. Απλά να πω οτι κάτι σαν αυτό το seiko, νομίζω skx007, παρακάτω θα πλησίαζε το ιδανικό ;). (αν έχετε να προτείνετε μαγαζί που να το έχει αυτό παρακάτω σε νορμάλ τιμή και με αυτό το μπρασελέ κάντε το γρήγοραααα!!)

Αποσυνδεδεμένος foibos

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορά 2ου ρολογιού με μπρασελέ
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 20, 2010, 06:48:34 μμ »
Το skx επειδή το κοίταζα κι εγώ, το δοκιμάσα πριν από μερικές μέρες και είναι στα 41-42 mm....
Και η εικόνα του, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, ήταν να δείχνει μικρότερο από το μέγεθος του!

Σε αρκετά μαγαζιά στην Στοά Φέξη, αλλά και γενικά στο Κέντρο, αν είσαι Αθήνα, υπάρχει, οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις!
Η τιμή λιανικής, αν δεν κάνω λάθος, είναι γύρω στα 340€ οπότε υπολόγισε που φτάνει με την έκπτωση που μπορούν να σου κάνουν!

Σο ίδιο στυλ,καταδυτικό, αν θες, δες και το orient CEM65001(42mm) και CEM75001(44mm) τα οποία και από τιμή είναι σχετικά φθηνότερα από το seiko!!Κι αυτά τα είδα στο κέντρο!

Α!Και το μπρασελέ που φοράει το skx δεν είναι αυτό που έχει στην φωτογραφία σου!Αλλά είναι πολύ ωραίο κι εκείνο!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 20, 2010, 06:57:49 μμ »
To skx 007/009 και το orient cem 6500 έχουν ίδια διάμετρο (40 mm χωρίς την κορώνα αν θυμάμαι καλά) αλλά το seiko είναι πιο παχύ και φαίνεται μεγαλύτερο.
42 mm έχει το monster
44,5 έχει το cem7500
Αν θέλεις να κολυμπάς προτείνω τα seiko, είναι πιστοποιημένα diver.

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 20, 2010, 06:58:36 μμ »
Το skx επειδή το κοίταζα κι εγώ, το δοκιμάσα πριν από μερικές μέρες και είναι στα 41-42 mm....
Και η εικόνα του, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, ήταν να δείχνει μικρότερο από το μέγεθος του!

Σε αρκετά μαγαζιά στην Στοά Φέξη, αλλά και γενικά στο Κέντρο, αν είσαι Αθήνα, υπάρχει, οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις!
Η τιμή λιανικής, αν δεν κάνω λάθος, είναι γύρω στα 340€ οπότε υπολόγισε που φτάνει με την έκπτωση που μπορούν να σου κάνουν!

Σο ίδιο στυλ,καταδυτικό, αν θες, δες και το orient CEM65001(42mm) και CEM75001(44mm) τα οποία και από τιμή είναι σχετικά φθηνότερα από το seiko!!Κι αυτά τα είδα στο κέντρο!

Α!Και το μπρασελέ που φοράει το skx δεν είναι αυτό που έχει στην φωτογραφία σου!Αλλά είναι πολύ ωραίο κι εκείνο!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα προτιμούσα μαγαζιά θεσσαλονίκη επειδή είμαι απο βόρεια Ελλάδα για να δοκιμάσω και e-shop για να το αγορασω ωστε να πετύχω μια καλύτερη τιμή από τα μαγαζιά.

Αποσυνδεδεμένος foibos

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 20, 2010, 07:09:52 μμ »
Από βόρεια Ελλάδα και internet δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω!

Μπορείς να δεις και το citizen NY0040 που είναι στο ίδιο στυλ πάνω κάτω κι αυτό, αλλά βγαίνει με καουτσουκένιο λουράκι και το μπρασελέ νομίζω ότι πρέπει να το παραγγείλεις επιπλεόν, τουλάχιστον έτσι μου είπαν....
Με το μπρασελέ η τιμή έρχεται πάνω κάτω σε αυτή του seiko!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 20, 2010, 07:10:35 μμ »
Aρκετά μεγαλύτερο ειναι το seiko SRP043K1
http://www.roachman.com/seiko/diver/SRP043K.html

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 20, 2010, 07:12:40 μμ »
Αγαπητέ JimiS ένα πολύ καλο e-shop είναι το
http://chronograph.com/store/index.asp

Μπορείς επίσης να ρωτήσεις τον κύριο Χρηστο(lowprices)από το e market μήπως μπορεί να στο βρει.Kαλός πωλητής με προσιτές τιμές!
http://www.emarket.gr/profile.php?user_id=113004

Στο κέντρο που μπορώ να δω το CEM6500? :offtopic

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 20, 2010, 07:13:20 μμ »
Aρκετά μεγαλύτερο ειναι το seiko SRP043K1
http://www.roachman.com/seiko/diver/SRP043K.html

Και ποια είναι η καλύτερη τιμή μπορούμε να το βρούμε σε ένα e-shop?? (αν είναι απο εξωτερικό να μην έχουμε και τελωνεία και τετοια)

Αποσυνδεδεμένος foibos

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 20, 2010, 07:16:34 μμ »

Στο κέντρο που μπορώ να δω το CEM6500? :offtopic

Στην στοά Φέξη!Τώρα σε ποιο ακριβώς από όλα τα μαγαζιά δεν θυμάμαι να σου πω....Εξίσου :offtopic

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 20, 2010, 07:21:40 μμ »
Ευχαριστώ πολύ ;)

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 20, 2010, 07:30:37 μμ »
Μπορείς επίσης να ρωτήσεις τον κύριο Χρηστο(lowprices)από το e market μήπως μπορεί να στο βρει.Kαλός πωλητής με προσιτές τιμές!
http://www.emarket.gr/profile.php?user_id=113004

Μήπως υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ή κάποιο e-mail του κυριου χρήστου???

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 20, 2010, 07:34:35 μμ »
e_lowprices@hotmail.com

e_lowprices@yahoo.com

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 20, 2010, 07:45:06 μμ »
e_lowprices@hotmail.com

e_lowprices@yahoo.com

καλυτερα με ΠΜ...

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 20, 2010, 07:54:00 μμ »
lowprices  :respect:

εχω παρει 2 σεικο για μενα κ 1 για φιλο.
αψογες συναλλαγες σε ποιοτητα, χρονο κ τιμη!!  :2thumbs:
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 20, 2010, 10:29:25 μμ »
Εχω στείλει e-mail στον κυριο Χρήστο (lowprices) και περιμένω απάντηση. Ακόμα ομως περιμένω προτάσεις και για μοντέλα που ίσως μου διαφεύγουν..! Προτάσεις για μεγέθη από 42 και πάνω γιατί είμαι λίγο δυστακτικός για το πως θα κάθεται το SKX007 στο χέρι μου λόγω μεγέθους (δεν έχω μεγάλο καρπό, 17cm είναι απλά μαρέσουν τα σχετικά μεγάλα ρολόγια)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 20, 2010, 10:39:29 μμ »
Αυτό?? 44 χιλ. ;D

Orient CEM7500

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 20, 2010, 10:40:56 μμ »
Πάντως το SKX007 σε όσα ξένα "φορα" έχω κοιτάξει είναι 42mm χωρίς την κορόνα και 45mm με κορόνα.
Ίσως να φαίνεται μικρότερο λόγο της στεφάνης,όμως τα περισσότερα καταδυτικά έτσι είναι.

Για τον 17ari καρπό σου πάντως πιστεύω είναι ιδανικό μέγεθος ;)

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 20, 2010, 10:41:59 μμ »
σε καρπο 16.5 εκ

με κασα σαν 007 ετσι καθεται.

By null, shot with DSC-W55 at 2009-07-06

υπολογισε πως θα ειναι στον δικο σου καρπο

φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος foibos

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 20, 2010, 10:53:38 μμ »
Κι εμενα εκει στο 17 είναι ο καρπός μου και τα seiko skx, orient cem6500, citizen ny0040 που έχουν την ίδια διάμετρο πάνω κάτω μου κάθησαν τέλεια στο χέρι!
Το cem7500 μου φάνηκε μεγάλο!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις χρόνο και να κάνεις βόλτα στα μαγαζιά!
Μόνο αν τα δεις στο χέρι σου μπορείς να είσαι σίγουρος αν πραγματικά σου αρέσει!!!!

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 20, 2010, 11:10:39 μμ »
σε καρπο 16.5 εκ

με κασα σαν 007 ετσι καθεται.

By null, shot with DSC-W55 at 2009-07-06

υπολογισε πως θα ειναι στον δικο σου καρπο

φιλικα
Γιωργος

Πολύ κατατοπιστική η φώτο σου!! Σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να την ανεβάσεις. Πάντως αν το πάρω δεν το θέλω με αυτό το μπρασελέ που έχει το δικό σου. Μου κάνει λιγο φορτωμένο!! Το πιο πιθανόν είναι να πάω πρώτα από ένα μαγαζί να το δώ live πριν το παραγγείλω εκτός αν με πιάσει καμιά μούρλα και το θέλω το συντομότερο!! Εχω δεί και τα άλλα μοντέλα που μου προτείνετε αλλα μεταξύ αυτών προτιμώ το SKX007... Επίσης κανένα μαγαζί θεσσαλονίκη με seiko για να γίνει η δοκιμή??  :P