Αποστολέας Θέμα: ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB-HELP !!!  (Αναγνώστηκε 2090 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gregdag

• 38mm case
    • Προφίλ
ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB-HELP !!!
« στις: Μάρτιος 12, 2010, 06:47:07 μμ »
γεια και χαρα σε ολους                                                                                                                                                 
μετα απο μια εβδομαδα -πολυωρου διαβασματος- στο club σημερα τελικα εκανα και την εγγραφη                                                               
μερικες ερωτησεις τωρα...εχω διαμετρο καρπου 17cm =ποια διαμετρος ρολογιου μου ταιριαζει?                                                   
και 2ον εχω ερωτευθει αυτο  http://www.ovationline.de/shop/de/Astroavia-Uhren/Uhren/Astroavia-7-Zeiger-Chronograph-mit-Wecker-7-Pilot-R που εδω κοστιζει 120ε                                                                                                                   και εδω http://www.astroavia-watch.com/epages/Astroavia.sf/en_GB/?ViewObjectID=73503 κοστιζει 180ε                                                                                                                                                                                             
ειναι τα ιδια ρολογια? αξιζουν τα λεφτα τους?ειναι γνησια η μαιμουδες?αν υπαρχει original και το ξερει καποιος...                       
σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε πληροφορια,συμβουλη η και υποδειξη για κατι αντιστοιχο
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 12, 2010, 09:48:34 μμ από gregdag »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 12, 2010, 08:37:20 μμ »
   Φίλε μου την εταιρεία δεν την ξέρω, ίσως είναι μια από τις δεκάδες που ξεπηδούν καθε τόσο στο ίντερνετ, ίσως και απλά να μην την γνωρίζω εγώ. Το δεύτερο σάιτ είναι ακριβότερο, ίσως γιατί είναι το σάιτ της αντιπροσωπείας. Το ρολόι που σου αρέσει, ομολογώ πως έχει όμορφο σχέδιο, είναι όμως μικρό σύμφωνα με το δικό μου γούστο περί μεγέθους. Τώρα αν αξίζει αυτή η αγορά ή όχι, δεν έχω άποψη για την εταιρεία, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι. Από την άλλη το ποσό είναι μικρό, οπότε δεν ρισκάρεις ιδιαίτερα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
Απ: ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB-HELP !!!
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 12, 2010, 11:27:50 μμ »
φιλε gregdag καλωσορισες!!  :)
θα σου προτεινα, τωρα που εισαι στο "club" να αναβαλλεις
για λιγο τις αγορες κ τις παραγγελιες ωστε να μπεις λιγο
καλυτερα στο πνευμα κ να αποφυγεις ασκοπα εξοδα!!!  ;)

οσο για τον καλο μου φιλο Giannish, να μην τον εμπιστευεσαι
σε θεματα μεγεθους Ωρολογιων!!!  ;D  ;D
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 13, 2010, 12:24:31 πμ »
Astroavia-Berlin. Μία από τις ουκ ολίγες Germanasian εταιρείες που ξεπήδησαν τα προηγούμενα χρόνια στην Γερμανία, και παρουσιάζονται ως γερμανικές, εκμεταλλευόμενες ενα "παραθυράκι" στον γερμανικό νόμο, ενώ στην πραγματικότητα είναι κατα βάση κινέζικες. Πάντως "μαϊμούδες" δηλ. πλαστά, δεν είναι.
Επί της ουσίας, φίλε μου, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο...  :-\
Γνώμη μου: Περίμενε λίγο καιρό, μάζεψε λίγα χρήματα παραπάνω, διάβαζε εν τω μεταξύ το φόρουμ για ιδέες και αγόρασε ένα καλύτερο ρολόι. ;)
Φιλικά Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 13, 2010, 01:56:40 πμ »
Εγώ το μέγεθος το βρίσκω πολύ καλό (ειναι full dial το ρολόι) αλλα δεν έχω καταλάβει τι μηχανή φοράει

Αποσυνδεδεμένος Αλέξανδρος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 13, 2010, 02:50:22 πμ »
Όπως είπε και ο IliasG, περίμενε λίγο καιρό, ψάξ'το λίγο... Αν το πάρεις τώρα, είναι σίγουρο ότι σε λίγο καιρό θα θες να πάρεις κάτι πιο καλό και πιο ακριβό και θα μετανοιώσεις που είχες δώσει έστω και 100€ για κάτι που δε θα σε γεμίζει τόσο αργότερα! Αυτό είναι τσεκαρισμένο... Οι σελίδες αυτού του φόρουμ είναι γεμάτες (γνώση και) προκλήσεις και είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να μπεις κι εσύ στο λούκι και να διαθέτεις ποσά που τώρα σου φαίνονται μεγάλα....
Γι'αυτό, μην το βιαστείς, άσε την επιλογή σου να ωριμάσει και προχώρα σε αγορά με μεγαλύτερη σιγουριά...

;D

Αποσυνδεδεμένος gregdag

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 13, 2010, 03:00:43 πμ »
Εγώ το μέγεθος το βρίσκω πολύ καλό (ειναι full dial το ρολόι) αλλα δεν έχω καταλάβει τι μηχανή φοράει
πρεπει να φοραει αν δεν κανω λαθος  Miyota θυγατρικη της  Citizen ?

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 13, 2010, 03:06:55 πμ »
Nαι citizen είναι η καρδιά

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 13, 2010, 09:07:57 πμ »
Φιλε Gregdag βρισκόμουν στην θέση σου πριν από 2 μηνες και είχα ακριβος το ιδιο διλιμα για ένα Astroavia. Τελικα το αγόρασα από το ovationline. Και στα δυο site ειναι το ιδιο ρολοι οποτε προτιμησε το ποιο φτινο. Σαν ρολόγια είναι πολυ εντιποσιακα για την τιμη των 120 ευρω αξίζει τα χρηματά του.