0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω την εντύπωση οτι απαγορεύονται τα αντίγραφα σε αυτο το φορουμ.
απο τα milf gilf οπως θελετε πειτε τα! παμε στο δυνατο πιπινακι!! που εχει λεει τον καλυτερο κ@λο που κυκλοφορει σε ολο τον κοσμο...και φυσικα ειναι Ρωσιδακι!! η anastasiya kvitko
Το πρωί συζητάγαμε και δεν ξέραμε οτι έκλεισε τα 50ηντα.Απίστευτη γυναίκα, απο τις πιο όμορφες που υπήρξαν.Ενα μικρο αφιέρωμα.Και βεβαια
Εμένα πάντως αυτό που μου αρέσει είναι που εχει συμβιβαστεί με τον χρόνο.Δεν έχει γίνει σαν τις Κιντμαν, Γκριφιθ, Ράιαν, Ζελβεγκερ και πόσες άλλες που κατάντησαν σαν πλαστικές μουτσουνες. Μην αναφέρω και Ελληνίδες και λιωσουμε στο γέλιο....
Πολυ σωστή παρατήρηση Παναγιωτη!!Και η ηλικία γραφει υπέροχα πανω της...
...Edit: πόσο κουκλάρα είναι η Γιόχανσον ρπμ, ακόμα και στο Iron Man...
Η scarlett ως μαύρη χήρα είναι στα καλύτερά της.
Αγαπητέ Πρόεδρε και όλοι οι υπόλοιποι συνφορουμίτες! (Απευθύνομαι κυρίως στον Πρόεδρο μιας και αυτός κρατάει το νήμα αυτό ζωντανό!!!).Με μεγάλη χαρά βλέπω πως αρχίζουν να πυκνώνουν τις τάξεις του φόρουμ μας πλέον και γυναίκες!Για να μην φανούμε μισογύνηδες, φαλλοκράτες και γενικώς αρκουδιαρέοι, θα πρότεινα να προσέχαμε στο τι γράφουμε κυρίως σε αυτό το νήμα. Με τις φωτογραφίες που συνήθως ανεβάζουμε δεν υπάρχει θέμα, αποδεικνύει πως τις αγαπάμε τις γυναίκες!!!!Οι εκφράσεις πρέπει να προσεχθούν μιας και εκεί πάσχουμε!!!!Ευγένεια λοιπόν και τακτ θα πρέπει από εδώ και πέρα να μας χαρακτηρίζει!!!!!!!!
Πολυ κωλό!!! Sent from my iPhone using Tapatalk