0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το νήμα αγαπητέ Γ.Γ δε θα πεθάνει ποτέ.Το άλλο με το diver με μπλε dial δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα συντηρούμε εν ζωή
Χμμμμμμ!Έχεις δίκιο αγαπητέ Πρόεδρε!!!!Πόσο μάλλον μετά τον ερχομό στην Ελλάδα του 3ου OWC με μπλε dial φυσικά αλλά και με COSC πιστοποίηση και υδατοστεγανότητα 1000 μέτρων!!!!!!!!Sent from my iPad using Tapatalk
Νταξ´ τώρα κάνεις κολπάκια...Άλλο η αθλήτρια στο άλμα εις μήκος, άλλο η σπρίντερ.Δεν κρατάς σταθερό σημείο αναφοράς Εγώ προτιμώ αυτή την αθλήτρια, που είναι φιλόζωη:Και λόγω αθλήματος, άμα λάχει, πλακώνει & τη δικιά σου με τους τετρακέφαλους στο ξύλο:
Πόσο μάλλον μετά τον ερχομό στην Ελλάδα του 3ου OWC με μπλε dial φυσικά αλλά και με COSC πιστοποίηση και υδατοστεγανότητα 1000 μέτρων!!!!!!!!
Δεν απαντώ φυσικά στον Άρη911 που μονίμως προσπαθεί να μειώσει μιλώντας απαξιωτικά για τα OWC
Πάνο εμένα αυτή μου αρέσει & ας μην έχει six-pack...Αν δεν την έχεις δει στο "The wolf of wall street" χάνεις...Sent from my i-phone, using my fingers
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
Πάνο εμένα αυτή μου αρέσει & ας μην έχει six-pack...Αν δεν την έχεις δει στο "The wolf of wall street" χάνεις...
Συμπαθητικό κοριτσάκι Άγγελε, αλλά εγώ είμαι του φιτνες.Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ναι αλλά εδώ δε σε είδα...