Αργά το βράδυ λάβαμε απάντηση αλλά κρατήστε μικρό καλάθι.
Σας μεταφέρω οτι μου έστειλε
the problem with this "group order" is, that is in fact no group order, because everybody needs everythig separetely.
I couldn´t give selected persons or group of persons discount with my shop-software, that is technical impossible.
και προτείνει 2 λύσεις
1. posibility:
it has to collect one person in Greece all orders and send me the money in one transaction, i can send than the watches to everybody who
ordered separetely in Greece, in this case i can give following prices:
CEM65.. 81Euro, Pepsi with rubber strap 77Euro
CEM75.. 104Euro
that is about 9% discount.
και ακολούθως
2. posibility:
everybody who wants to order a watch has to write me separetely, i will send everybody separetely bill, as money arrives, i will send everybody separetely his watch/es.
In this case i can give following prices:
CEM65.. 83Euro, Pepsi with rubber strap 79Euro
CEM75.. 106Euro
that is about 7% discount
Τον έγραψα ότι τα μέλη θα παραγγείλουν και άλλα ρολόγια πέρα των CEM ίσως δεν το κατάλαβε,θα του το ξαναπώ.
Γενικά στην καλύτερη περίπτωση υπολογίστε ένα 9% έκπτωση, μου είχε πει στην αρχή ένα 5-10% ανάλογα τα ρολόγια αλλά περίμενα να μαζευτεί μια σεβαστή ποσότητα ρολογιών για να τον παζαρέψω και να έχω και πάτημα να το κάνω.
@george_ τον ανέφερα για την παραγγελία που μου είπες για αντίστοιχο ιταλικό forum,μου ανέφερε όμως οτι η αποστολή των ρολογιών σε αυτή την περίπτωση ήταν μια
Ότι και αν αποφασιστεί, πρέπει να τον στείλουμε μια απάντηση μέχρι τις 18 Μαρτίου, μετά φεύγει διακοπές και θα πρέπει μέχρι τότε να έχει στείλει τα ρολόγια.
Ότι αποφασίσετε πείτε μου να τον πω.