Αποστολέας Θέμα: Απόστολος Νικολαίδης - Τι μου θύμισες τώρα  (Αναγνώστηκε 2044 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απόστολος Νικολαίδης - Τι μου θύμισες τώρα
« στις: Φεβρουάριος 13, 2010, 11:40:55 μμ »

Απόστολος Νικολαίδης - Τι μου θύμισες τώρα

Πριν βιαστείται να με κράξετε ότι δεν κολάει ο Απόστολος Νικολαίδης στην ενότητα "Επιλογή-Αγορά ρολογιού" δείτε τα παράπονα ενός Καναδού για την seiko στην πατρίδα του. Η δημοσίευση έγινε στο "The Asian Watch Forum" και παρακάτω θα βρείτε λινκ για να τη διαβάσετε ολόκληρη. Πάντως με λίγα λόγια υποστηρίζει ότι στον Καναδά κυκλοφορούν μόνο "αδιάφορα" seiko και όποιος θέλει ένα καλό μοντέλο πρέπει αν κάνει αγορά από το ιντερνετ.
Εσάς σας θύμισε κάτι η παλιοκατάσταση;

Seiko here in Canada is a mess 

Whereas other marques seem to have a flow or theme with their displays Seiko seems lost. A mixture of weird designed autos with 100m ratings plastered on the dial, overpriced Kinetic divers and then the Premiers.

πηγή: The Asian Watch Forum ( http://www.network54.com/Forum/642233/message/1266025527/The+best+Seiko+you+can+buy+in+Canada-+A+bit+of+a+rant... )

Αποσυνδεδεμένος spentgr

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Απόστολος Νικολαίδης - Τι μου θύμισες τώρα
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 14, 2010, 04:38:44 μμ »
Πάντως, δεν ξέρω γιατί,
αλλά μολις διάβασα το θέμα μου ήρθε στο νου ο προδότης Γρηγόρης Μπιθικώτσης που θα πούλαγε το ρολόι του για να πάρει κομπολόι

ο κατά τα άλλα αγαπητός Γρηγόρης  :-\
Δούλοι γάρ καί δεσπότης ούκ άν ποτε γένοιντο φίλοι - Πλάτων

Όποιος έχει ένα ρολόι, ξέρει τι ώρα είναι. Όποιος έχει δύο, δεν ξέρει - Sacha Guitry

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 14, 2010, 07:40:02 μμ »
Με αφορμή το συγκεκριμένο post ήθελα να ρωτήσω αν είμαι ο μονός που δεν βλέπει ποικιλία από Seiko (κύριος καταδυτικών) στην ελληνική αγορά ???
Καθώς επίσης αν είμαι ο μονός που σκέφτεται πως η Seiko έχει καιρό να μας παρουσιάσει κάτι καινούριο εκτος από το SRP043K1.

Όταν λέω καινούριο εννοώ κάτι στα πλαίσιά τιμής και εμφάνισής των 009/007 και Monster για παράδειγμά.

Φιλικα
desmo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 14, 2010, 08:07:28 μμ »
Δεν έχει βγαλει άλλα μοντελα τελευταία. Κάποιες παραλλαγές (όπως το μπούλετ) που έχουν την κάσα των 007/009 αλλά διαφορετικό καντράν και στο ιντερνετ είναι δυσεύρετα (εννοώ τα έχουν ένα ή δυο καταστήματα).

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 15, 2010, 12:35:07 πμ »
Και εδώ μπενει το γιατι?
Μηπως έχει στεψει την προσοχη τηϛ στην κατασκεβη ακριβοτερων μοντελων βλεπε Anata,GrandSeiko και κατα συνεπεια σε διαφορετικο αγοραστικό κοινό?

Tώρα θα πει κάποιοϛ τι αναγκη έχει μια ετερια σαν και αυτή,βάζει τον "αυτόματο" και τέλοϛ...

Η σκέψη μου μπορεί να μην έχει σχεση με την πραγματικότητα αλλά  δεν μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 15, 2010, 08:31:44 μμ »
υπαρχουν χιλιαδες seiko ...και μονο ενα ΜΟΝΣΤΕΡ ....οσο πουλαει αλλο τοσο θα το φτιαχνουν ...αμα πεσουν οι ρυθμοι του τοτε θα βγαλουν ακομα ενα σχεδιο απο το συρταρι ..
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 18, 2010, 09:39:59 πμ »
Περίπτωση ν. 2: Γιατί υπάρχουν τέτοιοι πωλητές;
Τύπος κάνει παραγγελία, πληρώνει και προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με τον πωλητή, αφού ο τελευταιος δεν απαντάει στα e-mail.
    "purchased a watch from TAT like a couple of weeks ago. i hate it when you have not paid them yet they reply to your email really really fast.. but if you are paid already and asking from them the tracking no. takes like a year for them to reply. i would understand that they are busy but just courtesy to your customers is trying to reply and finish their part on the other end. i know he is a trusted seller but does it really take 2 or 3 days to email a tracking no.?"

Στις μισές απαντήσεις συμφωνούν μαζί του με πιο πετυχημένη ατάκα την εξής: Για να πληρώσεις σου στέλνουν ειδοποίηση σε πέντε λεπτά, αλλά μετά χάνονται από προσώπου γης (ελεύθερη απόδοση).

Οι άλλοι μισοί διαφωνούν και υποστηρίζουν πως ο πωλητής είναι αξιοπιστος και θα παραλάβει, αυτό που αγόρασε, μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο. Δεν είναι δυνατόν να απαντάει -υποστηρίζει κάποιος- σε δεκαδες μηνύματα αδίκως ανησυχούντων πελατών.

περισσότερα εδώ: http://www.homageforum.com/viewtopic.php?f=6&t=1208

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 03, 2010, 01:57:55 μμ »
Περίπτωση ν. 3: Κανείς δεν είναι αρμόδιος.....
Τύπος που μένει στις ΗΠΑ έκανε αγορά από Σιγγαπούρη. Μετά περίμενε...περίμενε... αλλά η παραγγελία του δεν ερχονταν στα χέρια του. Αρχισε να ρωτάει το ταχυδρομείο, το τελωνείο, τον πωλητή, το ταχυδομείο της Σιγγαπούρης και κανείς δεν ήξερε κατι να του πει.
Η ατάκα του είναι:
 "Singapore Post says did my job; USPS says never became my job; US Customs says it is my job, but we have no responsibility to actually do it."
    Το ταχυδομείο της Σιγγαπούρης λέει ότι έκανε τη δουλειά του. Τα ταχυδρομεία των ΗΠΑ λένε ότι ποτέ δεν έγινε δουλειά τους. Και το αμερικανικό τελωνείο ότι είναι δουλειά του αλλά δεν έχει την ευθυνη.

Για να μη νομίζουμε ότι μόνο τα ΕΛΤΑ "δημιουργούν προβλήματα"

περισσότερα εδώ: http://www.homageforum.com/viewtopic.php?f=6&t=1272