Αποστολέας Θέμα: Ψαχνω για τεχνιτη  (Αναγνώστηκε 1923 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
Ψαχνω για τεχνιτη
« στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 10:26:16 μμ »
Αν δεν ενδιαφερθει κανεις για το Cortebert που εχω βαλει στις αγγελιες ( http://www.mywatch.gr/index.php/topic,5866.0.html ) σκοπευω να το δωσω για δωρο στον μπαμπα μου. Ομως πρεπει απαραιτητα να του βαλω καινουργιο τζαμακι μπομπε και ισως να γυαλισω και επινικελωσω (ή επασημωσω) την κασα και τους δεικτες.
Εχετε να μου προτεινετε κανα τεχνιτη που να μπορει να με βοηθησει ? Επισης επειδη ειμαι παντελως ασχετος με αυτα, ξερετε τι τιμες θα ακουσω για αυτα που ζηταω?
Ευχαριστω
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
Απ: Ψαχνω για τεχνιτη
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 27, 2010, 04:51:15 μμ »
θα σου προτεινω ανεπιφυλακτα τον Σ. Μ., www..........gr

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 07, 2011, 05:20:35 μμ από Watch-Collector »
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Discover the world of uninhibited dating.
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 27, 2010, 07:18:07 μμ »
Για να μην ανοιγω κι εγω καινουριο θεμα μου εφυγε ο δεικτης των δευτερολεπτων στο invicta το οποιο θελει επισκευη και επαναστεγανοποιηση!Θα ηθελα μια γνωμη για το κοστος γτ το ρολοι δε το πηρα κ ακριβα κ δεν ξερω αν συμφερει κ να μου προτεινεται καποιο τεχνιτη οικονομικο στη Θεσσαλονικη!

Αποσυνδεδεμένος jimmys

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 05, 2010, 06:25:17 μμ »
αγαπητoi φιλoiκαλησπερα .εχω και εγω το ιδιο χομπυ σχετικα με το ωρολοι και διαβαζω πολυ συχνα αυτα που γραφεται και με μεγαλο ενδιαφερον.επικοινωνω μαζι σας γιατι,ενδιαφερομαι για καποιον ανεξαρτητο ωρολογοποιο για να κανω σερβις ενα ωρολοι ZENITH που εχω και ενα ARDATH καταδυτικο,θα σας ημουν ευγνωμων αν μου συστηναται καποιο καλο σερβις που ισως γνωριζεται.εχω ακουσει για τους <αφοι ΚΑΛΟΥΣΤΙΑΝ >αλλα δεν ξερω κατα το ποσο ανταποκρινονται σε ενα καλο σερβις που ζηταμε ολοι οσοι εχουμε την ιδια αγαπη για το αντικειμενο αυτο που λεγεται ωρολοι. ευχαριστω εκ τον προτερων καλο βραδυ.