Αχα... βρίσκει (με τη βοήθειά σου πάντα...
) ένα δικό σου κουάρτζ (κατά προτίμηση μεγάλης σχετικά διαμέτρου λόγω μόδας), της αρέσει (ξανά με τη βοήθειά σου πάντα...
) και το οικειοποιείται παρά τον πόνο σου να το αποχωριστείς...(ξανά με τη βοήθειά σου πάντα...
).
Πες το ψέματα... Φλεβάρη του '07 πήγα φαντάρος.Την προηγούμενη πριν παρουσιαστώ, πάμε μια τσάρκα και παίρνω δυο swatchάκια,ένα για την κυρά κι ένα για μένα.
Έναν περτικαλί χρονογράφο,irony νομίζω,ομορφούτσικο για τα τότε δεδομένα μου.Ε,ζήτημα να το φόρεσα το ρολογάκι δυο ή τρεις φορές!Τούρκεψε κι αυτός!

Άμα η κατάσταση που βρίσκεται είναι μη αναστρέψιμη....άστο να το φοράει, που θα πάει.........θα της βαρύνει το χέρι κάποια στιγμή τί είναι sumo? 
Μπα,είναι μινιόν!
Έχω μπανίσει ένα Zeno 55mm (!),στο τσακ είμαι να το αγοράσω,να δω αν θα το φοράει για κολιέ!!!!

Κατά τα λοιπά,και για να επανέλθω από το off-topic που δημιούργησα,ωραίος ο Προμηθέας,έβαλα το Ω στη θήκη του και κάθομαι και τον χαζεύω... (έστω,όταν τον βγάζει η μαλαγάνα!)
Καινούριο κοσκινάκι μου,θα μου πείτε... Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω ένα σετάκι με κατσαβιδάκια και τέτοια κόλπα για να μπορώ να αλλάζω τα λουριά;