Αποστολέας Θέμα: Kαθαρισμός θήκης.  (Αναγνώστηκε 4061 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 05:26:48 μμ »
Ξέρετε πως μπορώ να καθαρίζω την παρακάτω θήκη του rolex από μικρομαυρίλες κλπ αλλά και γενικά? Kάτι μου είχαν πεί για γόμα (όπως παπούτσια). Kαμιά βοήθεια? Δεν θέλω να ρισκάρω και να γίνει καμία πατάτα αφού το κάθε κουτί είναι μοναδικό.
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 01, 2007, 10:32:11 πμ »
Η μαλακή λευκή γόμα (για μολύβι) καθαρίζει ξυρισμένα δέρματα όχι τα βαμμένα, δοκίμασε με ένα νωπό πανί με «μαλακό» σαπούνι… Στο στέγνωμα μακριά από το καλοριφέρ γιατί το δέρμα θα ξεραθεί.. Μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις και την ανάλογη καθαριστική αλοιφή για δερμάτινα παπούτσια, μόνο που τότε θα σκουρύνει λίγο το χρώμα…
So many watches, so little time...

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 01, 2007, 10:55:25 πμ »
Παράθεση από: "kazushi"
Η μαλακή λευκή γόμα (για μολύβι) καθαρίζει ξυρισμένα δέρματα όχι τα βαμμένα, δοκίμασε με ένα νωπό πανί με «μαλακό» σαπούνι? Στο στέγνωμα μακριά από το καλοριφέρ γιατί το δέρμα θα ξεραθεί.. Μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις και την ανάλογη καθαριστική αλοιφή για δερμάτινα παπούτσια, μόνο που τότε θα σκουρύνει λίγο το χρώμα?

Θέλω να το καθαρίσω τοπικά και δεν θέλω να μου αφήσει κανένα σημάδι...

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 01, 2007, 11:02:11 πμ »
νεράκι, σαπουνάκι & απαλό τρίψιμο… Πάντα υπάρχει πιθανότητα αποχρωματισμού, γ’αυτο αρχικά κάνε παιχνίδι στο κάτω μέρος του κουτιού που δεν φαίνετε…

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 01, 2007, 11:02:38 πμ »
Πάντως θεωρώ τραγικό το γεγονός που όταν πήρα τηλ στο service της rolex και τους ανέφερα το ίδιο δεν ήξεραν να μου απαντήσουν...

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 01, 2007, 11:21:04 πμ »
Ax βρε ΜΗΤΣ, με κολάζεις, μου δίνεις πατήματα να αρχίσω τα αρνητικά σχόλια για την Rolex… Άστο ας πέσει κάτω, δεν σχολιάζω…

:censored:  :censored:  :censored:

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 01, 2007, 04:07:51 μμ »
Σχολίασε, σχολίασε  :ug:  :ug:
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 02, 2007, 10:31:19 πμ »
Παράθεση από: "kazushi"
Ax βρε ΜΗΤΣ, με κολάζεις, μου δίνεις πατήματα να αρχίσω τα αρνητικά σχόλια για την Rolex? Άστο ας πέσει κάτω, δεν σχολιάζω?

:censored:  :censored:  :censored:

Δώσε φίλε. H αλήθειες να λέγονται...
Eγώ άλλωστε που τόσο τα λατρεύω δεν το έκρυψα... Eπίσης δεν κρίβω ότι θα περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση από την εταιρία αφού έγινα πελάτης. Kαι εννοώ ίσως μια επιστολή καλωσορίσματος ή whatever... Tο πήρα και είναι για αυτούς σαν να μην υπάρχω...
Aλλά ας μην αλλάζουμε θέμα. Kαμία πιό safe πρόταση για τον καθαρισμό κανείς?

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 02, 2007, 12:44:31 μμ »
Γιατί δεν ρωτάς απ' ευθείας στο σάιτ της Rolex ?
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 03, 2007, 08:11:28 πμ »
Παιδιά οι Ελληνάρες μόνο να πουλάνε ρολόγια ξέρουν αν τους ρωτήσεις κάτι παραπάνω τίποτα ντοπή μας ποια, λες και το έχουν αγγαρεία το χω τσεκάρει αρκετες φορές,φίλε χωρίς να ξέρω δοκίμασε με πανάκι η σφουγγαράκι+απαλές κινήσεις υγρό αρχικά μη βάλεις
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 03, 2007, 11:17:25 πμ »
Υπάρχει ένα μαγαζί  που νομίζω λέγεται dirty wash (δεν ξέρω που) που πλένει  με ειδικό τρόπο  τα κράνη και το δερμάτινο εξοπλισμό που φοριέται στις μοτοσυκλέττες με ειδικό τρόπο. Ίσως εκεί σε βοηθήσουν.

link
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 03, 2007, 12:13:22 μμ »
Παράθεση από: "MHTΣ"
Πάντως θεωρώ τραγικό το γεγονός που όταν πήρα τηλ στο service της rolex και τους ανέφερα το ίδιο δεν ήξεραν να μου απαντήσουν...

Εγω παλι δεν το θεωρω τραγικο αντιθετα αν ημουν υπαλληλος και με επαιρνε ενας να με ρωτησει για την θηκη θα μου φαινοταν υπερβολικο.Για μπητε στην θεση του.Εξαλου σε πολλες εταιρειες δεν ξερουν να σου απαντησουν για πολυ πιο ουσιαστικα πραγματα!

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 03, 2007, 03:15:51 μμ »
δεν εχω μπει σε μαγαζι με ρολογια κ ο πωλητης να ξερει που του παν τα τεσσερα !απαραδεκτο!τελευταιο παραδειγμα προχθες που πηρα το citizen λεω το μοντελο κ τρεις φορες εφερε λαθος ρολοι αναγκαστηκα να βγω εξω κ να του το δειξω στη βιτρινα!!!!κ αποκορυφωση οταν πηγα να ρωτησω για το gp sea hawk pro!!!!!(ατακα πωλητριας δεν υπαρχει pro)αντε να πουλησει αυτη ρολοι 5000 ευρο!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 03, 2007, 09:00:39 μμ »
Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια. !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Kαθαρισμός θήκης.
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 05, 2007, 11:43:22 πμ »
Παράθεση από: "gson"
Παράθεση από: "MHTΣ"

Εγω παλι δεν το θεωρω τραγικο αντιθετα αν ημουν υπαλληλος και με επαιρνε ενας να με ρωτησει για την θηκη θα μου φαινοταν υπερβολικο.Για μπητε στην θεση του.Εξαλου σε πολλες εταιρειες δεν ξερουν να σου απαντησουν για πολυ πιο ουσιαστικα πραγματα!

Eίναι τραγικό αν έχεις δώσει 3.500-4.500 έουρα και δεν έχεις την αντάξια ποιότητα εξυπηρέτησης...