Αποστολέας Θέμα: Fortis B-42 H κατι αλλο?  (Αναγνώστηκε 12550 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: Fortis B-42 H κατι αλλο?
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 12:55:00 μμ »
The indices are machined directly into the bezel without the use of bezel inserts, which can corrode or come loose at deep depths.  The watch has the bezel hardened to 1,500 Vickers by the use of Sinn’s tegimented treatment in the Sinn laboratory. 

Μαρκετινίστικα κόλπα. Ξέρουμε πολύ καλά πως και οι στεφάνες με ένθετο δαχτυλίδι (αν είναι καλοφτιαγμένες βεβαίως) δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Βλέπε Ρόλεξ, Ωμέγα κλπ. Εξάλου το μαύρο ένθετο με λευκά νούμερα είναι πιο ευανάγνωστο σε χαμηλό φωτισμό. Δεν είναι τυχαίο που η Ζινν έβγαλε τη σειρά DSR με μαύρες στεφάνες. Δεν το έκανε για ομορφιά.

It operates in temperatures between -45° Celsius to +80° Celsius due to the special lubricants in the movement applied in the Sinn laboratory.

Οι πιο παγωμένες θάλασσες έχουν θερμοκρασία πάντα ανώτερη του μηδενός. Και οι θερμοκρασίες  που αντέχουν τα κοινά λάδια ποιες είναι; Το Β-42 μου δεν άλλαξε έχασε δεύτερο στην καλοκαιρινή του ηλιοθεραπεία (70γειασου βαθμούς).

Τα παραπάνω δεν τα λέω γιατί αμφισβητώ την αξία του U1 -ρολογάρα έτσι κι αλλιώς-, αλλά για να μην υποτιμούμε και τους υπόλοιπους.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 01:12:48 μμ »
Τα παραπάνω δεν τα λέω γιατί αμφισβητώ την αξία του U1 -ρολογάρα έτσι κι αλλιώς-, αλλά για να μην υποτιμούμε και τους υπόλοιπους.

Aν είσαι ο γιος του Κουστό είναι η τέλεια επιλογή. Λάθος αυτός φοράει kobold, νομίζω.
Σαν να λέμε θέλετε την Kelly Kobold-Gavin για να είναι ο έρωτας σας;

Για τους υπόλοιπους βάλτε κανένα ρολόι που να είναι πραγματικά ανταγωνιστικό του B-42.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 12, 2010, 01:23:39 μμ από grecellin »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 02:20:51 μμ »
Με τα λεφτα που εχει το Sinn και ελαχιστα παραπανω παιρνεις Ορις ετα2836 1000αρι με βαλβιδα ηλιου....Μη το κουραζουμε αλλο για τα Sinn

Δεν βλεπω καποιο υπερ...Θεωρω καλυτερο το sinn

Μαρκετινίστικα κόλπα.

Αυτο θα μπορουσε να πει καποιος και για την κουμπωτη κορωνα Η την διαφημιση για το ρωσικο προγραμμα ;).Η τεχνολογια της sinn,λεει στον καταναλωτη,οτι εγω εκανα ερευνα και επενδυσα χρονο και χρημα για το ρολοι σου...αλλα σε λογικη τιμη... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 12, 2010, 02:28:06 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 03:15:48 μμ »
Παράθεση
Με τα λεφτα που εχει το Sinn και ελαχιστα παραπανω παιρνεις Ορις ετα2836 1000αρι με βαλβιδα ηλιου....Μη το κουραζουμε αλλο για τα Sinn

Δεν βλεπω καποιο υπερ...Θεωρω καλυτερο το sinn

Καθαροαιμο καταδυτικο με βαλβιδα ηλιου και στιβαροτητα θησαυροφυλακιου! Αυτο ειναι υπερ!
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος Αλέξανδρος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 04:06:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 04:55:03 μμ »
Καθαροαιμο καταδυτικο με βαλβιδα ηλιου και στιβαροτητα θησαυροφυλακιου! Αυτο ειναι υπερ

Πολλοι θεωρουν πλεον ,την χρηση της βαλβιδας ηλιου κατι "περιττο",αλλα οπως και να εχει το sinn εχει και τεχνολογια και τεστ και ειναι και ενα πολυ καλοφτιαγμενο ρολοι

Η επιλογη ειναι στον αγοραστη. ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 05:02:03 μμ »
Υπαρχει μαρκετινγκ?Φυσικα!!Παντου υπαρχει,αλλα το τεστ,περα απο το μαρκετινγκ που εμπεριεχει,εμενα σαν αγοραστη μου δινει μια παραπανω σιγουρια

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 11:33:43 μμ »
George ξεκινησαμε μια υγιη συζητηση και πλεον εχεις δωσει διαστασεις εμμονης. Αυτο μου βγαζεις :( Εχεις αναφερει τοσες φορες την ιδια τεχνολογικη υπεροχη και την καλη ποιοτητα κατασκευης. Το ιδιο εχει και το Oris και το  Φορτις - δεν βλεπω καποιο ανταγωνιστικο πλεονεκτημα και δεν αναφερεσε σε αντεπιχειρημα σε αυτο που ειπα....Δες το και συνολικα σαν εταιρια στο φιναλε. Παιρνεις παραδειγμα απο το U1 και βγαζεις συμπερασμα για ολη την εταιρια.

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 13, 2010, 12:51:03 πμ »
Σώπα!

Φιλικά
Δημήτρης

Συγνώμη δεν μπορούσα να κρατηθώ.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 13, 2010, 02:49:32 πμ »
Ειναι ολα αξιολογα ρολογια?Ναι φυσικα,αλλιως δεν θα γνωριζαμε καν τα ονοματα των εταιριων.Αντεπιχειρημα ?εχει οτι και το φορτις Η το ορις,αλλα ενα κλικ παραπανω ισως,αυτο ηθελα να πω με το παραδειγμα μου και οχι οτι η sinn ειναι το μαννα εξ'ουρανού.

Παιρνεις παραδειγμα απο το U1 και βγαζεις συμπερασμα για ολη την εταιρια.

Για την εταιρια εχω βγαλει συμπερασμα ,απο 5 ρολογια της.Τα αρνητικα της?Καποιες ακριβες σειρες..
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 13, 2010, 03:04:21 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 13, 2010, 11:27:19 πμ »
Συμφωνω με τον george!!!Τα Sinn ειναι αψογα ρολογια!!!Και σας το λεω,αν και ειμαι και κατοχος Fortis(τα οποια επισης ειναι αψογα!!!).Αλλα το U2 οπως και να το κανουμε ειναι ποιο ''ματσο'' ρολοι,πραγματικο εργαλειο!!!!ΤΑΝΚΣ!!!!!!!!!
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 13, 2010, 03:45:22 μμ »
Συμφωνω με τον george!!!Τα Sinn ειναι αψογα ρολογια!!!Και σας το λεω,αν και ειμαι και κατοχος Fortis(τα οποια επισης ειναι αψογα!!!).Αλλα το U2 οπως και να το κανουμε ειναι ποιο ''ματσο'' ρολοι,πραγματικο εργαλειο!!!!ΤΑΝΚΣ!!!!!!!!!
Δεν πιστευω σε ασπρο-μαυρο,το χω πει πολλες φορες αλλωστε.Απλα η sinn ειναι ενα κλικ παραπανω,οπως πολλοι λενε οτι η tutima ειναι ενα κλικ παραπανω απο την sinn ;D :P Αυτο το κλικ δεν ψαχνουμε ολοι? ;D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 17, 2010, 02:32:13 πμ »
Να το πω?Ναι θα το πω,αν και θα προκαλεσει πολλες αντιδρασεις!Ρωτησα σημερα τον ρολογα,απο την προσωπικη του εμπειρια:

Για τα φορτις τι αποψη εχεις?Aξιζουν τα λεφτα που τα  προτεινει η εταιρια?Εχουν την ιστορια και την ποιοτητα  π.χ μιας Tutima?

Εχω επισκευασει αρκετα και βασικα το προβλημα που ειχαν ,ηταν η κορωνα.Η ποιοτητα κατασκευης ειναι σε μετρια επιπεδα.Οχι δεν ειναι Tutima.ΜΗν ξεχνας ,οτι οι Ρωσοι ειχαν σαν ρολοι στον βασικο εξοπλισμο τους το moon

International Space Station Imagery

ISS018-E-039241 (10 March 2009) --- Cosmonaut Yury Lonchakov, Expedition 18 flight engineer, participates in a session of extravehicular activity (EVA) to perform maintenance on the International Space Station. During the 4-hour, 49-minute spacewalk, Lonchakov and astronaut Michael Fincke (out of frame), commander, reinstalled the Exposing Specimens of Organic and Biological Materials to Open Space (Expose-R) experiment on the universal science platform mounted to the exterior of the Zvezda Service Module. The spacewalkers also removed straps, or tape, from the area of the docking target on the Pirs airlock and docking compartment. The tape was removed to ensure it does not get in the way during the arrival of visiting Soyuz or Progress spacecraft. 

Ειναι φουσκα τα λεφτα για το sinn 142?

Οι Γερμανοι  το εκτιμησαν,γιατι ηταν η εταιρια ενος πρωην Γερμανου πιλοτου(world war 2),εχει και διαστημικη ιστορια....ολα παιζουν το ρολο τους

Υ.Γ Φυσικα ειναι η προσωπικη αποψη καποιου

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 17, 2010, 03:33:38 πμ από george_ »

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 17, 2010, 07:33:11 πμ »
Κορώνα;
Πες μας κάτι καινούριο.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 17, 2010, 09:55:56 πμ »
Οταν ειχα ρωτησει για να παρω το πρωτο μου Invicta diver ο πωλητης μου ειχε πει οτι ειναι το καλυτερο ρολοι που εχει βαλει ποτε.
Οσο για το αν αξιζουν τα Fortis και για το θεμα της αδιαβροχοτητας ας ανατρεξετε στο συγκριτικο που ανεβασε aficionado στο αντιστοιχο τοπικ για να δειτε τι αποτελεσματα αδιαβροχοτητας βγαζει για το marinemaster..... :D
H προσωπικη γνωμη καποιου και ιδιαιτερα πωλητη με αφηνει παγερα αδιαφορο!

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 17, 2010, 09:57:23 πμ »
Εχω επισκευασει αρκετα και βασικα το προβλημα που ειχαν ,ηταν η κορωνα

δηλαδη γιωργο, σου ειπε οτι, παθαινε κατι?
η αναφερθηκε στη στεγανοτητα??
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 17, 2010, 11:01:55 πμ »
Αν κατάλαβα καλά το U1 έχασε κατά κράτος (ποσοι θα έβαζαν ολόκληρο το άρμα-υποβρύχιο-τρακτερ στον καρπό τους;) και ψάχνουμε άλλον αντίπαλο, με tutima και sinn 142 να είναι οι πρώτοι που μπάινουν στο ριγκ.  ;D

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 17, 2010, 11:45:23 πμ »
Εχω επισκευασει αρκετα και βασικα το προβλημα που ειχαν ,ηταν η κορωνα

δηλαδη γιωργο, σου ειπε οτι, παθαινε κατι?
η αναφερθηκε στη στεγανοτητα??

Όταν πρωτοβγήκε η σειρά Β-42 έβγαλε πρόβλημα η βιδωτή κορώνα. Έτρωγε τα πάσα. Η Φόρτις αντικατέστησε (δωρεάν) όλες τις κορώνες με κουμπωτές κι εδώ και 3 χρόνια έχει μόνο κουμπωτή κορώνα στα Β-42. Το δικό μου Β-42 του 2005 αντικαταστάθηκε η κορώνα του το 2007. Από τότε 0 (μηδέν) προβλήματα. Τα τεστ μου τα γνωρίζετε.
Αν ήταν σκάρτα θα το είχαμε μάθει.

φιλικά
Δημήτρης

Και έλεος πια με την εμμονή με τα Φόρτις. Αφού δε σ' αρέσουν, τι ασχολείσαι;

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 17, 2010, 11:59:00 πμ »
Παράθεση
Και έλεος πια με την εμμονή με τα Φόρτις. Αφού δε σ' αρέσουν, τι ασχολείσαι;
+1 :D

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 17, 2010, 12:57:16 μμ »
Τι, έτρωγε τα πάσα; Ντροπής πράματα.
Και δηλαδή μετά έκανε ανάκληση της προβληματικής σειράς; Όπως η Τουότα με το πεντάλ γκαζιού, για παράδειγμα;  ;D

Σκεφτόμουν να πάρω ένα B-42 marinemaster (pvd). Τώρα όμως, μ' αυτά που διαβάζω, ... κάτι ράγισε μέσα μου.