Αποστολέας Θέμα: Υποψηφια ρολογια  (Αναγνώστηκε 214234 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
Απ: Υποψηφια ρολογια
« Απάντηση #540 στις: Μάρτιος 08, 2010, 07:26:27 μμ »
Πραγματικα ειναι καλος,αν τελικα επιλεγει σκεφτηκατε αυτο που ειπα παραπανω?Αντι το ονομα της φιρμας που εδω που τα λεμε ειναι λιγο περιεργο(μποσκετ)να γραφει με ελληνικους η λατινικους χαρακτηρες ΠΟΣΕΙΔΩΝ.Καλα αν ηταν λιγο πιο χαμηλη η κασα και δεν υπηρχε προβλημα με τους φορους θα ηταν μονοδρομος μετα και απο το ενδιαφερον που εδειξε ο τυπος.

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #541 στις: Μάρτιος 08, 2010, 07:28:06 μμ »
Νόμιμοι τρόποι δεν υπάρχουν για οτιδήποτε άλλο θα παρακαλούσα να μην συζητηθούν δημόσια!

Σωστά διότι δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά έχουμε εκτεθεί ουκ ολίγες φορές με το θέμα αυτό.

και κάτι περί δεοντολογίας...
αφού δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στις 1000 να πάρουμε ρολόι από Αμερική, γιατί βάζουμε τον άνθρωπο να κάνει τόσο λεπτομερή εργασία; Οταν το ρολόι δεν αρέσει ποιό το νόημα να ψάχνουμε τα custom στοιχεία του ταλαιπωρόντας κόσμο...
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #542 στις: Μάρτιος 08, 2010, 07:41:20 μμ »
Eγώ τουλάχιστον δεν έχω σιγουρευτεί ότι αποκλείεται αγορά από Αμερική. Και το ρολόι νομίζω ότι αρέσει σε πολλούς. Το ύψος δεν είναι κανένα φοβερό μείον, δεν πάμε για dress ρολόι, για καταδυτικό πάμε. Έχω προβληματιστεί και από την καθυστέρηση στις απαντήσεις από Stowa-Steinhart και από την καθυστέρηση του τελευταίου στο πρότζεκτ των Ισπανών...αντίθετα ο Αμερικανός φαίνεται πρόθυμος...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #543 στις: Μάρτιος 08, 2010, 07:51:07 μμ »
Για πεστου ρε Γιωργο να κανει λιγο πιο λεπτη την κασα να το παρουμε να τελειωνουμε ;D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #544 στις: Μάρτιος 08, 2010, 08:26:11 μμ »
Σωστά διότι δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά έχουμε εκτεθεί ουκ ολίγες φορές με το θέμα αυτό.

και κάτι περί δεοντολογίας...
αφού δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στις 1000 να πάρουμε ρολόι από Αμερική, γιατί βάζουμε τον άνθρωπο να κάνει τόσο λεπτομερή εργασία; Οταν το ρολόι δεν αρέσει ποιό το νόημα να ψάχνουμε τα custom στοιχεία του ταλαιπωρόντας κόσμο...

Πολλες φορες μου εστειλε μαιλ με υλικο χωρις να ρωτησω!!!Αμερικανος!!!Πολυ μπροστα

Η κασα ειναι μεγαλη ,οπως και το ρισκο για φορους

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #545 στις: Μάρτιος 08, 2010, 08:28:05 μμ »
Νομιζω οτι βρηκα που οφειλετε η καθυστερηση απο πλευρας της stowa,xωρις αυτο να τους δικαιολογει επαρκως.Παρουσιαζουν νεα μοντελα για την baselworld και πολλα νεα κομματια χρονογραφους απο παλια σχεδια και pilot ακομα και seatime chronο.Μηπως συμβαινει το ιδιο και στην steinhart?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #546 στις: Μάρτιος 08, 2010, 08:33:00 μμ »
Εχω την εντυπωση,οτι δεν θα τις βρεις στην Εκθεση.Νομιζω

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Μάρτιος 08, 2010, 08:36:40 μμ »
Ρε παιδια πειτε με μ@λ@κ@ αλλα δε μπορω να καταλαβω πλεον προς τα που παει η δουλεια...Βλεπω ενα ποστ να λεει οτι ειναι καλος ο συμπεθερος του Ομπαμα καπακι ποστ απο κατω "ναι αλλα ειναι χοντρο.." -μετα οτι ειναι ευκαρια και καλο το ρολοι και καπακι απο κατω "ναι αλλα με ξινιζει οτι μπορω να  δωσω φορο"...και παει λεγοντας.
Αν ειναι και δεν αρεσει κακως μπηκε σε ψηφοφορια..Αν ειναι και δεν προκειται να το παρει κανεις επειδη ειναι χοντρο ας κλεισει το θεμα εδω..Προσωπικα δεν εχω φραγκο λογω προσωπικων προβληματων και το ρολοι ειναι τοσο καλη προσφορα που πιθανοτατα να το παρω αν γινει. ΑΛΛΑ
 αν δεν υπαρχει περιπτωση μην χτυπαμε τσαμπα το keyboard και στεγνωνουμε τα ματια μας στην οθονη για να κανουμε ατερμονη και ανουσια συζητηση.
Επισης δε μπορω να καταλαβω πως μπορει ακομα να ειναι υπο αμφισβητηση ενα ρολοι με ΕΤΑ, ζαφειρι κρυσταλλο και 1000μ wr και με τιμη 400$ ???

Τελος, ολοι μας εχουμε παρει ενα σωρο ρολογια απο Αμερικα και ξερουμε οτι μπορουν να ερθουν ανετα και για πλακα! ;) Μη ξεχνατε επισης οτι δε μπορει να πει ενας πωλητης και δημοσια και γραπτως οτι θα κανει λαδια για να στειλει κατι και να μην χρεωθουν δασμοι. Δεν ξερει με ποιον μιλαει στο αλλο ακρο και δε μπορει να παρει την ευθυνη εστω και νομικα...Αν το θελετε και το αποφασισετε να το προτεινετε εσεις! ;)
Αφου το ρολοι μπορει να μας το υλοποιησει στα μετρα μας και σε καλη τιμη παρτε μια αποφαση οποια και αν ειναι για να μην μας τρεχουν και τα σαλια   :D :D

Φιλικα και με ολο το θαρρος τα οσα ειπα! :)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Μάρτιος 08, 2010, 08:47:02 μμ »
Κι εγω ανυπομονω φιλε mitsman αλλα ενταξει ρολοι παιρνουμε κι οχι πουκαμισο,θελει το χρονο της η δουλεια.Συμφωνω οτι η προσφορα ειναι καλη αλλα το ρολοι εχει και τα μειον του τα εξεταζουμε ολα.Οσον αφορα την τιμη ειναι σιγουρα για ΕΤΑ η ο αμερικανος δεν καταλαβε καλα?

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Μάρτιος 08, 2010, 08:57:55 μμ »
@mantilas: Δεν αντιλεγω στα οσα λες! το λες σε ενα ατομο που ψαχνει ακομα και για πουκαμισο πριν παρει! ;D Απλα βλεπω να υπαρχει μια αρνητικη ταση και αν ειναι να  απορριφθει μην το κουραζουμε

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #550 στις: Μάρτιος 08, 2010, 09:07:42 μμ »
Ψηφοφορια θα γινει μπορει στο τελος αν βρεθει λυση με τους δασμους να επικρατησει το μποσκετ(φτου κακα) :headbash:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #551 στις: Μάρτιος 08, 2010, 09:16:03 μμ »
   To Boschett για κάποιους είναι ωραίο και για κάποιους όχι. Για κάποιους είναι χοντρό και για κάποιους μια χαρά για καταδυτικό. Για μένα το ρολόι είναι μιά χαρά, για μένα όμως. Αυτά θα τα λύσει, όταν έρθει η ώρα, η ψηφοφορία. Όμως αν δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε ρολόι από Αμερική, να το βγάλουμε από τα υποψήφια, να ησυχάσουμε κι εμείς κι ο άνθρωπος που φαίνεται επαγγελματίας...
   Εξακολουθώ να έχω το Stowa σαν πρώτη επιλογή.....στο τσακ κρατιέμαι να μην το παραγγείλω από μόνος μου :banned: .....είμαι σε φάση στέρησης  :wallbash:.....κανονίστε την πορεία σας.....geoooooooooooooooooooooooooorge θέλω καινούργιο ρολόι :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #552 στις: Μάρτιος 08, 2010, 09:44:06 μμ »
Δυστυχώς παρατηρώ οτι το 90% των εταιριών που ψάχνετε για την υλοποίηση του project του forum,δηλαδή μικρές "οικογενειακές" επιχειρήσεις με value for money χαρακτήρα και διαθέσιμες για μοντιφιές είναι στην Αμερική.

Το λέω γιατί και γω έψαχνα και ψάχνω ακόμα να βρω ένα καταδυτικό για μένα και όλο πέφτω σε αμερικάνικες φίρμες,τουλάχιστον αυτές μου τραβάνε το μάτι.

Οι γερμανικές σε αυτή την κατηγορία θα έλεγα οτι είναι περισσότερο εξειδικευμένες σε πιλότους παρά σε καταδυτικά.

Αν τελικά καταλήξετε σε Αμερική και η αποστολή γίνει προς κάθε μέλος ξεχωριστά,έχετε ελάχιστες πιθανότητες να περάσετε τελωνείο.Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορώ να σας πάρω στον λαιμό μου.Μεγαλύτερο δέμα τραβάει πιο εύκολα το βλέμμα του τελωνειακού.Με μικρά δέματα δεν ασχολούνται καν,εκτός και αν την συγκεκριμένη μέρα είστε τόσο γκαντέμηδες που πέσει σύρμα οτι σε κάποιο δέμα πρέπει να υπάρχουν όπλα ή ναρκωτικά.Τότε θα τα ανοίξουν όλα οχι μόνο τα δικά σας.

Μην απορρίπτετε την επιλογή της Αμερικής μόνο και μόνο για το τελωνείο και για να ησυχάσετε ρωτήστε και κάνα εκτελωνιστή εφόσον μιλάτε για μεγάλη παραγγελία.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #553 στις: Μάρτιος 08, 2010, 10:05:18 μμ »
Εγω παντως την πατησα 2 φορες απο αμερικη timberland μποτακια και φακο τα πληρωσα διπλα, αλλες φορες μονο 3 ευρω,ειναι ρισκο οπως και να το κανουμε.

Αποσυνδεδεμένος spentgr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #554 στις: Μάρτιος 08, 2010, 10:44:22 μμ »
Ο Αμερικάνος είπε ότι μπορεί να στείλει τα ρολόγια από Κίνα χωρίς το κουτί, το μόνο που μένει είναι να τα στείλει ξεχωριστά αν τον πείσουμε.
Ας στείλει αυτός τα άδεια κουτιά αν τα θέλουμε, εγώ δεν καίγομαι και τόσο.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 09, 2010, 09:54:38 πμ από spentgr »
Δούλοι γάρ καί δεσπότης ούκ άν ποτε γένοιντο φίλοι - Πλάτων

Όποιος έχει ένα ρολόι, ξέρει τι ώρα είναι. Όποιος έχει δύο, δεν ξέρει - Sacha Guitry

Αποσυνδεδεμένος argy6

• 38mm case
  • θαρρος φυλασσου βαδιζων
    • Προφίλ
« Απάντηση #555 στις: Μάρτιος 08, 2010, 11:05:24 μμ »
Ρε παιδια πειτε με μ@λ@κ@ αλλα δε μπορω να καταλαβω πλεον προς τα που παει η δουλεια...Βλεπω ενα ποστ να λεει οτι ειναι καλος ο συμπεθερος του Ομπαμα καπακι ποστ απο κατω "ναι αλλα ειναι χοντρο.." -μετα οτι ειναι ευκαρια και καλο το ρολοι και καπακι απο κατω "ναι αλλα με ξινιζει οτι μπορω να  δωσω φορο"...και παει λεγοντας.
Αν ειναι και δεν αρεσει κακως μπηκε σε ψηφοφορια..Αν ειναι και δεν προκειται να το παρει κανεις επειδη ειναι χοντρο ας κλεισει το θεμα εδω..Προσωπικα δεν εχω φραγκο λογω προσωπικων προβληματων και το ρολοι ειναι τοσο καλη προσφορα που πιθανοτατα να το παρω αν γινει. ΑΛΛΑ
 αν δεν υπαρχει περιπτωση μην χτυπαμε τσαμπα το keyboard και στεγνωνουμε τα ματια μας στην οθονη για να κανουμε ατερμονη και ανουσια συζητηση.
Επισης δε μπορω να καταλαβω πως μπορει ακομα να ειναι υπο αμφισβητηση ενα ρολοι με ΕΤΑ, ζαφειρι κρυσταλλο και 1000μ wr και με τιμη 400$ ???

Τελος, ολοι μας εχουμε παρει ενα σωρο ρολογια απο Αμερικα και ξερουμε οτι μπορουν να ερθουν ανετα και για πλακα! ;) Μη ξεχνατε επισης οτι δε μπορει να πει ενας πωλητης και δημοσια και γραπτως οτι θα κανει λαδια για να στειλει κατι και να μην χρεωθουν δασμοι. Δεν ξερει με ποιον μιλαει στο αλλο ακρο και δε μπορει να παρει την ευθυνη εστω και νομικα...Αν το θελετε και το αποφασισετε να το προτεινετε εσεις! ;)
Αφου το ρολοι μπορει να μας το υλοποιησει στα μετρα μας και σε καλη τιμη παρτε μια αποφαση οποια και αν ειναι για να μην μας τρεχουν και τα σαλια   :D :D

Φιλικα και με ολο το θαρρος τα οσα ειπα! :)

+10000000000 =D>

http://img534.imageshack.us/i/cd209.jpg/
!!..You ll never silence the voice of the voiceless..!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #556 στις: Μάρτιος 08, 2010, 11:50:04 μμ »
Αυτα ειναι τα αρνητικα,οταν εχεις "αμονταριστα πλανα",με λιγα λογια βημα-βημα,ποσταρεις τις απαντησεις των εταιριων... ;)

Δεν θα ξαναγινει

Αποσυνδεδεμένος xtasos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #557 στις: Μάρτιος 09, 2010, 11:22:56 πμ »
Eγώ τουλάχιστον δεν έχω σιγουρευτεί ότι αποκλείεται αγορά από Αμερική. Και το ρολόι νομίζω ότι αρέσει σε πολλούς. Το ύψος δεν είναι κανένα φοβερό μείον, δεν πάμε για dress ρολόι, για καταδυτικό πάμε. Έχω προβληματιστεί και από την καθυστέρηση στις απαντήσεις από Stowa-Steinhart και από την καθυστέρηση του τελευταίου στο πρότζεκτ των Ισπανών...αντίθετα ο Αμερικανός φαίνεται πρόθυμος...

... θα φανώ περίεργος αν πω ότι είναι το μόνο ρολόι που μου άρεσε από τα τελευταία ; ...

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #558 στις: Μάρτιος 09, 2010, 01:39:20 μμ »
Εγω εχω καταλαβει οτι αν δεν αρεσει σε ολους, τουλαχιστον ολοι θα το επαιρναν με ικανοποιηση! ;)
Παράθεση
... θα φανώ περίεργος αν πω ότι είναι το μόνο ρολόι που μου άρεσε από τα τελευταία ; ...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #559 στις: Μάρτιος 10, 2010, 06:07:03 μμ »
Εχω την εντυπωση,οτι δεν θα τις βρεις στην Εκθεση.Νομιζω
Παντως σιγουρα αυτες τις μερες παρουσιαζουν πολλα νεα μοντελα,το διαβασα σε ξενο σαιτ με συγκριτικα του seatime με doxa και αφθονο υλικο για το συγκεκριμενο ρολοι.