Αποστολέας Θέμα: Υποψηφια ρολογια  (Αναγνώστηκε 214028 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
Απ: Υποψηφια ρολογια
« Απάντηση #500 στις: Μάρτιος 05, 2010, 03:54:29 μμ »

...και ομως, πολλές Γερμανικές εταιρείες εχουν χάσει λεφτά απο κακές συνεργασίες με Ελληνες και δεν επιθυμουν και πολλά πολλά. Εγώ εχω παραδείγματα. Μαλιστα τώρα με την κρίση αντε βγάλε ακρη.

γιατι ρε παιδια??
προκαταβολικως δεν πληρωνονται?? τι εχουν να φοβηθουν ???
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #501 στις: Μάρτιος 05, 2010, 03:56:39 μμ »
Να κρατησουμε το θεμα καθαρο.

Καταδυτικο ρολοι του φορουμ

ναι!!
γιατι αλλιως θα πρεπει να το παμε ολο το προτζεκτ απο την αρχη..
και φαντασου τι θα γινει!!  ;)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #502 στις: Μάρτιος 05, 2010, 04:10:03 μμ »
Nα κανω μονο μια προταση....George_ αν θες στειλε ενα μαιλ στη Boschet και πες τους πως εχει η κατασταση. Πες οτι το σκεφτομαστε ακομα και οτι αν ειναι να οριστικοποιηθει η προσφορα μας πρεπει πρωτα να εξασφαλιστει οικονομικος και χωρις φορους τροπος αποστολης. Σε καθε αλλη περιπτωση απλα δε μπορουμε και θα χασουν 25+ πωλησεις!. Περιμενεις τι θα σου πουν και αν δεν ικανοποιει η απαντηση τους απλα διαγραφετε την προταση...
Αυτη ειναι η γνωμη μου και μονο! ;)

Εξαλλου το να σκεφτομαστε και να εχουμε στο τραπεζι μια προταση που δεν ειναι αυτη που φαινεται πιο το νοημα? τσαμπα χαιρομαστε :'(
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2010, 04:15:07 μμ από mitsman »
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #503 στις: Μάρτιος 05, 2010, 04:14:32 μμ »
Δεν νομιζω να μπορει να σου εγγυηθει κανεις οτι δεν θα πληρωσεις φορους!
Εκτος και εαν κανουν συμφωνια με την εταιρια που θα αναλαβει την αποστολη να παρουν λεφτα ωστε να τα βολεψουν οι ιδιοι στο τελωνειο. Το κοστος αυτο βεβαια θα περασει στην τιμη του ρολογιου.
Μπορει να μην ειναι μεγαλο (πχ. +15$ το ρολοι) οποτε μπορει και να συμφερει.

Αυτη την εγγυηση την εχω δει μια φορα μεχρι τωρα απο εναν κινεζο στο ebay ο οποιος ομως εκανε την παραπανω "λαδια"!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #504 στις: Μάρτιος 05, 2010, 04:16:39 μμ »
Αν κανουν την παραποντια και δε δηλωσουν αληθη στοιχεια πως θα μας χρεωσουν? θα κανει ο Ελληνας τελεωνειακος αναζητηση τιμης για καθε ρολοι πιστευεις? ;)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Μάρτιος 05, 2010, 04:19:23 μμ »
Το ρισκαρεις ομως?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Μάρτιος 05, 2010, 04:31:08 μμ »
Συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα του φιλου Γιαννη,μηπως δεν τσεκαρουν συχνα τα μειλ τους?Τι να πω δεν ξερω,ας κανουμε λιγο υπομονη ακομη.Οσον αφορα στο να κανουμε το προτζεκτ μονοι μας συμφωνω αλλα θα πρεπει να παμε σε dress ρολοι λογω υδατοστεγανοτητας :-[

Νομίζω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα υδατοστεγανότητας, πιστεύω είναι θέμα επιλογής κάσας-φλάτζας-καπακιού, αν και καλύτερα να μας το πουν αυτό οι περισσότερο ειδικοί από μένα, όπως ο nyo ή ο Αρης911 ;)

Κι αυτό όμως ας το δούμε στην ώρα του, εφόσον δηλαδή δεν βρούμε από Stowa, Steinhart κλπ την ανταπόκριση που θέλουμε :)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος doctor_pan

• Ωρολογίτις...
  • 38mm case
  • Τι ωραία μπλιμπλίκια!
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Μάρτιος 05, 2010, 05:25:16 μμ »
Αρχίζω να ονειρεύομαι την ώρα που θα φτιαχτεί custom project για το forum, από τα ίδια τα μέλη του.
Π.χ. ρολόι από τον nyo και λουρί από τον blackbird, δεν ξέρω αν ασχολούνται με τέτοιες ομορφιές κι άλλα μέλη, για να μην παρεξηγηθώ...
Και να αφήσουμε τους ξένους να κουρεύονται!

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Μάρτιος 05, 2010, 05:53:05 μμ »
Ας περιμενουμε τις απαντησεις απο τους γερμανους και βλεπουμε,πιστευω οτι στο τελος κατι θα γινει.Για dress ρολοι πιστευω θα ειναι καλυτερα απο τα μελη που ασχολουνται και απο οτι βλεπω κανουν αριστη δουλεια.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Μάρτιος 05, 2010, 06:08:14 μμ »
mitsman,το ειπα ηδη,το ρολοι δεν εχει καν επιλεχθει!πως θα κανω τετοιες προτασεις για ενα ρολοι που δεν εχουμε καν επιλεξει!!!!!

Το ρολοι θα ειναι καταδυτικο,αυτο ειναι το προτζεκτ

Αποσυνδεδεμένος eftapsixos

• 38mm case
  • mickey έχεις μια τρομπέτα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Μάρτιος 05, 2010, 06:09:06 μμ »
Αρχίζω να ονειρεύομαι την ώρα που θα φτιαχτεί custom project για το forum, από τα ίδια τα μέλη του.
Π.χ. ρολόι από τον nyo και λουρί από τον blackbird, δεν ξέρω αν ασχολούνται με τέτοιες ομορφιές κι άλλα μέλη, για να μην παρεξηγηθώ...
Και να αφήσουμε τους ξένους να κουρεύονται!

Αφού υπάρχει η δυνατότητα γιατί δεν το σκεφτόμαστε σοβαρά?? Ίσως να υπάρχει και μεγαλύτερη συμμετοχή!! Εμένα πάντως μου αρέσει η ιδέα (σε θεωρητικό πάντα επίπεδο , χωρίς να έχω δει κάποια συγκεκριμένη πρόταση... Απλά είναι αρκετά γοητευτικό ένα ρολόι για τα μέλη του φόρουμ ΑΠΟ τα μέλη του φόρουμ!  
"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τις καινούριες
ιδέες... Δεν τρομάζουν βλέποντας τις παλιές?"

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: Μάρτιος 05, 2010, 06:37:30 μμ »
Γιατι αυτο που θελουμε(εκτυπωση,εγχαραξη),μπορει να γινει μονο απο μια εταιρια...

Γιατι βιαζομαστε?Εχουμε πληρωσει?Οχι!Κατι θα βρουμε στο τελος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Μάρτιος 05, 2010, 06:41:49 μμ »
Με την λακο παιδευομαστε 5 μηνες τωρα,h steinhartn δειχνει παντελως αδιαφορη ενω η stowa απαντησε αμεσως στα μειλ και απλα περιμενουμε τιμη και τελικη προσφορα.Η Βoschett δειχνει το περισσοτερο ενδιαφερον αλλα υπαρχει θεμα με τελωνειο και το ρολοι ειναι πολυ χοντρο.

Ναι ξερω...Θες το stowa  ;D

Αποσυνδεδεμένος eftapsixos

• 38mm case
  • mickey έχεις μια τρομπέτα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Μάρτιος 05, 2010, 06:49:07 μμ »
Γιατι αυτο που θελουμε(εκτυπωση,εγχαραξη),μπορει να γινει μονο απο μια εταιρια...

Γιατι βιαζομαστε?Εχουμε πληρωσει?Οχι!Κατι θα βρουμε στο τελος

Έχω την αίσθηση ότι σε συνεργασία με κάποιο κοσμηματοπωλείο (ίσως? δεν ξέρω...) το πρόβλημα της εγχάραξης λύνεται... Ασφαλώς δεν είμαι ειδικός οπότε καλύτερα θα ήταν να μας πει κάποιος που γνωρίζει το θέμα κατασκευή ρολογιού + αν και κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο...
"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τις καινούριες
ιδέες... Δεν τρομάζουν βλέποντας τις παλιές?"

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Μάρτιος 05, 2010, 08:12:43 μμ »
Έχω την αίσθηση ότι σε συνεργασία με κάποιο κοσμηματοπωλείο (ίσως? δεν ξέρω...) το πρόβλημα της εγχάραξης λύνεται... Ασφαλώς δεν είμαι ειδικός οπότε καλύτερα θα ήταν να μας πει κάποιος που γνωρίζει το θέμα κατασκευή ρολογιού + αν και κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο...

H εγχάραξη γίνεται άνετα στην Ελλάδα. Υπάρχουν εταιρίες εδώ που κάνουν και lazer εγχάραξη Α´ ποιότητας. :lasersword:
Το θέμα με το καταδυτικό είναι πως στην Ελλάδα δε μπορεί κανείς να φτιάξει το ρολόι και να εγγυηθεί αδιαβροχοποίηση :noidea:. Αν επρόκειτο για dress θαχαμε άλλες επιλογές

Για να αναφερθώ και λίγο στο Boschet δυστυχώς το ρολόι είναι πολύ χοντρό για μένα. Βέβαια "τα πάχη μου τα κάλλη μου" λένε κάποιοι αλλά μάλλον δεν ισχύει για τα ρολόγια.... :smt037

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Μάρτιος 05, 2010, 08:24:13 μμ »
Εχω δει 3 προτζεκτ στο εξωτερικο και μπορω να πω οτι και εκει ειχαν καθυστερησεις,αλλα δεν εκαναν ετσι βρει παιδια!!!Ειμαστε το πολυ 10 ατομα που μιλαμε για ενα προτζεκτ καθημερινα και ψαχνουμε λυσεις για να το κανουμε εδω και τωρα,αλλα δεν σκεφτομαστε ολες τις πλευρες!

Δηλαδη

αξιοπιστια κατασκευης,ποιοτητα εγχαραξης,σερβις,εγγυηση και πολλα αλλα απροοπτα...

Ποσοι φορουμιστες θα ηθελαν να μπουν σε τετοιες περιπετειες?25 μελη ?με τιποτα..

Εχω ρολοι απο προτζεκτ του εξωτερικου εδω και αρκετα χρονια,αλλα η εταιρια δεν εχει καλο σερβις!Προσωπικα δεν με ενοχλει,γιατι εχω καλο ρολογα...Με αυτο θελω να πω οτι πρεπει να δουμε ολες τις πιθανοτητες...Υπομονη

Το ρολοι πρεπει να τα εχει ολα και να μας αρεσει

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Μάρτιος 05, 2010, 08:35:56 μμ »
Δηλαδη αγαπητε Ευθημιε για να καταλαβω.
Αν αγοραστει κασα απο Γερμανια η οποια μπορει να ειναι αντοχης μεχρι χχχχ ΑΤΜ τι προβλημα θα υπαρξει μετα στο θεμα της στεγανοτητας εδω στην Ελλαδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2010, 09:18:14 μμ από Αρης911 »

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Μάρτιος 05, 2010, 09:13:21 μμ »
Ναι ξερω...Θες το stowa  ;D

Ολοι καποιο θελουμε φιλε Γιωργο αλλος το lako αλλος το stowa αλλος το boschett,απλα υποστηριζω τιμια πιστευω την επιλογη μου ;)

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #518 στις: Μάρτιος 05, 2010, 10:24:17 μμ »
Δηλαδη αγαπητε Ευθημιε για να καταλαβω.
Αν αγοραστει κασα απο Γερμανια η οποια μπορει να ειναι αντοχης μεχρι χχχχ ΑΤΜ τι προβλημα θα υπαρξει μετα στο θεμα της στεγανοτητας εδω στην Ελλαδα.

το θέμα είναι πως ο κατασκευαστής του ρολογιού πρέπει να έχει εξοπλισμό πιστοποιημένο για υδραυλική δοκιμή των ατμοσφαιρών που αναγράφει πάνω στο καντράν. Για να πιστοποιήσει κάθε εταιρία ένα μοντέλο ως προς την υδατοστεγανότητα του κανει μια σειρά δοκιμών που απαιτεί το σύστημα ποιότητας που ακολουθεί. Η κάσα από μονη της δεν εξασφαλίζει πως το ρολόι είναι αναλογα υδατοστεγανό

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Μάρτιος 05, 2010, 10:40:38 μμ »
Το κασωμα (μαζι με το κρυσταλο το οποιο περιεχεται πανω του οταν αγοραζεται) απο σοβαρες εταιρειες ειναι τεσταρισμενο και ελεγμενο απο τις ιδιες. Και αυτο που λεει αυτο ειναι. Ο Γερμανος δεν παιζει με την ποιοτητα του.
Σε συνδιασμο τελος με μια καλη κορωνα και ελεγμενο εδω σε καλο μηχανημα μετα την τελικη-ολικη  συναρμολογηση δινουν το αριστο αποτελεσμα.