Αποστολέας Θέμα: Υποψηφια ρολογια  (Αναγνώστηκε 213998 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Υποψηφια ρολογια
« Απάντηση #480 στις: Μάρτιος 05, 2010, 02:21:16 πμ »
Kαλησπερα.Η Memphis Bell απαντησε στο mail που εσταλη ;

Ποτε ,θα σας ειχα ηδη πει!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2010, 03:27:24 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Μάρτιος 05, 2010, 02:25:01 πμ »
Απτη stowa ζητησες τιμη και τι σου απαντησαν?Η steinhart τιποτα?Θα προτεινα να ξαναενοχλησεις μια φορα ακομη τους γερμανους.

Η stowa χ8ες ελαβε το 4ο μαιλ,αφου μου απαντησε και εστειλε την φωτο που ποσταρα.στο μαιλ αυτο ζητησατην προσφορα τους και την τιμη!!!!

Η steinhart οχι....ελαβε μαιλ και αυτη χθες...δεν απαντησε ομως ακομα

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2010, 03:23:40 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Μάρτιος 05, 2010, 10:10:24 πμ »
Παράθεση
Ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα: Για εκτελωνισμό μέσω FedEx δέματος δηλωμένου ως δώρο και αξίας 100$,βγήκε χαράτσι περί των 105€!
Αυτο επιβεβαιωνει τον rule of thumb που ανεφερα....Αν υπαρχει αξια Χ$ τοτε ο φορος ειναι περιπου στα Χ€. ΜΕ αλλα λογια αν δηλωσουν 400$ τοτε ο φορος θα παει περιπου στα 400€. Οποτε κλαφτε τα.

Η λυση ειναι μια! Να στειλουν οπως ειπαν τα ρολογια ΧΥΜΑ σε μαζικη συσκευασια με χαμηλη αξια δηλωμενη και τις θηκες απο την Αμερικη. Αν κανουν αυτο τοτε ειμαστε οκ πιστευω. Αν οχι , τοτε η λυση ειναι η μεμονομενη αποστολη στη θηκη με συσκευασια που δε παραπεμπει σε ρολοι και χαμηλη αξια (ή ΚΑΙ δωρο).
Μονο ετσι θα βγει ακρη.... Αν ειναι να πληρωσουμε εστω και ενα ποσο για φορο ειναι κοροιδια! ;)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Μάρτιος 05, 2010, 10:29:53 πμ »
Η λυση ειναι μια! Να στειλουν οπως ειπαν τα ρολογια ΧΥΜΑ σε μαζικη συσκευασια με χαμηλη αξια δηλωμενη και τις θηκες απο την Αμερικη. Αν κανουν αυτο τοτε ειμαστε οκ πιστευω. Αν οχι , τοτε η λυση ειναι η μεμονομενη αποστολη στη θηκη με συσκευασια που δε παραπεμπει σε ρολοι και χαμηλη αξια (ή ΚΑΙ δωρο).
Μονο ετσι θα βγει ακρη.... Αν ειναι να πληρωσουμε εστω και ενα ποσο για φορο ειναι κοροιδια! ;)

:)  θεωρω οτι κ ετσι ειναι ρισκο,
κ μεγαλη ταλαιπωρια για να οργανωθει το ολο εγχειρημα..  :-\
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Μάρτιος 05, 2010, 10:44:13 πμ »
Η δικη μου εμπειρια παλι ειναι διαφορετικη! Εχω παρει παρα πολλα πακετα απο Αμερικη, ολα με USPS βεβαια και ποτε δεν εχω πληρωσει πανω απο 3 ευρω κατα την παραδοση του δεματος! Τελευταιο παραδειγμα ηταν παραγγελια απο Otto Frei με αξια πανω απο 300$ (δηλωμενη πανω στο πακετο οπως και δηλωμενο το περιεχομενο "watch parts and tools") και το πακετο ηταν μεγαλο!! Παλι 3 ευρω πληρωσα!

Απο Κινα παλι δεν εχω πληρωσει ποτε τιποτα αλλα παντα η αποστολη γινεται με EMS! (ακομα και ολοκληρο ηχοσυστημα αυτοκινητου με οθονη μου εχει ερθει)

Αν απο την αλλη μπλεξουμε με UPS, DHL κτλ κτλ την βαψαμε! Αυτοι τα περνανε με το ζορι τελωνειο ωστε να σε βαζουν να τους πληρωνεις τις εργασιες εκτελωνισμου που θα χρειαστει να κανουν (γιατι κατα 99% δεν θα επιλεξεις να το κανεις μονος σου).
Ενα googlαρισμα "τελωνειο και DHL" και δειτε τα αποτελεσματα!  ;)

Αποσυνδεδεμένος doctor_pan

• Ωρολογίτις...
  • 38mm case
  • Τι ωραία μπλιμπλίκια!
    • Προφίλ
« Απάντηση #485 στις: Μάρτιος 05, 2010, 11:12:08 πμ »
Έτσι είναι Χρήστο.
Έχω φέρει βιντεοκάμερα,δύο φωτογραφικές,δυο ρολόγια και διάφορα άλλα,προερχόμενα εκτός EU και με USPS ή EMS δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Οι courier όμως,περνάνε πάντα τελωνείο (DHL,UPS,FedEx).
Και μόνος σου να πας να εκτελωνίσεις,πάλι θα πληρώσεις δασμούς/ΦΠΑ και εργασίες εκτελωνισμού,σίγουρα λιγότερα από όσα αν το εκτελώνιζαν αυτοί (νταβαντζιλίκι προμήθεια),άσε που μπορεί να σε ειδοποιήσουν με μερικές ημέρες καθυστέρηση κι έτσι να χρεωθείς κι έξοδα αποθήκης κερατιάτικα (μου έχει συμβεί κι αυτό)!

george_,γνώμη μου για τη boschett να επιμείνεις για αποστολή με USPS. Κι εδώ υπάρχουν οι επιλογές της ασφάλισης των δεμάτων,όπως και του tracking.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να έχει πρόβλημα ο πωλητής με αυτόν τον τρόπο αποστολής...

Τέλος,άντε να το πω κι αυτό,θεωρώ το Stowa το πιο όμορφο απ' όλα, δεν ξέρω όμως αν με παίρνει οικονομικά να συμμετάσχω στο project αυτή την περίοδο. :-\

Αποσυνδεδεμένος Loksias

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Μάρτιος 05, 2010, 11:21:20 πμ »
Ούτε και αυτό με USPS και EMS είναι κανόνας. Κι εγώ έχω πάρει πάρα πολλά πράγματα με USPS χωρίς πρόβλημα με τελωνείο και μία φορά που πήρα με EMS ρολόι απο Ιαπωνία πλήρωσα κάτι παραπάνω από κανονικά τελωνείο..

Πιστεύω είναι μια στις δέκα να πληρώσεις τελωνείο με αυτές τις δυο εταιρίες αλλά παλι αν σου τύχει είναι αρκετά λεφτά..

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Μάρτιος 05, 2010, 11:26:19 πμ »
Παιδια ειναι ρισκο με το τελωνειο που αν σου κατσει τελειωσε πρεπει να πληρωσεις,ας δουμε τελικα τι θα κανουν οι κ@#γερμανοι θελουν να πουλησουν?Ντοτορε ειναι λιγο ακριβο το stowa αλλα ειναι ομορφο το ατιμο.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Μάρτιος 05, 2010, 12:37:36 μμ »
Δεν καταλαβαίνω πως μιά πιθανή παραγγελία 20-30 κομματιών αντιμετωπίζεται από μερικές εταιρείες ψιλοαδιάφορα :?

Τόσο δύσκολο είναι να μπεί η τριήρης στο καντράν κι ο Ποσειδώνας στο καπάκι; Tόσο εκτός προγράμματος τους βγάζει; Mήπως δεν μπορούν οι ίδιες να υλοποιήσουν μια τέτοια παραγγελία για τον οποιοδήποτε λόγο; Δεν βλέπουν το όφελος που και οι ίδιες θα έχουν από διαφήμιση, άνοιγμα στην αγορά κλπ;

Ίσως να είμαι ο πιό υπομονετικός από όλους στο θέμα αυτό-δείτε τα ποστ μου για το laco-και πραγματικά δεν με πειράζει να περιμένω, μου τη δίνει όμως που φαίνεται σαν να τους παρακαλάμε...

Σκέφτομαι πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για μιά-δυό βδομάδες ακόμη, να δούμε και την πιθανότητα να το κάνουμε μόνοι μας το πρότζεκτ. Οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, έχουν εκφραστεί θετικά για μια τέτοια κίνηση και θα υπάρχει και συμμετοχή-βοήθεια από πολούς από μας...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Μάρτιος 05, 2010, 12:54:40 μμ »
Δυστυχώς το κακό ειναι οτι ούτε κι εμείς είμαστε ευχαριστημένοι, παρακαλάμε για μοντέλα που ειτε ειναι ακριβά ειτε αδιάφορα, μηπως ειμαστε λιγο μαζόχες? ;D Τέσπα εγω εχω αποφασίσει θα πάω με laco και θα κάνω υπομονή ακομα 1εβδομάδα μεχρι να πάρω νεα τους, αλλιώς θα αποσύρω τα χρήματα δεν ειναι για σπατάλες οι μέρες - τουλαχιστον για μενα.

Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #490 στις: Μάρτιος 05, 2010, 01:12:45 μμ »
   Ο σκοπός δεν είναι η μη συμμετοχή στο πρότζεκτ φίλε trikat, ίσα-ίσα που είναι καλό για όλους μας να ολοκληρωθεί. Εγώ τουλάχιστον το έχω πάρει πατριωτικά το θέμα. Ένα ρολόι με τα δικά μας χαρακτηριστικά και το ψευδόνυμό μας, θα έχει πάντα χωριστή θέση στη συλλογή του καθενός μας. Εγώ θέλω πολύ ένα τέτοιο ρολόι, γι'αυτό και είμαι ένθερμος υποστηρικτής του όλου εγχειρήματος. Ας δείξουμε λίγη υπομονή ακόμη, μήπως αλλάξει κάτι...αλλιώς θα δούμε τι άλλο μπορεί να γίνει ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #491 στις: Μάρτιος 05, 2010, 01:34:57 μμ »
Συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα του φιλου Γιαννη,μηπως δεν τσεκαρουν συχνα τα μειλ τους?Τι να πω δεν ξερω,ας κανουμε λιγο υπομονη ακομη.Οσον αφορα στο να κανουμε το προτζεκτ μονοι μας συμφωνω αλλα θα πρεπει να παμε σε dress ρολοι λογω υδατοστεγανοτητας :-[

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #492 στις: Μάρτιος 05, 2010, 02:20:25 μμ »
   Ο σκοπός δεν είναι η μη συμμετοχή στο πρότζεκτ φίλε trikat, ίσα-ίσα που είναι καλό για όλους μας να ολοκληρωθεί. Εγώ τουλάχιστον το έχω πάρει πατριωτικά το θέμα. Ένα ρολόι με τα δικά μας χαρακτηριστικά και το ψευδόνυμό μας, θα έχει πάντα χωριστή θέση στη συλλογή του καθενός μας. Εγώ θέλω πολύ ένα τέτοιο ρολόι, γι'αυτό και είμαι ένθερμος υποστηρικτής του όλου εγχειρήματος. Ας δείξουμε λίγη υπομονή ακόμη, μήπως αλλάξει κάτι...αλλιώς θα δούμε τι άλλο μπορεί να γίνει ;)

Προφανώς GiannisH αλλα μάλλον πρέπει να βγάλουμε άκρη και άκρη δεν βλέπω. Με 490 μπορώ να πάρω η το τέρας η το laco, το τέρας το ξεχνάω αλλα και την laco δεν μπορώ να την περιμένω μια ζωή μονο για να μου πει ναι η οχι. Τώρα ισως υπάρχει μια ελπιδα απο την steinhart αλλα και αυτοι ειναι στο κοσμο τους, ισως τους ενδιαφέρει η μαζική παραγωγή και αυτους. Με βάση αυτά δεν βλέπω φως στο τουνελ.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #493 στις: Μάρτιος 05, 2010, 02:50:51 μμ »
30 ρολογια που θα ερθουν απο αμερικη θα εχουν την ιδια τυχη ,να μην πληρωσουν φορο?

Κανεις δεν μπορει να το πει με σιγουρια!

Οι Ισπανοι περιμενουν 6 μηνες και εχουν και πληρωσει!!! εμεις εχουμε τα λεφτα μας και θα επρεπε να ειμαστε πολυ πιο χαλαροι!

stowa?

Μας εχει στο περιμενε και δεν βλεπω να το εχει παρει και θερμα το θεμα,οποτε δεν θα παρακαλεσω καποιον που θα παρει τα λεφτα μου!

Το ρολοι θα ειναι καταδυτικο και με τα logos/εγχαραξεις που εχουμε επιλεξει ηδη.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #494 στις: Μάρτιος 05, 2010, 02:57:11 μμ »

stowa?

Μας εχει στο περιμενε και δεν βλεπω να το εχει παρει και θερμα το θεμα,οποτε δεν θα παρακαλεσω καποιον που θα παρει τα λεφτα μου!

Οσο και αν φαίνεται περίεργο απλά δεν μας παίρνουν σοβαρά. :(
Ακουν Ελληνας και τρέχουν....
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #495 στις: Μάρτιος 05, 2010, 03:02:30 μμ »

Ειναι θεμα εταιριας και οχι Εθνικοτητας!Μην λεμε και οτι θελουμε βρε παιδια!

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #496 στις: Μάρτιος 05, 2010, 03:08:44 μμ »
H αλήθεια είναι πως το project ατύχησε να πέσει σε εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης...Αλλά όπως κατάλαβα τα χρόνια που έρχονται δε θαναι καλύτερα.. :no: Η κρίση ήρθε για να μείνει.... :smt062

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #497 στις: Μάρτιος 05, 2010, 03:27:03 μμ »

Ειναι θεμα εταιριας και οχι Εθνικοτητας!Μην λεμε και οτι θελουμε βρε παιδια!

...και ομως, πολλές Γερμανικές εταιρείες εχουν χάσει λεφτά απο κακές συνεργασίες με Ελληνες και δεν επιθυμουν και πολλά πολλά. Εγώ εχω παραδείγματα. Μαλιστα τώρα με την κρίση αντε βγάλε ακρη.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2010, 03:35:32 μμ από trikat »
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #498 στις: Μάρτιος 05, 2010, 03:51:28 μμ »
Να κρατησουμε το θεμα καθαρο.

Καταδυτικο ρολοι του φορουμ

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #499 στις: Μάρτιος 05, 2010, 03:53:52 μμ »
Με την λακο παιδευομαστε 5 μηνες τωρα,h steinhartn δειχνει παντελως αδιαφορη ενω η stowa απαντησε αμεσως στα μειλ και απλα περιμενουμε τιμη και τελικη προσφορα.Η Βoschett δειχνει το περισσοτερο ενδιαφερον αλλα υπαρχει θεμα με τελωνειο και το ρολοι ειναι πολυ χοντρο.