Αποστολέας Θέμα: Steinhart nav b-uhr 44 auto ή Archimede pilot xla 45 auto?  (Αναγνώστηκε 3378 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mihvag

• Just Registered
    • Προφίλ
Steinhart nav b-uhr 44 auto ή Archimede pilot xla 45 auto?
« στις: Ιανουάριος 30, 2010, 10:04:29 πμ »
Καλημέρα σε όλους. Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το πρώτο μου pilot watch, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα στα δύο. Ξέρω οτι το θέμα έχει ξανασυζητηθεί αλλά σας παρακαλώ βοηθήστε με για να τελειώνω μια και καλή. Κατά την γνώμη μου το Steinhart είναι πιο όμορφο και πιο ''γεμάτο'' ρολόι . Επίσης σε μαιλ που του έστειλα δέχεται να μου αλλάξει την κορώνα και να βάλει ''diamond'', όπως επίσης  να μου στείλει και δεύτερο λουράκι. Στα συν του Archimede, το γεγονός οτι φαίνεται να είναι πιο ποιοτικό. (τουλάχιστον έτσι λέγεται).
Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας , ιδιαίτερα από τους φίλους που έχουν κάποιο από τα δύο ρολόγια. Υπάρχει όντως διαφορά στην ποιότητα? Ρωτάω γιατί τα ρολόγια μου φαίνονται ίδια, τόσο μηχανικά όσο και στην τιμή. Δεν θα ήθελα για μια πολύ μικρή διαφορά τιμής να αγοράσω κάτι που να μετανιώσω αργότερα. Επίσης κάτι τελευταίο. Διαβάζω στα ξένα φόρουμ οτι τα Steinhart '' παίζει '' να είναι κινέζικα ή τουλάχιστον να χρησιμοποιούν φθηνότερα και μη ποιοτικά υλικά. Εσείς τι λέτε?
Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους.

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: Steinhart nav b-uhr 44 auto ή Archimede pilot xla 45 auto?
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 30, 2010, 11:03:07 πμ »
για τα archimede δεν γνωριζω να σου πω 100%,ομως για τα Steinhart θα σου πω οτι αξιζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω!!!!!Ειναι φανταστικα ρολογια και απο αποψη ποιοτητας(σε σχεση παντα με τα λεφτα που δινεις!Δεν ειναι και το Big Pilot IWC!!!).Οι μηχανισμοι ειναι ελβετικοι και απο οσο γνωριζω ολη η κατασκευη της κασας γινεται στην Ελβετια και οχι Γερμανια.Επισης ειναι εξυπηριτικοτατοι σε ολα!!!!!!
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 30, 2010, 12:13:37 μμ »
Archimede:

The cases are crafted in-house, from solid blocks of stainless steel, pure titanium or 18 carat gold. The highly experienced employees use the latest high tech CNC machinery, which is guaranteeing ultimate precision. When it comes to polishing the surfaces, assembling parts and complete watches, and thorough quality control, Ickler relies on the careful human touch.

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 30, 2010, 12:22:14 μμ »
ειχα αρχιμιντε.ειναι πολυ καλα και το κουρδιστο ειναι πανεμορφο

Αποσυνδεδεμένος mihvag

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 30, 2010, 06:10:56 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. george_ ήξερα για τις κασες του Archimede.(Ιckler). Αυτές του Steinhart?

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 03, 2010, 03:45:23 μμ »
Για το STEINHART "Nav B-Chrono II black"  http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=211&Sel_ID=27#211 ποια είναι η άποψη σας είμαι μεταξύ αυτού και http://www.epos.ch/collection/gents/sportive/3398.htm με ενδιαφέρει ένα chrono pilot pvd black, εκτός αν έχετε να προτείνεται κάποια άλλο αντίστοιχο.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 03, 2010, 04:04:50 μμ »
Αυτο το Επος μου ααρεσει και σε μενα σε PVD ....

Καμια Τιμουλα...μονο απο internet...????

ειναι πολυ ωραιο
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 03, 2010, 05:01:59 μμ »
Ριξε μια ματια και σε αυτο!  ;D

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,3893.msg68115.html#msg68115

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 04, 2010, 10:04:36 πμ »
Εχω δεί τα project σου και είναι καταπληκτικές δουλειές αλλά αυτό που ψάχνω είναι λίγο  διαφορετικό για να καταλάβεις ψάχνω μία κάσα pvd 43-44 mm(epos) με το καντράν του IWC pilot chrono ή του steinhart.

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 04, 2010, 10:06:11 πμ »
Αυτο το Επος μου ααρεσει και σε μενα σε PVD ....

Καμια Τιμουλα...μονο απο internet...????

ειναι πολυ ωραιο

Έχουμε GBP 1,195 delivered ναι από internet μόνο.