Αποστολέας Θέμα: Απο την αρχη....  (Αναγνώστηκε 140365 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απο την αρχη....
« Απάντηση #380 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 12:53:30 πμ »
Αυτο ειναι το ρολοι της εταιριας,που θα παρουμε την προσφορα και θα δουμε πως θα ειναι με τισ αλλαγες,γιατι ετσι οπως ειναι τωρα.....

???

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 12:57:20 πμ »
Γιώργο αυτό είναι το 300άρι...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 01:06:15 πμ »
Ιδια κασα με το 1000,αλλαζει η στεγανοτητα και η στεφανη...βασικα αφου ειναι ιδια ρολογια μπορουμε να αλλαξουμε την κασα σε αυτο ;) που ειναι στα 420 ευρω

ζητησα ηδη τις αλλαγες...hands/dial/bezel

Αποσυνδεδεμένος georgie69

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 10:20:13 πμ »
Ενταξει ο τυπος ειναι περιπτωση γι αυτο πανε τα fora εκει.Εμενα μου αρεσει και ως εχει αλλα αφου μπορει να το απλοποιησει... Αμφιβάλλω αν θα φτασει καπου καλυτερα απο την Stowa αλλα χρειαζεται και μια φτηνοτερη εναλλακτικη που ισως και να επικρατησει λογω κοστους.

Αποσυνδεδεμένος johnkampol

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 10:46:13 πμ »
George νομιζω ότι πρέπει να ζητήσουμε και μια τιμή για το 1000 γιατι έχει επιπλέον την βαλβίδα ηλίου αν και δεν ξέρω κατά πόσον χρησιμεύει.

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 11:49:00 πμ »
George νομιζω ότι πρέπει να ζητήσουμε και μια τιμή για το 1000 γιατι έχει επιπλέον την βαλβίδα ηλίου αν και δεν ξέρω κατά πόσον χρησιμεύει.
Αυτό ξαναπέστο
Το έχω ήδη αναφέρει σε ένα παλαιότερο (όχι και τόσο) δικό μου post
Καλό είναι να πληρώνουμε για κάτι μας χρειάζεται και όχι να πληρώνουμε για άχρηστα πράγματα
Breil Manta
Philip watch
Zenith varius models Omega idem Varius vintage pocket watches etc.etc

Αποσυνδεδεμένος georgie69

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 12:49:36 μμ »
Απλα να βαλω και την οπτικη ματια του δυτη. Ναι μεν η βαλβιδα ηλιου δεν χρειαζεται, ουτε καν κατι πανω απο 30 atm, ακομα και αν εισαι advanced open water, αλλα το πολυχρωμο της προσεγγισης του triton δενει με τον υπολοιπο εξοπλισμο θαλασσιων δραστηριοτητων. Ασχετα αν εφοσον μπορει να το απλοποιησει το κανει.

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
  • Να πέσεις επιτρέπεται. . Να σηκωθείς επιβάλλεται !
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 01:02:00 μμ »
      Πολύ φαρδιά στεφάνη που κόβει από το καντράν και το κάνει μικρότερο και με πιο δυσδιάκριτες ενδείξεις. Απείρως πιο όμορφο το 1000άρι και δείχνει πιο εργαλείο στο σύνολο. Είπαμε να δούμε το κόστος αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση οι διαφορές νομίζω είναι πολύ μικρές. Μήπως να παίρναμε μια προσφορά και για το 1000άρι λοιπόν και να κριθεί από την ψηφοφορία;

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 02:52:53 μμ »
Ωραιο το τριτον το1000αρι,μαρεσε στην αρχη αλλα πολυ μοντερνο.Το ρολοι του φορουμ δεν πουλιεται θα το εχουμε για παντα.Θα το φοραμε το ιδιο ανετα σε10 χρονια?Το stowa εχει πιο κλασσικο σχεδιασμο και διαχρονικο.Γνησιο toolwatch που ανετα με ενα δερματινο λουρακι η και με το μπρασελε γινεται dress. ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 02:56:52 μμ »
Γιατι το 300?

Εχει την ιδια κασα με το 1000 και ειναι πιο φτηνο...στο ρολοι θα αλλαχθει η στεφανη με μαυρη ,μαλλον κεραμικη Η αυτη απο το 1000.Η δεξια πλευρα στο 1000 εχει εγχαρακτο το νουμερο 1000 ,ετσι δεν μπορουμε εμεις να χαραξουμε το νουμερο μας

Dial/hands θα αλλαχθουν επισης ...Μπορει να φυγει και το logo Steinhart...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 03:14:16 μμ »
Ωραιο το τριτον το1000αρι,μαρεσε στην αρχη αλλα πολυ μοντερνο.Το ρολοι του φορουμ δεν πουλιεται θα το εχουμε για παντα.Θα το φοραμε το ιδιο ανετα σε10 χρονια?Το stowa εχει πιο κλασσικο σχεδιασμο και διαχρονικο.Γνησιο toolwatch που ανετα με ενα δερματινο λουρακι η και με το μπρασελε γινεται dress. ;)

Σε αυτο εχεις δικιο...Το Laco ηταν ετσι και πιο φτηνο. :-[

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 03:41:43 μμ »
Αυτο πιστευω πρεπει να το σκεφτουμαι,το stowa φοριεται ολες τις ωρες,και στη θαλασσα και παντου.Ενω το σταινχαρτ :-\Οσον αφορα την τιμη,100 ευρω ειναι παραπανω και σας ειπα κι εγω θα δυσκολευτω ???αλλα αξιζει.Και κατι αλλο αποοσους ζητησαμε προσφορες η stowa ειχε αμεση ανταποκριση και πολυ καλη προσφορα,οπως η λακο(ιδια τιμη με το μοντελο παραγωγης+εγχαραξεις+δωρεαν μεταφορικα,ισως στις διαπραγματευσεις δωσει και ενα λουρακι εξτρα)Η stowa μου φανηκε οτι μας σεβαστηκε πιο πολυ σαν πελατες απο ολους και και καλο after sale service απο οτι εχω διαβασει και στι φορουμ μας και αλλου.Σιγουρα μερικοι θα σκεφτουνε μωρε μηπως ειναι ο Jorg Schauer αυτος? :?απλα μου αρεσει το stowa και με μια ερευνα που εκανα στο νετ ειδα οτι εχουν πολυ καλα ρολογια και αξιοπιστα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 03:46:03 μμ »
Να τα δουμε ολα και μετα θα αποφασισουμε .

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
  • Να πέσεις επιτρέπεται. . Να σηκωθείς επιβάλλεται !
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 04:14:24 μμ »
Γιατι το 300?

Η δεξια πλευρα στο 1000 εχει εγχαρακτο το νουμερο 1000 ,ετσι δεν μπορουμε εμεις να χαραξουμε το νουμερο μας

Αν εννοείς το σημείο που γράφει 100ΑΤΜ μπορεί κάλλιστα να μείνει ως έχει και ότι θέλουμε να γραφτεί στο καπάκι, όπως άλλωστε είχαμε σχεδιάσει να γίνει στο λάκο.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Φεβρουάριος 10, 2010, 07:50:24 μμ »
Να πω ξανα οτι στο Triton 100 atm πληρωνεις τα 1.000 μετρα ,με ιδια κασα με το 300.Δεν αξιζει

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 09:15:07 πμ »
Γιατί όμως δεν λαμβάνουμε υπ όψιν και κάποιο Dress ρολόι ?
Breil Manta
Philip watch

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 10:25:54 πμ »
Το πρότζεκτ είναι "καταδυτικό ρολόι του φόρουμ" ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 10:48:05 πμ »
Το πρότζεκτ είναι "καταδυτικό ρολόι του φόρουμ" ;)
Θα ήθελα να πώ ότι θα μπορούσαμε να διαλέξουμε και κάποιο άλλο project όχι απαραίτητα Καταδυτικό μιάς και οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με καταδύσεις από ότι νομίζω
Breil Manta
Philip watch

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 12:00:16 μμ »
Εκτός των εξαιρέσεων(τα εργαλεία οπως τα λένε εδώ) δεν κάνει διαφορά. Αυτό που αγοράζεις ειναι απλα το στυλ (καταδυτικό, pilot και τα ρέστα). Το seamaster καταδυτικό ειναι αλλα το φοράς οπου γουστάρεις επίσης τα breitling δεν τα φοράνε μονο πιλοτοι. Ετσι το βλέπω εγώ.

Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 12:09:34 μμ »
Εκτός των εξαιρέσεων(τα εργαλεία οπως τα λένε εδώ) δεν κάνει διαφορά. Αυτό που αγοράζεις ειναι απλα το στυλ (καταδυτικό, pilot και τα ρέστα). Το seamaster καταδυτικό ειναι αλλα το φοράς οπου γουστάρεις επίσης τα breitling δεν τα φοράνε μονο πιλοτοι. Ετσι το βλέπω εγώ.
Συμφωνώ ότι ο καθένας μπορεί να φορέσει το ρολόι που θέλει όποτε θέλει αλλά εμενα προσωπικά θα μου άρεσε ένα ρολόι Dress ελαφρύ που να φοριέται καθημερινά χωρίς να πιάνει όλο το καρπό και να είναι πολύ μικρού όγκου και βάρους
Ισως να είμαι εκτός μόδας αλλά σήμερα ενα τέτοι ρολόι θα επιθυμούσα και πιστεύω ότι και πολλοί του Forum δεν θα είχαν αντίρριση
Breil Manta
Philip watch