Αποστολέας Θέμα: Απο την αρχη....  (Αναγνώστηκε 140407 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
Απ: Απο την αρχη....
« Απάντηση #100 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 02:01:34 πμ »
και ο αρχ!δης...συγνωμη αρχιμηδης ειναι πολυ καλος
\περαν της πλακας συμφωνω κ για το αρχιμηδης
Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο ναυτοψαρο
Το επομενο θα ειναι tourbillon

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #101 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 02:01:54 πμ »
Από stein μιλάμε για αυτό?

http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=239&Sel_ID=9

αυτο που ειχε προτεινει και ο trikat

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 02:02:52 πμ »
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 02:07:32 πμ »
Kι εμένα αυτό δεν...

Το Nauticfish που βάζετε όμως είναι στα 900 ευρώ...

Καλό και το Ocean 7 ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #104 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 02:10:20 πμ »
Kι εμένα αυτό δεν...

Το Nauticfish που βάζετε όμως είναι στα 900 ευρώ...

Καλό και το Ocean 7 ;)

εχουμε δωσει τα 500 εδω και 3-4 μηνες,αρα ειναι σαν να τα εχουμε ξεχασει,τι μενει λοιπον;αλλα 400
με 400 λοιπον πολυ βαλιουφορμανι.

;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 02:20:09 πμ »
Xαχαχα έτσι μάλιστα, σωστή οικονομική προσέγγιση, έτσι κι αλλιώς είμαστε large :headbash:

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 02:20:27 πμ »

μήπως ο άλλος με τους πορτοκαλί δείκτες μοιαζει για ομορφότερος?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 02:28:05 πμ »
Αμα φτασεις σε αυτο το ρολοι ,διαλεγεις οποιο θες...το καναμε ηδη...εχει και σε pvd

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 02:42:37 πμ »
Αμα φτασεις σε αυτο το ρολοι ,διαλεγεις οποιο θες...το καναμε ηδη...εχει και σε pvd

Κατόπιν των ανωτέρω είμαι τάσσομαι (!)  :pssst: υπερ του Αρχιμήδη πουχει και ωραίο όνομα για καταδυτικό :devil::

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #109 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 02:52:11 πμ »
Κατόπιν των ανωτέρω είμαι τάσσομαι (!)  :pssst: υπερ του Αρχιμήδη πουχει και ωραίο όνομα για καταδυτικό :devil::

φερνει λιγο και σε planet ocean,λοιπον παιδες ας καταληξουμε σε 4-5 επιλογες ωστε ν αρχισει η διαδικασια της ψηφοφοριας

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 03:01:58 πμ »
σε κατι αλλο  φερνει...αλλα ας δουμε και αλλες φωτο

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 03:03:24 πμ »

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 10:08:52 πμ »

Kτήνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το γουστάρω...κι αυτό ;D

Moυ αρέσει κι εμένα. Και έχει πολλές επιλογές σε κάσα-στεφάνη-καντράν (από ατσάλι-ατσάλι/pvd-pvd).  ;)
http://www.boschett-timepieces.com/collection/cavedwellerswiss.php

Eπίσης έχει κι άλλα ωραία καταδυτικά, όχι τόσο "κτήνη" για όσους διστάζουν με το μέγεθος του ρολογιού. Σχεδόν όλα με ΕΤΑ2824 και σε πολύ καλές τιμές! ;)
Δείτε εδώ: http://www.boschett-timepieces.com/collection/index.php

Στη συνέχεια κατα σειρά προτείνω (μετά το Benarus Worldiver GMT ):
1. OCEAN 7  (γουστάρω τις 2 κορώνες!! ;D)
2. Steinhart Triton 300m. Black http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=48&Sel_ID=9#48 (Ιδιαίτερο όπως θέλουμε, και παίρνει κι ένα σωρό λουράκια τύπου Πανεράϊ! ;))
3. Archimede SportTaucher http://www.archimede-uhren.de/EN/SportTaucher.htm (Μόλις 3ο γιατί αν και πολύ καλό, είναι πολύ "κλασικό" και μοιάζει με το Τισσό Σησταρ, που το έχω... ;D)

Άντε βάλτε μια ψηφοφορία να προχωρήσουμε.... ;D
Φιλικά Ηλίας
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 29, 2010, 10:15:26 πμ από IliasG »

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 10:32:09 πμ »
Τι ψηφοφορία να κάνουμε? Πέρα απο τον αρχιμήδη(που εχει και την ιδια τιμή) ολα τα αλλα ειναι απλά γτπ. Επίσης πρέπει να δουμε ξανα το θέμα τριήρης που μάλλον πήγαινε στο laco αλλα δεν ξέρω αν θα ειναι το ιδιο καλό στον αρχιμήδη. Με απλά λογια προστασία της επένδυσης ;)
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 10:40:52 πμ »
Eμένα πάντως παιδιά, το Archimede δεν μου λέει τίποτα [-(
Αν εξαιρέσεις τον δεύτερο εσωτερικό κύκλο στο καντράν, πάει προς αντιγραφή(κακή) του PO.

Αν είναι να μείνουμε στο budget, υπάρχει και το Νauticfish 500 που ήταν υποψήφιο και αρχικά. Μικρό βέβαια κι αυτό, αλλά πιό ενδιαφέρον τουλάχιστον...όχι ότι τρελαίνομαι φυσικά...

Επίσης εντός budget, το Bochett Cave Dweller, που αρέσει και στον φίλο μου τον Ηλία. Για μένα αυτό είναι πράγματι ξεχωριστό κομμάτι σχεδιαστικά και παράλληλα εντυπωσιακό. Ίσως βέβαια κάποιοι το βρούν μεγάλο, αλλά δεν μιλάμε για dress, μιλάμε για καταδυτικό ;)

Αν ανεβούμε γύρω στα 150 ευρώ, ένα ρολόι με πολύ όμορφο σχέδιο είναι το Dievas Vortex, πραγματικό αστέρι...

Όπως επίσης και το Stowa Seatime που πρότεινε ο mantilas, ξεχωριστό κομμάτι κι αυτό

Για πιό πάνω δεν συνεχίζω γιατί ξεφεύγουμε και λογικά θα μειωθούν οι συμμετοχές...αλλιώς το Νauticfish One Thousand είναι θάνατος...

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 10:49:32 πμ »
Καλό το Dievas Vortex! Ωραίος.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 29, 2010, 11:00:41 πμ από trikat »
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 10:51:33 πμ »
Τι ψηφοφορία να κάνουμε? Πέρα απο τον αρχιμήδη(που εχει και την ιδια τιμή) ολα τα αλλα ειναι απλά γτπ. Επίσης πρέπει να δουμε ξανα το θέμα τριήρης που μάλλον πήγαινε στο laco αλλα δεν ξέρω αν θα ειναι το ιδιο καλό στον αρχιμήδη. Με απλά λογια προστασία της επένδυσης ;)
Tί είναι το "γτπ"?  ???
Όσον αφορά το θέμα της τιμής, τα ρολόγια που προτείνονται στα ποστ μου αλλά και σε ποστ άλλων μελών (πλην του Nauticfish), είναι πάνω-κάτω στo ίδιo φάσμα τιμής με το Laco, πολλά μάλιστα και πιο κάτω...
Συμφωνώ με το σχόλιο σου για το αν πηγαίνει πλέον η τριήρης, αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ αν δεν καταλήξουμε σε κάποιο ρολόϊ. Γι' αυτό λέω να αρχίσει η ψηφοφορία με όλα τα ρολόγια που προτάθηκαν, για να δούμε που βρισκόμαστε και τι θέλουμε, χωρίς να αναλωνόμαστε απλώς σε συζητήσεις...
Άλλωστε κανείς δεν μας εμποδίζει να συζητάμε και να προτείνουμε κι άλλα ρολόγια που μπορούν στην συνέχεια να μπουν κι αυτά στην ψηφοφορία και ίσως και να αλλάξουμε και την αρχική μας επιλογή... ;D

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 10:56:32 πμ »
Μεταξύ Archimede και Nauticfish 500, προτιμώ τον Αρχιμήδη. Το Nautifish παραείναι κλασικό...
Για το Stowa, τα είπα από την αρχή. Πολύ όμορφο σχέδιο κάσας, αλλά ακριβό βρε παιδί μου.... ;D   

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 10:57:05 πμ »
Συμφωνω απολυτα με τις επιλογες του Γιαννη παραπανω! Επισης κι εμενα δεν μου λεει πολλα ο Αρχιμιδης εκτος του οτι ισως ειναι η πιο αναγνωρισιμη φιρμα απ' ολες. Αλλα στα καταδυτικα ρολογια ειδικα, υπαρχουν εταιριες που μπορει να μην ειναι παραδοσιακες στο χωτο της ωρολογοποιιας, αλλα εχουν να δειξουν πολυ ενδιαφεροντα απ' ολες τις αποψεις μοντελα.
Η μονη ισως ελαφρα διαφωνια μου ειναι το NautichFish 500 του οποιου η κασα πλεον εχει πολυφορεθει απο πολλες αλλες τετοιου ειδους εταιριες (μεχρι κι εγω εχω μια τετοια!). Βεβαια αν καταληγαμε σε αυτο καθε αλλο παρα ανασταλτικος παραγωντας ειναι αφου ξερω απο πρωτο χερι για τι πραγμα μιλαμε. Το Bochett απο την αλλη πιστευω πως ειναι Best Value for Money! Αυτο μαζι με το Dievas (το οποιο αν συμφωνουν ολοι για το παραπανω ποσο ειμαι κι εγω μεσα με 1000!) για εμενα ειναι οι πιο καλες επιλογες. Εχουν και τις μπλε λεπτομεριες που ταιριαζουν απολυτα με τα χρωματα μας!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 11:03:19 πμ »
Καλό το Dievas Vortex! Ωραίος.
O φίλος efthimio το πρότεινε ;)

Μεταξύ Archimede και Nauticfish 500, προτιμώ τον Αρχιμήδη. Το Nautifish παραείναι κλασικό...
Για το Stowa, τα είπα από την αρχή. Πολύ όμορφο σχέδιο κάσας, αλλά ακριβό βρε παιδί μου.... ;D  
Ηλία 650 ευρώ έχει...

Συμφωνω απολυτα με τις επιλογες του Γιαννη παραπανω! Επισης κι εμενα δεν μου λεει πολλα ο Αρχιμιδης εκτος του οτι ισως ειναι η πιο αναγνωρισιμη φιρμα απ' ολες. Αλλα στα καταδυτικα ρολογια ειδικα, υπαρχουν εταιριες που μπορει να μην ειναι παραδοσιακες στο χωτο της ωρολογοποιιας, αλλα εχουν να δειξουν πολυ ενδιαφεροντα απ' ολες τις αποψεις μοντελα.
Η μονη ισως ελαφρα διαφωνια μου ειναι το NautichFish 500 του οποιου η κασα πλεον εχει πολυφορεθει απο πολλες αλλες τετοιου ειδους εταιριες (μεχρι κι εγω εχω μια τετοια!). Βεβαια αν καταληγαμε σε αυτο καθε αλλο παρα ανασταλτικος παραγωντας ειναι αφου ξερω απο πρωτο χερι για τι πραγμα μιλαμε. Το Bochett απο την αλλη πιστευω πως ειναι Best Value for Money! Αυτο μαζι με το Dievas (το οποιο αν συμφωνουν ολοι για το παραπανω ποσο ειμαι κι εγω μεσα με 1000!) για εμενα ειναι οι πιο καλες επιλογες. Εχουν και τις μπλε λεπτομεριες που ταιριαζουν απολυτα με τα χρωματα μας!
Κι εμένα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το NautichFish 500, σαν εναλλακτικό του Archimede το έβαλα. Συμφωνούμε σε όλα ;)

Αξίζει πιστεύω μια μικρή υπέρβαση ώστε να κάνουμε κάτι δυνατό