Αποστολέας Θέμα: Απο την αρχη....  (Αναγνώστηκε 140419 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απο την αρχη....
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 02:57:01 πμ »
 ;)

αυτο το αφησα για το τελος και οταν ερθει η ωρα 8α πω γιατι..καντε τις προτασεις σας

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 03:15:39 πμ »
Καλησπέρα σας,

λόγω αυξημένων υποχρεώσεων τώρα διαβάζω τα μαντάτα ...

:-(

κρίμα ...

Πλέον έχει χαλάσει η διάθεσή μου οπότε προτιμώ επιστροφή του ποσού ...

σε ποιον πρέπει να στείλω τα στοιχεία μου για την κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό μου?
Στον Χάρη (nin)?

ευχαριστώ

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 09:43:49 πμ »
Δεν ηξερα οτι η Benarus δεν εχει δικα της εργαστηρια! Και φυσικα συμφωνω με τον Γιωργο οτι δεν πρεπει να επιλεξουμε κατι τετοιο αφου εχουμε τοσες αλλες πιο αξιοπιστες επιλογες!
Το DIEVAS Vortex που προτεινε ο φιλος efthimio ειναι το πιο ομορφο απ' ολα μεχρι στιγμης κατα τη γνωμη μου. Καιρο τωρα το εχω σταμπαρει! Το κακο με αυτο ειναι οτι ακομα και στο μοντελο παραγωγης δεχονται προπαραγγελιες με παραδοση λεει τον Φλεβαρη, οποτε σε κατι custom δεν ξερω αν και ποτε θα ολοκληρωνοταν...

Αποσυνδεδεμένος philosopher

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 10:11:56 πμ »
Δεν ηξερα οτι η Benarus δεν εχει δικα της εργαστηρια! Και φυσικα συμφωνω με τον Γιωργο οτι δεν πρεπει να επιλεξουμε κατι τετοιο αφου εχουμε τοσες αλλες πιο αξιοπιστες επιλογες!
Το DIEVAS Vortex που προτεινε ο φιλος efthimio ειναι το πιο ομορφο απ' ολα μεχρι στιγμης κατα τη γνωμη μου. Καιρο τωρα το εχω σταμπαρει! Το κακο με αυτο ειναι οτι ακομα και στο μοντελο παραγωγης δεχονται προπαραγγελιες με παραδοση λεει τον Φλεβαρη, οποτε σε κατι custom δεν ξερω αν και ποτε θα ολοκληρωνοταν...

Βασικά οι εγγραφές για το Vortex το Φεβρουάριο έχουν σχεδόν κλείσει (1-2 θέσεις υπάρχουν ελεύθερες).

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 10:13:08 πμ »
Μάλλον θα πάω για επιστροφή, είμαι σίγουρος οτι δύσκολα θα βρούμε ανάλογο ρολοι στα 500Ε και δύσκολα θα δώσω παραπάνω.
Βέβαια περιμένω τις ιδέες. Εγώ δεν εχω.

Αντε να πω.
http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=239&Sel_ID=9#239  
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 11:16:36 πμ »
Γιατι ρε φιλε τρικατι δεν θα βρουμε ...

Το Stein που ποσταρες ειναι πολυ ωραιο
Ο Αρχιμηδης που προταθηκε απο την αρχη ειναι πολυ ωραιος.
Το NauticFish ( το ειχα ψηφισει βεβαιως βεβαιως)... ειναι ακομα πιο ωραιο
Οποτε γιατι για επιστροφη χρηματων?

Ευτυχως που το γουσταρουμε ολοι κ θα την βρουμε την ακρη....
http://www.nauticfish.com/1000M.html
http://www.nauticfish.com/500M.html#

Για κανενα Zeno Λετε να φαμε ακυρο?
Το επομενο θα ειναι tourbillon

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 11:27:57 πμ »
+1 για το NauticFish.
Σκεφτόμουν σοβαρά να προβώ σε αγορά αλλά αν υπάρεχει περίπτωση να είναι τόσο ιδιαίτερο και να έχει και την υπογραφή μας θα περιμένω βεβαίως βεβαίως.  ;D
Και ο Αρχιμίδης πάρα πόλύ ωραίος όμως.

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 11:32:41 πμ »
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος georgie69

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 11:55:14 πμ »
Ξεκαθαρίζει η κατάσταση αν και δεν προκυπτει αλλο πλην του αυτονόητου. Με μεγαλύτερο budget θα αποχωρήσουν και άλλοι, ενώ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ είναι και η μεταφορά του project στον ψηφισμένο runner-up nautic. Ας μην χαθει ομως η ευκαιρία για παράθεση προτάσεων στια ιδια περίπου χρήματα και ιδια σχέδια με την προυπόθεση χρονικά λογικής πράδοσης. Ενας επιπλέον λόγος είναι να ταλαιπωρηθεί όσο το δυνατόν λιγότερο και o george_ που βρέθηκε ν απολογείται και να τρέχει για την απαράδεκτη ασυνέπεια καποιων τρίτων.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 11:57:59 πμ »
M@μ@το το Nauticfish-One Thousand Convert!!! Αυτό μάλιστα, με 45άρα κάσα και τρομερό σχέδιο!!!

Το άλλο Nauticfish είναι μικρό στα 42μμ, έχει και τη στεφάνη, θα δείχνει 38άρι. Ομοίως και το Archimede, που επιλέον δεν λέει και πολλά σαν σχέδιο, πολύ συνηθισμένο για να μην πω αδιάφορο...άποψή μου, όσο διαφορετική-ιδιαίτερη-ασυνήθιστη κάσα, τόσο το καλύτερο ;)

Aπό τα μέχρι τώρα προτεινόμενα μου αρέσουν εκτός του Nauticfish-One Thousand Convert, που με αποπλάνησε :D και τα Dievas Vortex, Stowa, Ezteem(καλά το γράφω; ;D) και το Benarus, αν και δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα με τα εργαστήρια...

Φίλε μου Άρη, το έχουμε συζητήσει εκτενώς το θέμα του homage και σε κάποια σημεία συμφωνώ, όπως στην ευκολία ολοκλήρωσης του πρότζεκτ. Όμως με κολλάει απίστευτα η απομίμηση, ειδικά μιας τόσο γνωστής κάσας...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 28, 2010, 12:15:40 μμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 12:24:33 μμ »
Μηπως θα ηταν καλυτερα για αρχη να καταληξουμε στο ποσο που θελουμε να δαπανησουμε ωστε να μπορουμε να κανουμε και ρεαλιστικες προτασεις μετα, γιατι ετσι τωρα οι επιλογες ειναι παρα πολλες και χανομαστε!
Προτεινω ολοι οσοι εχουμε δηλωσει ενδιαφερον στο αρχικο προτζεκτ και θελουμε να παμε σε κατι καινουριο να προτεινουμε το ανω οριο μας εχοντας παντα στο μυαλο μας το αρχικο ποσο και το οτι καποια μελη (ακομα κι αν ειναι η μειοψηφια) δεν θελουν να διαθεσουν παραπανω.

Εγω προτεινω ως ανωτερο οριο τα 600 ευρω, αλλα αν υπαρχει εστω και ενας απο τους συμμετεχοντες που θελει να συμμετασχει και στο νεο προτζεκτ αλλα με το ηδη κατατεθεν ποσο τοτε ειμαι μαζι του!

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 12:38:21 μμ »
Γιατι ρε φιλε τρικατι δεν θα βρουμε ...
Μια δεύτερη επιλογή ειναι δεύτερη επιλογή. Αλλα οκ, βλέπουμε. Το στειχαρτ ειναι super, με χαλάει απλά που εχει ξαναγίνει project εκει.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος teo66

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 12:53:28 μμ »
     Λοπόν παιδιά θα πώ και εγώ την μαμακία μου .............
  SINN U1...........
  φεύγουμε λίγο έως και αρκετά θα έλεγα από το αρχικό budget αλλά μιλάμε γιά το........ΡΟΛΟΙ..........
   Γιά δέστε το λίγο οι γραφίστες πάνω στο απόλυτο καντράν του να βάλουμε κάτι ελληνικό.........
  Το ρολόι θα μαμάει....(πάντα υποκειμενική ’αποψη....)
   Φιλικά teo66

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 01:08:02 μμ »
Ο nyo έχει δικίο πρέπει πρώτα να αποφασιστεί το budget και εκεί το πρώτο λόγο έχουν οι συμμετέχοντες του project Laco.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 01:14:50 μμ »
Κρίμα παιδιά αλλά δεν πειράζει, πάμε δυνατά για ..."φρέσκα"!
Πολλά μπράβο στους Γιώργο, Χαρη και όλους όσους προσέφεραν ιδέες!
Κρατάμε τα σχέδια/παραστάσεις και ψάχνουμε καταδυτικό (200μ+) με ή χωρίς στεφάνη, γύρω στα 500€. Σωστά?
Λοιπόν με βάση τα παραπάνω, ωραίες όλες οι απόψεις, αλλά σκέφτομαι τα εξής:
Το Stowa είναι όμορφο αλλά ακριβό. Και αν ξεφύγουμε αρκετά από την τιμή, μπορούμε να πάμε και για χρονογράφο, όχι απλό αυτόματο. Σκεφθείτε το....
 Τα Archimede & Nauticfish, πολύ όμορφα και με σωστή τιμή, αλλά και πολύ κλασικά...
Το Pam Homage ποιος "άγνωστος" κατασκευαστής θα το φτιάξει, πώς θα το κάνει 200μ+? Θα είναι χωρίς σερβις & εγγύηση?
Τα Βenarus μου αρέσουν και ειδικά αυτό το GMT Worldiver με ΕΤΑ 2893, 500μ., κόκκινους ή μπλε δείκτες και ενδείξεις για να ταιριάζει με τα χρώματά μας, 45μμ κάσα οβαλ SS or PVD (~$850 με τα μεταφορικά). http://www.benarus.com/gmtauto/index.php
Είναι πολύ φρέσκο, τώρα βγαίνει και μόνο 100 κομμάτια. Αν το θέλουμε πρέπει να βιαστούμε...
Αλλά τι σέρβις έχει και τι εγγυηση? Είναι swiss or german made? Δεν ξέρω, ρωτάω....  ;D

Επίσης άλλες εταιρίες που προτείνω είναι:
η ΖΕΝΟ, μικρή, ανεξάρτητη, ελβετική με καλές τιμές και ωραία καταδυτικά. http://www.zeno-watch.ch/en/watches.html Πατήστε αριστερά sports watches
η San Antonio, υπέροχα ρολόγια, αλλά δεν ξέρω τιμή και πιθανή έκπτωση. Χάρη...??  :stick2: ;D
http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=180484
η Grovana, ελβετική (μητρική της RevueThommen!), 300μ, με καλές τιμές, κλασικά αλλά και διαχρονικά σχέδια σε στυλ Sub. Το GMT με ΕΤΑ 2893, μου αρέσει πολύ... http://stores.shop.ebay.ie/MacArthurs_Grovana_W0QQ_fsubZ4QQ_sidZ217447848QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em322 
και ένα δείγμα RevueThommen http://cgi.ebay.ie/Revue-Thommen-Montre-Suisse-Automatique-Plongeur-Pro_W0QQitemZ250567328428QQcmdZViewItemQQptZFR_YO_BijouxMontres_Montres?hash=item3a56fa02ac
η Εpos, ελβετική με καλές τιμές και κλασικά σχέδια καταδυτικών. http://www.epos.ch/collection/gents/sportive/3396.htm
Εν τέλει θα έλεγα να στέλναμε ένα ίδιο μέϊλ σε όλες για να δούμε ποιες μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο πρότζεκτ και βλέπουμε...
Ταυτόχρονα βάλτε και μια ψηφοφορία με όλα τα ρολόγια που ακούστηκαν, να τρέχει, χωρίς χρονικά ή άλλα όρια και μέχρι να απαντήσουν θα έχουμε ψιλοκαταλάβει και εμείς τι θελουμε...
Πάντως μην "μασάτε" και μην βγαίνετε εκτός πρότζεκτ. Θα γίνει και θα είναι υπέροχο....
Φιλικά Ηλίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 28, 2010, 01:35:35 μμ από IliasG »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 08:00:43 μμ »
Πάντως μην "μασάτε" και μην βγαίνετε εκτός πρότζεκτ. Θα γίνει και θα είναι υπέροχο....
Για κάτι τέτοια λατρεύω αυτό το παλικάρι από την Κω :cooler:

Τώρα είδα πως αυτά που μου αρέσουν περισσότερο (Nauticfish One Thousand και Dievas Vortex) είναι εκτός budget  :?

George γιατί αποτελεί πρόβλημα τυχόν επιλογή του Benarus;

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 08:40:46 μμ »
Φίλε μου Γιάννη το Benarus έχει πάνω του κάτι που ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στο laco project, δεν το θέλουν καθόλου (21 Jewel Miyota 8215). 

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 08:44:47 μμ »
Oυπςςςςςςςςς!!! 
Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε τις ΕΤΑ αυτονόητες...thanks φίλε grecellin ;)

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 08:46:30 μμ »
Δεν το λέω τόσο για μένα, αν και θα προτιμούσα ΕΤΑ, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα  ;D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 08:48:02 μμ »
Γιατι την Αrchimede?

Την θεωρω εταιρια παραγωγης ρολογιων με τα ολα της.

Εχει καλες τιμες,εχει δικα της εργαστηρια,κατασκευαζει τις κασες της,απαντησε στο μαιλ που ειχα στειλει στην 1η μου ερευνα,ειναι στα ιδια λεφτα και εχει και εκδοση PVD.Αποψη μου