Είμαι μέσα σε οποιαδήποτε επιλογή, εκτός από ρολόγια απομιμήσεις τύπου pam homage και γενικά οποιουδήποτε homage...συμφωνώ δηλαδή με την άποψη που είχε εκφράσει κάποτε ο φίλος director, ότι panerai ή φοράς το γνήσιο ή δεν το φοράς καθόλου...
Αγαπητε φιλε Γιαννη,
Για να βαλουμε τα πραγματα στη σωστη τους βαση, θα πω οτι εν μερει συμφωνω... Αλλωστε -τοσο εσυ, οσο και ο αγαπητος Διευθυντης, απο κατ' ιδιαν συζητησεις που εχουμε κανει- γνωριζετε ισως περισσοτερο απο τον καθενα, τις θεσεις μου
'περι ρολογιων αντιγραφων-απομιμησεων'!...Εδω ομως προκειται για μια εντελως διαφορετικη περιπτωση -δεν ξερω εαν διαβασες την προταση μου στο συγκεκριμενο νημα- που ισως κατοπιν μιας πιο αποστασιοποιημενης ματιας συμφωνησεις, οτι προσφερεται μαλλον οσο κανενα -απ' οσα τουλαχιστον μεχρι τωρα εχουν προταθει- λογω του ιδιαιτερου
'ρετρο' σχεδιασμου, για ενα
project με στοιχεια εντονου
'αρχαιοελληνικου-ναυτικου χαρακτηρα'!... Κατι που -απ' οτι θυμαμαι- αναζητουσαμε να προσδωσουμε στο καταδυτικο μας ρολο'ι'...
Αυτο ειναι που -κατα τη γνωμη μου- το κανει αμεσως να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα, δηλαδη οτι μπορει να υποστηριξει σε απολυτο βαθμο το χαρακτηρα του συγκεκριμενου project! Γι' αυτο και το προτεινα...
Αλλωστε, το STEINHART
'GRIECHISCH UHR', τι ακριβως ειναι?!...

Φιλικα
(και χωρις προθεση αντιπαραθεσης...)Aρης