Αποστολέας Θέμα: Απο την αρχη....  (Αναγνώστηκε 140464 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απο την αρχη....
« στις: Ιανουάριος 27, 2010, 09:59:00 μμ »
εδω νεο θεμα

εως ποσα λεφτα ?

τι θελουμε?

κραταμε τα σχεδια που εχουμε ηδη?

Αποσυνδεδεμένος Pouarw

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Απο την αρχη....
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 10:08:30 μμ »
Προσωπικη αποψη παντα:

Εως 700 ευρα
Μενουμε σε καταδυτικο?
Τα σχεδια θα μπορουσαν να ειναι τα ιδια εφοσον ταιριαζουν στο νεο ρολοι.. αλλιως, κανουμε νεα..
Μια ζωη την εχουμε...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 10:13:12 μμ »
Η αποψη μου.Τα σχεδια ως εχουν ειναι δικα μας και ειναι τελεια,χρηματα ας παει και λιγο παραπανω απο το λακο.Εταιρειες ακουστηκαν πολλες ZINEX ακουγεται καλη.

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 10:14:27 μμ »
ξέρω ....είναι ακριβό,
ξέρω ....είναι "καλή εταιρεία" και δεν την νοιάζει,
ξερω .... δεν θα είναι εύκολο για πολλούς λόγους!

εγώ όμως θα το πώ  ;D

power buy σε Longines Legend Diver με απλή εγχάραξη του αύξοντα αριθμού και ίσως και καποιου σχετικά απλού λογοτύπου.

Σε κάτι ποιό απλό θα μου άρεσε πολύ και οι 50 οργιές της precista.

Αποσυνδεδεμένος georgie69

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 10:21:46 μμ »
Ειναι ευλογο σε μια ανατροπη μιας συμφωνιας να προσπαθησει καποιος να επιβαλει τις προτιμησεις που συμβίβασε. Θα ναι ομως κρίμα να χαθει το πόλυτιμότερο και εξαιρετικα δυσκολο που ειχε επιφευχθει. Κοινη αποφαση ,ετοιμα σχεδια και συγκεντρωση χρηματων για ενα συγκεκριμενο project. Διαφορετικα θα χαθουμε σε ατερμονες συζητησεις. Ενω ειναι ευκολο συντομα να εχουμε το ρολόι που περιμέναμε, απλα από άλλη εταιρεία, με μια παράθεση προτάσεων σε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα μιας εβδομάδας και στη συνέχεις όσες από αυτές τις εταιρείες με αυτά τα χρήματα μπορούν να παραδώσουν σε π.χ. 2 μήνες να μπουν σε ψηφοφορία.

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 10:36:44 μμ »
Ναι κρατάμε τα σχέδια που ήταν τέλεια και προχωράμε με γνώμονα πως το κόστος δεν θα πρέπει να είναι μεγάλο αφού στόχος είναι όλοι όσοι είχαν πει το ναι να το ξαναπούν αλλά και οι χρόνοι παράδοσης αφού δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλους 2+2 μήνες.

Είμαι μέσα για το καταδυτικό της archimede την οποία και σέβομαι και είναι καλά πιστεύω στα οικονομικά της.

Επίσης για μία διαβολεμένη σύμπτωση κοστίζει όσο και αυτό που τελικά δεν λάβαμε. 495 ευρώ!
Έχει και μασίφ πίσω καπάκι...
Είναι και πιο ουδέτερο από το προηγούμενο...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 10:37:33 μμ »
εγώ όμως θα το πώ  ;D

power buy σε Longines Legend Diver με απλή εγχάραξη του αύξοντα αριθμού και ίσως και καποιου σχετικά απλού λογοτύπου.

Ωραίο πράγμα να ονειροπολεί κανείς.  :)
Η Longines, ωστόσο, μάλλον δεν θα μπει καν στον κόπο να απαντήσει στο σχετικό e-mail που θα της στείλουμε. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα καν να δω τη φάτσα και τα γέλια που θα κάνει αυτός(-ή) που θα διαβάσει το e-mail. :-\

Αποσυνδεδεμένος Pouarw

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 10:44:00 μμ »
Μην το λες.. 30-40 ρολογακια με την 1 δεν πουλανε πια ευκολα... και η Longines  δεν ειναι αυτο που ηταν καποτε...
Μια ζωη την εχουμε...

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 10:45:27 μμ »
Η Longines, ωστόσο, μάλλον δεν θα μπει καν στον κόπο να απαντήσει στο σχετικό e-mail που θα της στείλουμε. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα καν να δω τη φάτσα και τα γέλια που θα κάνει αυτός(-ή) που θα διαβάσει το e-mail. :-\

Είμαι σίγουρος φίλε νιν πως έτσι θα κάνουν ΑΛΛΑ....
αν δεν θέλουν, δεν θα πάρουν, είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν πολλοί άλλοι που θα μας ακούσουν ζεστά και πρόθυμα.

Άσε τη Longines, αυτοί δεν υπήρχαν μέχρι πριν από 5-10 χρόνια ήταν χαμένοι στα χρέη τους και φυσικά πάλι όσο δυσκολεύουν οι καιροί εκεί θα πάνε....να είναι καλά τα ελβετικά funds που και νεκρούς σηκώνουν!!!

(χεχε, το κακό παιδί)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 10:48:36 μμ »

Σωστά τα λές  :)
Είχα στο πίσω μέρος του μυαλούμου ότι το power buy θα γίνει μέσω εμπόρου, η δε εγχάραξη το ίδιο.
Ετσι μπορεί να γελάσει το δικό μας χειλάκι και όχι του λονζίν ;)
Δεν νομίζω να περάσει κατά πολύ το 1000κακι.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 11:10:19 μμ »
Ναι κρατάμε τα σχέδια που ήταν τέλεια και προχωράμε με γνώμονα πως το κόστος δεν θα πρέπει να είναι μεγάλο αφού στόχος είναι όλοι όσοι είχαν πει το ναι να το ξαναπούν αλλά και οι χρόνοι παράδοσης αφού δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλους 2+2 μήνες.

Είμαι μέσα για το καταδυτικό της archimede την οποία και σέβομαι και είναι καλά πιστεύω στα οικονομικά της.

Επίσης για μία διαβολεμένη σύμπτωση κοστίζει όσο και αυτό που τελικά δεν λάβαμε. 495 ευρώ!
Έχει και μασίφ πίσω καπάκι...
Είναι και πιο ουδέτερο από το προηγούμενο...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

το ξερω.. ;)

Αποσυνδεδεμένος ggs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 11:20:19 μμ »
Μην το λες.. 30-40 ρολογακια με την 1 δεν πουλανε πια ευκολα... και η Longines  δεν ειναι αυτο που ηταν καποτε...

+1

30000-40000€ με την μια.

Αποσυνδεδεμένος doctor_pan

• Ωρολογίτις...
  • 38mm case
  • Τι ωραία μπλιμπλίκια!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 11:29:19 μμ »
Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο αν μπορούσε να γίνει power buy για custom κιόλας Longines Legend Diver,δεν χάνουμε τίποτα πιστεύω να στείλουμε ένα e-mail,ε;

Από την άλλη,αν μιλάμε γι' αυτόν τον Αρχιμήδη,δεν φαίνεται καθόλου άσχημος (ιδίως σε περτικαλί :D)

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 11:36:09 μμ »
Η προταση μου, ηδη γνωστη και τεκμηριωμενη :

HOMAGE PAM συμφωνα με το 'RADIOMIR BLACK SEAL' (φυσικα χωρις τα σχετικα λογοτυπα, εκτος της αναφορας 'swiss movt sl')   ;D

Ομορφο, ιστορικο, διαχρονικο, απεριττο -οπως και το πρωτο project του Φορουμ που βασιστηκε αλλωστε στον τυπο του IWC 'PILOT WWII' και των αντιστοιχων μοντελων αυτης της περιοδου- 'δουλευεται' πολυ ευκολα, μεγαλης αποδοχης και με τις παρεμβασεις στο καντραν (π.χ. τριηρης) και το πισω μερος (αρχαια ελληνικη απεικονιση, πχ. Ποσειδωνας, oχι με εγχαραξη), ιδιαιτερα ξεχωριστο και σιγουρα μοναδικο!
Τιμη σιγουρα ανταγωνιστικη -εν συγκρισει με αλλες υποψηφιες εταιριες- λογω ευρεσης-προσφορας αρκετων και οχι μονο ενος κατασκευαστη στο χωρο!...

*Για οσους ηδη δεν το γνωριζουν, απλως αναφερω οτι ειμαι κατοχος PANERAI...

Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
  • Να πέσεις επιτρέπεται. . Να σηκωθείς επιβάλλεται !
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 11:45:47 μμ »
      Moυ την έχει βαρέσει πολύ άσχημα όλη αυτή η ιστορία με τους παπάρες τους Γερμανούς. Αν δεν πάρω το Λάκο θα ήθελα κάτι πραγματικά καλό, κάτι αντάξιο ή μάλλον κάτι καλύτερό του. Ευχαρίστως θα συζητούσα και την υπέρβαση δηλ. να πάμε ακόμα και γιά DOXA. Τι λες Γιώργο, παίζει το ενδεχόμενο γι΄αυτό στα 750-850 ευρώ;

Αποσυνδεδεμένος aristides

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 11:46:04 μμ »
Συμφωνώ και εγώ με την πρόταση του Watch - Collector. :up:

Αποσυνδεδεμένος zodiac

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 11:51:12 μμ »

Τίθεμαι υπέρ της αρχικής πρότασης του george για καταδυτικό ρολόι, δηλ. κάσωμα τύπου panerai με την ελληνική σημαία στο καντράν :  http://www.mywatch.gr/index.php/topic,4735.0.html   

Συνεπώς υπερψηφίζω την παραπάνω πρόταση του Watch Collector

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 11:58:21 μμ »
Συμφωνω με την προταση του Watch-Collector.
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

Αποσυνδεδεμένος Pouarw

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 27, 2010, 11:59:28 μμ »
Και εγω, εκτος και αν κατατεθει κστι καλυτερο...
Μια ζωη την εχουμε...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 28, 2010, 12:02:37 πμ »
Τι λετε για το sinn 657?Mια αλλη καλη προταση κατα την αποψη μου Nauticfish