καλημέρα σε όλους ! ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό καλωσόρισμα!!
welcome & καλά ποστ
Το 287 είναι εξαιρετική επιλογή και ο τρόπος που το έθεσες με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.Αν το βρεις και σε καλή used κατάσταση 2-3 ετών με μια τιμή γύρω στο -40% της αρχικής τότε μιλάμε για την απόλυτη καθημερινή επιλογή!
Σε new και με έκπτωση 10-15% δύσκολα θα πήγαινα διότι απλά είναι ακριβό ρολοι σαν list price,εφόσον φυσικά σου αρέσει και θες να το κρατήσεις κάνοντας το το καθημερινό σου ρολοι-εργαλείο,τότε όπως σου έγραψα και αρχικά είμαι απόλυτα σύμφωνος!
Έχοντας διαβάσει τα περισσότερα που έχουν γραφεί σε αυτό το forum και αφορούν τα Panerai έχω καταλήξει ότι ο φίλος konakis είναι μεταξύ των guru της εταιρείας.. Γιαυτό θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα:
1) κατά πόσο αυτό που λές ειδικά για το 287 είναι όντως εφικτό. Απ ότι ξέρω, απ αυτά που μου είπαν δηλαδή στο κατάστημα που το αγόρασα (Ora Kessaris), το 287 έχει παρουσιαστεί στην Βασιλεία προ 3 ετίας. Αυτό σημαίνει ότι ήταν available προς αγορά τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουν κυκλοφορήσει δηλαδή μέχρι σήμερα 3000 κομμάτια παγκοσμίως. Κατά πόσο δηλαδή θα ήταν εφικτό να βρω ενα 2nd hand και στην τιμή που λες.
2) Τώρα όσον αφορά την έκπτωση σε new θα ήθελα επίσης να μάθω που μπορώ θα μπορούσα να βρώ μια έκπτωση της τάξης 10 - 15 % που αναφέρεις. Στο Ora Kessaris κάτι τέτοιο δεν παίζει. Σε κάποιο άλλο σημείο του forum αναφέρεται κάποιο κοσμηματοπωλείο στη Ρόδο που κάνει έκπτωση 5 - 8 % που υποθέτω γίνεται διότι στα Δωδεκάνησα έχουν χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ. Επίσης στην boutique στο Dubai πήρα ένα quote για 3885 € (έκπτωση 6 % στην τιμή βιτρίνας). Σημειώνω ότι το ερώτημα είναι καθαρά φιλολογικό γιατί το ρολόι το έχω ήδη αγοράσει στην τιμή βιτρίνας με μόνο bonus ένα λουράκι δώρο. Θα ήθελα όμως να ξέρω αν υπάρχει κάτι που παρέβλεψα κατά την έρευνα αγοράς που έκανα..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων