Αποστολέας Θέμα: Αλλαγή Dial  (Αναγνώστηκε 2086 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Αλλαγή Dial
« στις: Ιανουάριος 17, 2010, 12:07:24 πμ »
Προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό να βρώ το Dial απo το λευκόχρυσο Daytona και να το βάλω στο δικό μου (ατσάλινο) αλλά δεν μου κάθεται το άτιμο.....

Μου έχει γίνει εμμονή. Και δεν είμαι και στην Αθήνα για να κινώ τα νήματα και να επιταχυνω την διαδικασία της ανεύρεσης (καταραμένη απομόνωση).

Έφτιαξα ένα gif για να φαίνεται το μαμά το δικό μου και πως θα γίνει με το dial με τα αραβικά στοιχεία και με τα μαύρα subdials. ( Σημειωτέον ότι στο gif to dial  έχει ήδη μπει σε ατσάλινο daytona ενός ολλανδού που τον βρηκα στο ιντερνετ, δηλαδή και τα 2 ρολόγια είναι ατσάλινα μονο που στο ενα εχει μπει το dial απο το λευκόχρυσο).

Θέλω να ακούσω σχόλια. Δεν είναι καταπληκτικό το άτιμο?

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 17, 2010, 12:23:50 πμ από PanosI »

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Αλλαγή Dial
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 17, 2010, 12:14:49 πμ »
Ειναι....!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 17, 2010, 12:19:42 πμ »
 Θα γίναι πολύ όμορφο! ;) Αλλά ποιός θα κάνει τη μετατροπή;
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 17, 2010, 12:24:38 πμ »
Θα γίναι πολύ όμορφο! ;) Αλλά ποιός θα κάνει τη μετατροπή;

Ένας ωρολογοποιός σε χρόνο dt.... ;)

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 17, 2010, 12:28:09 πμ »
 Έψαξες στην αντιπροσωπία, η δεν θέλεις να αγοράσεις λόγω κόστους; Τουλάχιστον θα είναι το αυθεντικό.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 17, 2010, 12:33:12 πμ »
Στην αντιπροσωπεία νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι οτιδήποτε αλλάζει το ρολόι από την στάνταρ έκδοση του, δεν είναι αποδεκτό για αυτούς και φυσικά δεν στο πουλάνε και πολύ περισσότερο δεν στο εγκαθιστουν στο ρολόι.

Παράδειγμα ένα πας να αγοράσεις μάυρο bezel insert για το 16610LV (πράσινο επετειακό) δεν στο πουλάνε.

Πάντως όταν κατέβω Αθήνα θα πάω μια βόλτα στην Σταδίου 3 απλά για να επιβεβαιώσω τα παραπάνω.

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 17, 2010, 01:06:08 πμ »
 Σαν εταιρία, θέλουν και επιμένουν στην αυθεντικότητα των μοντέλων τους και απ τη μεριά στους εδώ που τα λέμε, έχουν δίκιο. Απλά ζήτα τους μόνο το dial, δεν εννοούσα να σου κάνουν εκείνοι, την αλλαγή. Αφού έχεις δικό σου άνθροπο, ακόμα καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 17, 2010, 02:32:28 πμ »
θα εχανε την αξια του

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 17, 2010, 03:14:25 πμ »
θα εχανε την αξια του

Γιατί?

Επίσης με την ιδια λογική  μπορω να βάλω και το μαμά μαύρο και από white face να το κάνω black face
(Εξάλλου το μαμά dial θα το έχω και θα μπορω να το βάλω πίσω όποτε θέλω.)