Αποστολέας Θέμα: Hamilton X-Copter  (Αναγνώστηκε 3640 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jsjsjs

• Just Registered
    • Προφίλ
Hamilton X-Copter
« στις: Ιανουάριος 13, 2010, 03:48:54 μμ »
Καλησπέρα σε όλους,

είμαι νέος στο forum και γράφτηκα με αφορμή ότι θέλω να κάνω αγορά ενός καλού ρολογιού. Μετά από λίγο ψάξιμο, μου άρεσε πολύ το Hamilton Khaki X-Copter (ήθελα κάτι με ροζ χρυσό).

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=ka&y=126

Η ερώτηση μου είναι αν γνωρίζετε κάποιο μαγαζί στη περιοχή της Αθήνας (αν είναι προς τα Βόρεια προάστεια ακόμα καλύτερα) που να έχει αρκετά Hamilton ώστε να πάω να το δώ μια και ως τώρα μόνο σε φωτογραφίες το έχω δει. Ήδη προσπάθησα να το βρω στο e-men.gr και στο http://www.oroeora.gr (στα αντίστοιχα καταστήματα εννοώ) αλλά αφού πήρα τηλέφωνο δυστυχώς δεν έχουν το actual μοντέλο να το δω στο χέρι μου.

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.  :)

Αποσυνδεδεμένος foibos

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: Hamilton X-Copter
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 13, 2010, 04:08:22 μμ »
Αφού θες Βόρεια, στο golden hall μέσα στο attica, αν δεν κάνω λάθος, έχει Hamilton, αλλά δεν θυμάμαι αν το ειδα το συγκεκριμένο μοντέλο όταν κοίταζα...

Αποσυνδεδεμένος jsjsjs

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 13, 2010, 04:19:50 μμ »
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς μια βόλτα, ελπίζω να το έχουν

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 13, 2010, 06:10:03 μμ »
Πάρε ένα μετρό και κατέβα Κάνιγγος. Το πιό πιθανό είναι στη Στοά φέξη να το βρεις σε καλύτερη τιμή.
Καλως ήρθες στο φόρουμ.

Θοδωρής.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 13, 2010, 07:26:44 μμ »
Ο Καλουστιαν,το εχει στα 796 ευρω,οπως φαινεται στην ιστοσελιδα του.http://www.kaloustian.gr/shop/brand/Hamilton
Δεν γνωριζω ομως αν το εχει στο χρωμα που ψαχνεις.
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 13, 2010, 07:37:17 μμ »
Το stainless steel στα 796 ευρώ δεν είναι φθηνό . Στα 750 είναι καλά ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 13, 2010, 08:15:47 μμ »
Πάρε ένα μετρό και κατέβα Κάνιγγος. Το πιό πιθανό είναι στη Στοά φέξη να το βρεις σε καλύτερη τιμή.
Καλως ήρθες στο φόρουμ.

Θοδωρής.
+1
Το έχω πάρει προ μηνών από εκεί. Με παζάρι θα το πάρεις  σε χαμηλότερη τιμή
Μίσ συμβουλή: Αν δεν το έχεις δει από κοντά και δεν το έχεις φορέσει δοκίμασε το πριν το πάρεις. Στη φωτογραφία γράφει πολύ καλύτερα!
i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος DonElias

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 13, 2010, 11:12:05 μμ »
File auto koitao na paro kai egw to exw foresei sto xeri mou kai einai polu wraio roloi alla den xerw ama axizi ta lefta tou dioti ta alla x copter forane ton idio mixanismo opote den xerw an axizi na dwseis lefta giauto to roloi kai egw eimai se skepsi....

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 14, 2010, 01:03:34 πμ »
Αγαπητέ DonElias αυτή είναι η τρίτη δημοσίευση που κάνεις και είναι πάλι σε greeklish, παρά το γεγονός ότι  σου έχει ζητηθεί να χρησιμοποιείς ελληνική γραμματοσειρά.

Αποσυνδεδεμένος doctor_pan

• Ωρολογίτις...
  • 38mm case
  • Τι ωραία μπλιμπλίκια!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 14, 2010, 01:44:51 πμ »
Καλησπέρα σε όλους,

είμαι νέος στο forum και γράφτηκα με αφορμή ότι θέλω να κάνω αγορά ενός καλού ρολογιού. Μετά από λίγο ψάξιμο, μου άρεσε πολύ το Hamilton Khaki X-Copter (ήθελα κάτι με ροζ χρυσό).

[url]http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=ka&y=126[/url]

Η ερώτηση μου είναι αν γνωρίζετε κάποιο μαγαζί στη περιοχή της Αθήνας (αν είναι προς τα Βόρεια προάστεια ακόμα καλύτερα) που να έχει αρκετά Hamilton ώστε να πάω να το δώ μια και ως τώρα μόνο σε φωτογραφίες το έχω δει. Ήδη προσπάθησα να το βρω στο e-men.gr και στο [url]http://www.oroeora.gr[/url] (στα αντίστοιχα καταστήματα εννοώ) αλλά αφού πήρα τηλέφωνο δυστυχώς δεν έχουν το actual μοντέλο να το δω στο χέρι μου.

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.  :)

Πριν λίγες ημέρες το βρήκα στη Στοά Φέξη,όπως και στο OraOra,Πανεπιστημίου 46.

Αποσυνδεδεμένος jsjsjs

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 14, 2010, 09:34:43 πμ »
Ευχαριστώ όλους για την απάντηση. Σίγουρα θα πάω μια βόλτα από τη Στοά Φέξη, από ότι διαβάζω και σε άλλα θέματα έχει αρκετά καταστήματα και πολύ πιθανόν να το βρω.

Ευχαριστώ!