Αποστολέας Θέμα: Ένα λουράκι για τον Ellesse χρονογράφο μου!  (Αναγνώστηκε 1899 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TSOKOS

• Just Registered
    • Προφίλ
Ένα λουράκι για τον Ellesse χρονογράφο μου!
« στις: Δεκέμβριος 30, 2009, 02:52:13 πμ »
Γειά σας φίλοι και καλές γιορτές!
Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα το πολύ ενδιαφέρον φόρουμ σας και είπα να γραφτώ, και μιάς και γράφτηκα ας μοιραστώ μαζί σας και τον προβληματισμό μου για να μπώ με το δεξί:

'Εχω εδώ και 4 χρόνια αυτόν τον Ellesse χρονογράφο, δώρο της μητέρας μου, τον οποίον δε φοράω ποτέ γιατί δε μου άρεσε εξαρχής το μπρασελέ του και επίσης γιατί μου τραβάει τις τρίχες στον καρπό (!) πράγμα που είναι πολύ ενοχλητικό. 'Επρεπε να τον είχα αλλάξει τότε, αλλά το αμέλησα και τεσπα.
Τώρα σκέφτηκα να του βάλω κάποιο άλλο λουράκι μήπως και αλλάξω γνώμη και μου αρέσει περισσότερο και αρχίσω να το φοράω επιτέλους (και γελάσει λίγο και το χειλάκι της μητέρας μου που ολο παραπονιέται "δε φοράς το ρολόι που σου πήρα"  ;D ).
Τι νομίζετε οτι θα του πηγαίνει καλύτερα; Καουτσούκ, δέρμα ή ιμάντας;
Προσωπικά δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα, γιατί έχει και περίεργο σουλούπι που δε μου έκατσε καλά στο μάτι από την αρχή, οπότε θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας!

edit: OK, νομίζω οτι το έβαλα σε λάθος κατηγορία, μάλλον στα "Παρελκόμενα" έπρεπε να μπεί, οπότε αν το δεί κάποιος mod ας κάνει τον κόπο να το μετακινήσει, ευχαριστώ και συγγνώμη!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 30, 2009, 03:00:45 πμ από TSOKOS »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ένα λουράκι για τον Ellesse χρονογράφο μου!
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 30, 2009, 03:03:32 πμ »
Καλωσόρισες φίλε μου και καλά πόστ.
Άποψή μου, καουτσούκ είναι το είδος που θα του ταιριάζει. Θα σου πρότεινα μάλιστα να δεις τι δίνει η ίδια η εταιρεία γιατί αν έχει κάποιο "καβαλητό" θα του πηγαίνει περισσότερο ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος TSOKOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 30, 2009, 03:24:25 πμ »
Συγγνώμη, τι εννοείς "καβαλητο" ;  ???

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 30, 2009, 10:48:37 πμ »
Eννοώ να μην αφήνει κενό από την κάσα του ρολογιού και να εφάπτεται σ'αυτήν, όπως στην δεύτερη φωτογραφία ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης