Αποστολέας Θέμα: Επιλογή ρολογιου Omega vs Tag Heyer  (Αναγνώστηκε 5589 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dionisios

• Just Registered
    • Προφίλ
Επιλογή ρολογιου Omega vs Tag Heyer
« στις: Δεκέμβριος 29, 2009, 01:25:18 μμ »
Χρονια πολλά και καλή χρονιά με υγεια και ...(οπως λετε συνηθως) καλές ώρες!!

Παρακαλουθω εδω και καιρο το forum και εχω μεινει εκπληκτος το τι εχω μαθει το τελευταιο διαστημα σε οτι αφορα τα ρολογια.
Επιθυμια χρονων να παρω ενα καλό και αυτοματο ρολοι ηρθε η στιγμή.

Μεσα από το forum κατεληξα οτι ενα Omega ειναι από τις πιο τιμιες επιλογες στην κατηγορια (2000-2500 ευρώ)
Πρωτη μου (πριν το forum) ηταν(ειναι) η Tag Heyer αλλα παραμένω ακόμα μπερδεμενος.

Για να μην σας κουραζω πολυ θα ηθελα την συμβουλή σας στην επιλογη μου αλλα και την βοηθεια από που να παω να το παρω.
Επιλογες:
1. Omega Seamaster 300M Chronometer/Chrono Diver
2. Tag Heyer Carrera Automatic Chronograph Tachymetre

Ξερω ειναι λιγο διαφορετικου τυπου...αλλα το Omega Speedmaster δεν μου αρεσει τοσο.

Επισης ειχα παει και σε γνωστο μαγαζι στην Σταδιου (δεν λεω ονομα για να μην κανω διαφημιση) και ηταν παρα πολυ φιλικη και πολύ προθυμη να σου δειξουν οτι τους ζητησεις να δεις και να το φορεσεις.
Επισης εμαθα οτι αν πας στο μετρητοις εχεις αρκετή εκπτωση (20-30%).

Λοιπον περιμενω την βοηθεια σας για να καταλήξω στην οριστική μου επιλογή, και επισης που αλλου μπορω να παω να βρω καποια καλη εκπτωση.
Ευχαριστώ πολυ για την οποια βοηθεια παρω από ολους εδω μεσα και σας ευχομαι καλή χρονια με υγεια και αφθονο προσωπικό χρονο

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Επιλογή ρολογιου Omega vs Tag Heyer
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 29, 2009, 01:59:24 μμ »
Διονύση καλώς ήρθες στο forum χρόνια πολλά!
Και εγώ έχω λίγες μέρες που γράφτηκα στο forum με τον ίδιο προβληματισμό με εσένα Omega ή Tag (με τη διαφορά ότι το Omega που έχω δει εγώ είναι το Seamaster Planet Ocean στα 600μ. (δε μιλάω για το χρονογράφο).
Τα παιδιά στο forum μου έδωσαν να καταλάβω ότι το Ωμέγα είναι μονόδρομος.
Κατάλαβα σε ποιο μαγαζί πήγες στη Σταδίου, είναι όντως πολλοί φιλικοί! Δες και Πανεπιστημίου. Εκεί θα βρεις Tag σε κανά 2 μαγαζιά και Ωμέγα μόνο σε ένα. Υπάρχει πάντα και η μπουτίκ της Ωμέγα στη Βουκουρεστίου, αλλά δεν είναι και τόσο εξυπηρετικοί όσο τα άλλα μαγαζιά που λέμε. (Στην μπουτίκ αξίζει να πας μόνο για να δεις μια μεγαλύτερη γκάμα Ωμέγα και να δοκιμάσεις μοντέλα...Πολύ τουπέ).
Φιλικά Greg

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 29, 2009, 02:01:15 μμ »
Φιλε Νιονιο καλως ηλθες στην παρεα μας :DΣου προτεινω ανεπιφυλακτα Ω.Εταιρια με Ιστορια,μελλον,ακριβεια,αντοχη,διαχρονικοτητα,πολυ καλη σχεση αποδοσης τιμης.Αν αποφασισεις για Ω θα σου στειλω πμ για καλο καταστημα με εξυπηρετηση και εκπτωση ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 29, 2009, 02:05:45 μμ »
Τα παιδιά στο forum μου έδωσαν να καταλάβω ότι το Ωμέγα είναι μονόδρομος

μονοδρομος δεν ειναι.το ρολοι πρεπει και να σου αρεσει

τι να το κανω το ΡΟ και το coaxial,εαν μου αρεσει το tag?

απλα πραγματα

Υ.Γ σημερα πανω στον πρωινο καφε,αγορασα και ενα ελληνικο περιοδικο μετα απο πολλα χρονια....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 29, 2009, 02:07:05 μμ »
Διονύση καλωσόρισες. Το Ω είναι πιό value for money, το είπες και μόνος σου. Ένα ρολόι όμως είναι περισσότερα πράγματα από σκέτα μαθηματικά και στην επιλογή παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες. Ένας από αυτούς, η εμφάνιση που είναι βέβαια υποκειμενική και διαφορετική για τον καθένα. Αν λοιπόν επέλεγα εγώ για τον εαυτό μου, μεταξύ των δύο, θα επέλεγα το Tag Heuer που το βρίσκω από τα ωραιότερα κομμάτια στην κατηγορία του...
Θα σου πρότεινα να δεις από κοντά και το Omega Speedmaster Broadarrow, κατά την γνώμη μου αισθητικά πολύ δυνατότερο των άλλων Speedmaster ;)

Επειδή φαντάζομαι το μαγαζί που λες στην Σταδίου, είναι όντως επαγγελματίες. Σου στέλνω ωστόσο και μια ακόμη επιλογή... 

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 29, 2009, 02:15:35 μμ »
''Μονόδρομος'' η Ω από τη στιγμή που σίγουρα έχεις καταλήξει σε τουλάχιστον 2 μοντέλα από τις συγκεκριμένες μάρκες και είσαι στο δίλημμα τι να διαλέξεις.
Πάνω από όλα είναι το τι σου αρέσει και τι σου πηγαίνει.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 29, 2009, 03:45:57 μμ »
Πανεμορφα τα Ω που προτεινει ο φιλος Γιαννης.Απο μεριας μου Ω δαγκωτο ;)

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 29, 2009, 03:54:55 μμ »
εμενα παλι η omega με απογοητευσε(και δεν εκλεισε ουτε μηνα το ρολοι στο χερι μου).....ηδη αρχισα να μαζευω για το νεο sub...οταν ''θα σκασει μυτη'' θα ειμαι ετοιμος

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 29, 2009, 03:57:58 μμ »
Το Τag είναι βέβαια πολύ όμορφο. Προσωπικά, θα συμφωνούσα ότι η Ω είναι πιο αξιόλογη, ιστορική και "ρολογόφιλη" εταιρεία, θα κοιτούσα όμως και το Planet Ocean. Τελικός κριτής φυσικά είναι το μάτι σου και ο καρπός σου.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 30, 2009, 12:38:28 μμ »
Πέφτει πολύ ξύλο στην tag χαχα. Εδω δεν το προωθούν ουτε οι πωλητές του. Οταν πηγα για hamilton o πωλητής (που είχε και tag) μου ελεγε γιατι να πάρεις tag αφου το hamilton εχει μιση τιμή και φοράει ακριβώς την ίδια μηχανή? Βγάλτε άκρη, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός. Τέσπα γενικά η omega ειναι super. Δεν χαίρεσαι γενικά που δίνεις 3000Ε για τα καλα κομματια της αλλα χαίρεσαι να τα φοράς.  ;)

Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 30, 2009, 07:42:00 μμ »
Εντάξει ρε παιδιά, εγώ πρώτος γράφω για τις τσιμπημένες τιμές των Tag, αλλά μην φτάσουμε στο άλλο άκρο. Και τα Longines έχουν διπλή τιμή από τα Hamilton και τα Tissot που είναι και στο ίδιο γκρούπ. Δεν είναι τόσο απλά και μονοδιάστατα τα πράγματα.
Βέβαια φέρει μεγάλη ευθύνη και η εδώ αντιπροσωπεία με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί. Κι αν κάποτε τα Tag πουλούσαν σαν ζεστό κουλούρι, ειδικά στη χώρα μας, αυτό σιγά-σιγά θα εκλείψει, αφού ο κόσμος μπορεί πια, πατώντας ένα enter να ενημερωθεί εύκολα και γρήγορα. Και με ένα δεύτερο  enter να παραγγείλει το ρολόι που θέλει από οπουδήποτε. Καλό λοιπόν είναι, οι άνθρωποι της εταιρείας να λάβουν υπόψη τους τα νέα δεδομένα και να ευθυγραμιστούν με την νέα πραγματικότητα, μέρος της οποίας διαμορφώνουν τα φόρουμ και το διαδίκτυο.
Εξαιρετικά τα Hamilton για την κατηγορία τους που είναι όμως άλλη από αυτή των Tag Heuer ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος dionisios

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 31, 2009, 03:11:09 πμ »
Πρώτα απ' ολα θελω να ευχηθω στο forum αλλα και στα παιδια που απαντησας τοσο άμεσα Χρονια πολλά και καλή χρονια γεματα υγεια και ευτυχια.
Αυτες τις μερες ειχα αδεια και με ευκαιρια πηγα σε καποια μαγαζια να τα δω και από κοντα (ξανα) και παρω καποια αποφαση επιτέλους!!! ...που με εσας που εμπλεξα (φιλικα το εννοω) δεν το βλέπω.
Ενα μεγαλο ευχαριστώ στο GiannisH για την συμβουλη του ..που πανω που ειχα αρχισει να κατασταλαζω μου βαζει καινουργια διλληματα (καλο μου κανεις) θα σε βαλω να πληρωσεις την διαφορα !!! και ευχαριστώ για το pm.
Ελπιζω ο Ιανουάριος να ειναι ο μηνας που θα παρω αποφαση και να παω να παρω καποιο ρολοι.

Να ειστε ολοι εδω μεσα καλα και θα σας ενημερωσω (ελπιζω συντομα) για την επιλογή μου

Καλή χρονία