Αποστολέας Θέμα: αγορα ρολογιου μεχρι 500 ευρω  (Αναγνώστηκε 1474 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος falcongr

• Just Registered
    • Προφίλ
αγορα ρολογιου μεχρι 500 ευρω
« στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 08:41:41 μμ »
Καλησπερα
Ειμαι καινουργιος στο forum αλλα εχω μεινει με τις καλυτερες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.Οι γνωσεις μου για τα ρολογια ειναι πολυ λιγες και για αυτο θα ηθελα να με βοηθησετε στη επιλογη ενος ρολογιου με οριο τα 500 ευρω.Εχοντας διαβασει αρκετα στο forum μου  εχουν κανει πολυ καλη εντυπωση τα hamilton, και ανακαλυψα τα steinhart  και τα nauticfish που δεν τα γνωριζα καθολου.Για να σας βοηθησω να με βοηθησετε θα ηθελα ενα ρολοι με λουρακι  και οχι μπρασελε και θα με ενδιεφερε να ειναι και αδιαβροχο.
Επισης με ενδιαφερει η αγορα του μεσω internet(ebay site etc.) .
Ευχαριστω πολυ και περιμενω με αγωνια τις προτασεις σας

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: αγορα ρολογιου μεχρι 500 ευρω
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 09:04:37 μμ »
Kαλησπέρα falcongr,
θα μας βοηθούσες αν μας έλεγες  μερικά πράγματα παραπάνω. Για παράδειγμα dress, sport, diver.

Ta hamilton είναι καλή επιλογή, συνολικά θα έλεγα η καλύτερη αν είναι πρώτο ή αποκλειστικό ρολόι. (Εχεις την αντιπροσωπεία δίπλα σου αν χρειαστείς κάτι).Ωστόσο πολλές πληροφορίες μπορείς να δεις και εδώ: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2615.0.html

Αποσυνδεδεμένος falcongr

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 09:14:24 μμ »
οσο αφορα το style θα προτιμουσα sport η diver
Αυτο στην ουσια θα ειναι το πρωτο "καλο" ρολοι μετα απο τα απλα casiο και swatch που ειχα μεχρι στιγμης αλλα θελω να το φοραω συνεχεια και οχι μονο για "επισημες" καταστασεις.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 11:31:01 μμ »
 Κοίταξε και την γκάμα της Victorinox. Ίδιες τιμές και μηχανισμούς με την Hamilton και παρόμοιου στύλ. Για να έχεις κι άλλη εναλλακτική επιλογή.  www.victorinox.com ;)
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!