Αποστολέας Θέμα: Aγορά  (Αναγνώστηκε 6840 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος will

• Just Registered
    • Προφίλ
Aγορά
« στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 03:49:35 μμ »
Παιδιά χρόνια πολλά.
Συγχαρητήρια σε όποιον έφτιαξε το site.
Για αγορά ρολογιού έχω καταλήξει σε αυτόματο και είμαι ανάμεσα σε 3 εταιρείες Tissot,Longines,Omega.
1.http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=286&products_id=9242&osCsid=5e5d2875fd61427905e2b1f023b1cb5
2.http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=351&products_id=4622&osCsid=5e5d2875fd61427905e2b1f023b1cb58
3.http://www.omega.ch/index.php?id=304&pos=6&no_cache=1
(Sorry αλλά δε βρήκα πώς γίνονται link)

Ξέρω οτι είναι διαφορετικών τιμών ρολόγια , αλλά για παράδειγμα αν τα αυτόματα Tissot δουλεύουν καλά είναι μια καλή,φτηνή επιλογή.
Αν το συγκεκριμένο LONGINES αξίζει τα λεφτά του(1260 Εuros) και τέλος αν αξίζει να kάνω τη θυσία και να τα σκάσω για το Οmega ( 2189 Euros).
Από ακρίβεια τί λένε?

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Aγορά
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 03:55:53 μμ »
 Τα δύο πρώτα φοράνε αξιόπιστες ΕΤΑ. Για το ομέγα δεν ξέρω, αλλά θεωρήται καλύτερο σαν φίρμα και όχι μόνο.. Πάντως και τα δύο πρώτα, είναι πολύ καλές και τίμιες επιλογές, με καλό value for money. ;)
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος will

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 04:01:07 μμ »
Τα δύο πρώτα φοράνε αξιόπιστες ΕΤΑ. Για το ομέγα δεν ξέρω, αλλά θεωρήται καλύτερο σαν φίρμα και όχι μόνο.. Πάντως και τα δύο πρώτα, είναι πολύ καλές και τίμιες επιλογές, με καλό value for money. ;)
Ευχαριστώ για την πληροφορία.Όντως κι εγώ θεωρώ καλύτερη σαν εταιρεία την Ομέγα αλλά έχω ακούσει διάφορα και όσο να 'ναι το σκέφτομαι να δώσω αυτά τα χρήματα.

Αποσυνδεδεμένος will

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 04:32:54 μμ »
Ευχαριστώ για την πληροφορία.Όντως κι εγώ θεωρώ καλύτερη σαν εταιρεία την Ομέγα αλλά έχω ακούσει διάφορα και όσο να 'ναι το σκέφτομαι να δώσω αυτά τα χρήματα.
H μηχανή του Omega είναι Caliber: Omega 3606 αν δεν κάνω λάθος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 04:42:05 μμ »
αλλά έχω ακούσει διάφορα και όσο να 'ναι το σκέφτομαι να δώσω αυτά τα χρήματα.

δηλαδη?

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 04:50:30 μμ »
Χρόνια πολλά will.
Εχω το TISSOT PRC200 και οι εντυπώσεις μου είναι εδώ (αν νομίζεις ότι έχουν κάποιο ενδιαφέρον) http://www.mywatch.gr/index.php/topic,5067.0.html
Καταρχήν δε φοράει κάποια δοκιμασμένη ΕΤΑ αλλά την καινούρια C01.211 οπότε η ποιότητα και η αντοχή της θα κριθεί μετά από καιρό.
Σαν ρολόι έχει ένα μεγαλο μείον ότι οι ενδείξεις του χρονογράφου είναι δυσανάγνωστες.
Από την άλλη μοιάζει καλοκατασκευασμένο και δεν θυμίζει εμφανισιακά άλλα ρολόγια. Έχει και 200 μέτρα υδατοστεγανότητα άρα φοριέται σχεδόν παντού.
Η τιμή στο κατάστημα που μας έδειξες είναι ακριβούτσικη.
Γενικά καλά είναι να το δεις από κοντά και να ζητήσεις και μια καλή έκπτωση (20% και βάλε)
Σαν συμπέρασμα μπορώ να πω ότι είναι μια αγορά που δεν έχω μετανιώσει και θα την έκανα και πάλι αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω.

Αποσυνδεδεμένος will

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 04:57:49 μμ »
αλλά έχω ακούσει διάφορα και όσο να 'ναι το σκέφτομαι να δώσω αυτά τα χρήματα.

δηλαδη?
Οτι χάνουν περισσότερο απο αυτό που λέει η εταιρεία . Βέβαια απ'ότι ξέρω όταν είναι καινούργια είναι φυσιολογικό να περάσει ένα μικρό διάστημα και μετά έρχονται
στις προδιαγραφές της εταιρείας.
Παρ'όλα αυτά ένας φίλος μου τραβήχτηκε αρκετά με καινούργιο το οποίο ποτέ δεν δούλεψε σωστά.Είναι να μη σου τύχει.

Αποσυνδεδεμένος will

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 05:02:24 μμ »
Χρόνια πολλά will.
Εχω το TISSOT PRC200 και οι εντυπώσεις μου είναι εδώ (αν νομίζεις ότι έχουν κάποιο ενδιαφέρον) http://www.mywatch.gr/index.php/topic,5067.0.html
Καταρχήν δε φοράει κάποια δοκιμασμένη ΕΤΑ αλλά την καινούρια C01.211 οπότε η ποιότητα και η αντοχή της θα κριθεί μετά από καιρό.
Σαν ρολόι έχει ένα μεγαλο μείον ότι οι ενδείξεις του χρονογράφου είναι δυσανάγνωστες.
Από την άλλη μοιάζει καλοκατασκευασμένο και δεν θυμίζει εμφανισιακά άλλα ρολόγια. Έχει και 200 μέτρα υδατοστεγανότητα άρα φοριέται σχεδόν παντού.
Γενικά καλά είναι να το δεις από κοντά και να ζητήσεις και μια καλή έκπτωση (20% και βάλε)
Σαν συμπέρασμα μπορώ να πω ότι είναι μια αγορά που δεν έχω μετανιώσει και θα την έκανα και πάλι αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω.

Πολύ ευχαριστώ ήσουν αναλυτικότατος

Αποσυνδεδεμένος will

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 05:08:36 μμ »
παντου θα ακουσεις τετοιες ιστοριες.

ειναι ενα απο τα πολλα ραδιο

Όντως έχω ακούσει πολλές τέτοιες ιστορίες αλλά αν σου τύχει η στραβή και έχεις δώσει κι ένα κάρο λεφτά και τρέχεις από service se service?
Άσχετα από αυτά το Omega speedmaster day date το θεωρώ πολύ ιδιαίτερο.Έχεις ακούσει τίποτα κακό?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 05:13:18 μμ »
ενας φιλος μου το εχει και του εβγαλε προβλημα,αλλα δεν μου λεει κατι.η μηχανη ειναι η 7750.εαν θες speedmaster παρε το 3570.χχχχ

Αποσυνδεδεμένος will

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 05:54:32 μμ »
ενας φιλος μου το εχει και του εβγαλε προβλημα,αλλα δεν μου λεει κατι.η μηχανη ειναι η 7750.εαν θες speedmaster παρε το 3570.χχχχ

]
Για το LONGINES Conquest Men Black
http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=351&products_id=4622&osCsid=5e5d2875fd61427905e2b1f023b1cb58
τί ξέρουμε ? Καλή μηχανή?καλή σχέση ποιότητας τιμής?

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 07:52:09 μμ »
 Μηχανή ΕΤΑ και πολύ καλή σχέση τιμής-αξίας. Φαντάσου ότι  άλλες φίρμες, με τις ίδιες μηχανές με την Longines, κοστίζουν πολύ ακριβότερα. Βεβαια εκεί , πληρώνεις κι άλλα πράγματα, όπως αναγνωρισιμότητα - ''όνομα'', marketing κα.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 01:11:07 πμ »
Φίλε will η τιμή του Longines Conquest L3.662.4.76.6 είναι μεν 1260 ευρώ, ωστόσο είναι τιμή λιανικής και στην πράξη το ρολόι μπορείς να το πάρεις αρκετά φθηνότερα. Από τη σειρά Conquest, θα προτιμούσα κάποιο με κεραμεική στεφάνη που είναι και το χαρακτηριστικό της. Πχ το L3.661.4.56.7 το οποίο είναι βέβαια ακριβότερο αλλά και πιό εντυπωσιακό ;)

Ενδιαφέροντα μοντέλα θα βρεις και στις σειρές Admiral και Grande Vitesse http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1190.120.html

Για το Ω η άποψη του george_ "εαν θες speedmaster παρε το 3570.χχχχ" είναι 100% σωστή. Άλλωστε είναι από τους ειδικότερους στη μάρκα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος will

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 02:43:20 μμ »
Φίλε will η τιμή του Longines Conquest L3.662.4.76.6 είναι μεν 1260 ευρώ, ωστόσο είναι τιμή λιανικής και στην πράξη το ρολόι μπορείς να το πάρεις αρκετά φθηνότερα. Από τη σειρά Conquest, θα προτιμούσα κάποιο με κεραμεική στεφάνη που είναι και το χαρακτηριστικό της. Πχ το L3.661.4.56.7 το οποίο είναι βέβαια ακριβότερο αλλά και πιό εντυπωσιακό ;)

Ενδιαφέροντα μοντέλα θα βρεις και στις σειρές Admiral και Grande Vitesse http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1190.120.html

Για το Ω η άποψη του george_ "εαν θες speedmaster παρε το 3570.χχχχ" είναι 100% σωστή. Άλλωστε είναι από τους ειδικότερους στη μάρκα ;)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε Γιαννη.

Αποσυνδεδεμένος will

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 02:51:01 μμ »
Χρόνια πολλά will.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε grecellin.Να σε ρωτήσω 2-3 πράγματα
1.Το  TISSOT PRC200 το έχεις μερικούς μήνες.Έχεις παρατηρήσει να χάνει?
2.Αν πάρω το μαύρο εξακολουθούν να είναι δυσανάγνωστες οι ενδείξεις του χρονογράφου?
3.H καλύτερη τιμή που το έχω βρει μέχρι τώρα είναι 527 Euros.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 03:21:01 μμ »
Ολα τα ρολόγια χάνουν. Το δικό μου μένει πίσω 5-10 δεύτερα τη μέρα, λογικότατη απόκλιση. Βέβαια δεν το φοράω όσο πρέπει για να φορτιστεί καλά.

2.Αν πάρω το μαύρο εξακολουθούν να είναι δυσανάγνωστες οι ενδείξεις του χρονογράφου?
ΝΑΙ

3. Καλά πας.

Σημ. Αν σε "παίρνει" δες και τα tissot που φοράνε 7750. Κοστίζουν κάτι παραπάνω αλλά νομίζω πως τα αξίζουν.

Αποσυνδεδεμένος will

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 04:03:51 μμ »
Ολα τα ρολόγια χάνουν. Το δικό μου μένει πίσω 5-10 δεύτερα τη μέρα, λογικότατη απόκλιση. Βέβαια δεν το φοράω όσο πρέπει για να φορτιστεί καλά.

ΝΑΙ

3. Καλά πας.

Σημ. Αν σε "παίρνει" δες και τα tissot που φοράνε 7750. Κοστίζουν κάτι παραπάνω αλλά νομίζω πως τα αξίζουν.

Μου αρέσει και το Tissot Quadrato T005.514.16.061.00 http://www.kaloustian.gr/shop/show/996
που νομίζω φοράει 7750.
Αλλα δεν είναι πολλά τα 952 Euros για tissot ?

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 04:09:46 μμ »
 Εναλλακτικά κοίταξε και κάτι σε Hamilton.

Αποσυνδεδεμένος will

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 04:15:32 μμ »
Εναλλακτικά κοίταξε και κάτι σε Hamilton.
Έχεις κατι να μου προτείνεις?

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 04:20:18 μμ »
 Σχεδόν όλη τη γκάμα της... Τιμολογιακά βρίσκονται λίγο πιο κάτω απ τα Longines και Tissot. [url=http://www.hamiltonwatch.com