Αποστολέας Θέμα: Winter Olympic celebrations  (Αναγνώστηκε 2784 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Winter Olympic celebrations
« στις: Δεκέμβριος 19, 2009, 03:10:48 μμ »
Oλυμπιακή Χρονιά έχουμε το 2010, και ο Καναδάς θα φιλοξενήσει τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες.
Άρα οι γνωστές εκδηλώσεις των χορηγών είναι αναμενόμενες.
Και η Ω -επίσημος χρονομέτρης- ετοιμάζει τις δικές με πολλούς ambassadors.
Οπότε κύριοι ας ελπίσουμε ότι η είδηση που έδωσε η Vancouver Sun θα επαληθευτεί και η υπέροχη, Cindy είναι μόνο μία, Crawford θα βρίσκεται στις 14 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση της boutique Ω στο Fairmont Hotel.

4 ημέρες αργότερα θα γίνει κάτι ανάλογο με τον Phelps, ενώ στις 21 θα επισκευτουν την boutique οι αστροναύτες της NASA Buzz Aldrin, Thomas Stafford and Eugene Cernan.

Σημ. 1. Αν κάποιος μπορεί να μου βρει πρόσκληση για τις 14 θα του είμαι υποχρεωμένος για μια ζωή.
Σημ. 2. Αγάπη μου σε πειράζει αν φέτος γιορτάσουμε χωριστά τη γιορτή του Βαλεντίνου;

director

• Επισκέπτης
Απ: Winter Olympic celebrations
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 19, 2009, 03:17:21 μμ »
οχι ρε γμτ το ειχα ξεχασει,ελπιζω να μην θυμωσει ο λιβανεζος που δεν θα παω φετος

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 19, 2009, 03:53:20 μμ »
Αυτή είναι η Cindy Crawford για κάποιους που την ξέχασαν  ;D :P

και αυτός, ο λιβανεζος

Πες μου ότι ανησυχείς ακόμα για το τι θα πει ο λιβανέζος  :dielaughing: :smt064 :smt064

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 19, 2009, 04:43:14 μμ »
Αυτή είναι η Cindy Crawford για κάποιους που την ξέχασαν  ;D :P

Ξεχνιέται φίλε η Cindy; :respect: :headbash: :smt049 :headbash: :respect:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 11:55:38 πμ »
O χώρος στον οποίο θα γίνουν οι εκδηλώσεις είναι η τέταρτη boutique της Ω, στη Βόρειο Αμερική και βρίσκεται στο Fairmont Hotel του Vancouver

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 24, 2009, 06:04:33 μμ »
Μερικά "Ολυμπιακά" Ω

Timeless Olympic Speedmaster -5 Counter

Olympic Timeless De Ville - 5 Counter Chronograph

Planet Ocean Chronograph Ladies

Olympic Timeless Seamaster Aqua-Terra Chronograph

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 24, 2009, 06:12:00 μμ »
πολυ εξυπνο θεμα και ωραια ρολογια ;)

ειδικα το 3ο!!!!εχει και αντρικο?

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 24, 2009, 08:29:14 μμ »
Γιώργο δυστυχώς στο site της Ω δεν υπάρχει ανάλογο θέμα (ή δεν το βρήκα εγώ) με συγκεντωμένα όλα τα σχετικά ρολόγια. Οπότε απλά "κολάω" στο θέμα ότι είδηση βλέπω.
Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή αν υπάρχει και αντρικό Planet Ocean Chronograph.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 26, 2009, 01:40:40 μμ »
Οι Inuit σύμφωνα με το online λεξικό Βabylon, είναι οι άνθρωποι που ζούσαν στις αρκτικές περιοχές της Βορείου Αμερικής και της Γροιλανδίας:
    native people who inhabit Arctic regions of North America and Greenland (called Eskimo by the Algonquians); any of several dialects used by the Inuit

Η διάλεκτος που χρησιμοποιούσαν στις περιοχές του Καναδά λέγεται Inuktitut και η λέξη ILANAAQ σημαίνει "φίλος". Στις περιοχές τους υπήρχαν φιγούρες από πέτρινους σωρούς σαν καλοσώρισμα.

A statue of Ilanaaq, located on Whistler Mountain

Το λογότυπο των χειμερινών Ολυμπιακών του 2010, λέγεται και αυτό ILANAAQ,  σχεδιάστηκε από την Elena Rivera MacGregor και ουσιαστικά παρουσιάζει ένα τέτοιο άγαλμα.

Το ίδιο λογότυπο υπάρχει και στην πίσω πλευρά των ρολογιών που θα κυκλοφορήσει η Ω για τους αγώνες

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 06, 2010, 03:11:45 μμ »
Three of the NASA’s most storied astronauts were guests of honour at a cocktail party hosted by OMEGA in their lounge on the 14th floor of the Fairmont Hotel Vancouver on Sunday evening. Buzz Aldrin, Tom Stafford and Eugene Cernan were joined by Solar Impulse founders and co-pilots Bertrand Piccard and André Borschberg.

από το site της omega: http://www.omegawatches.com/news/international-news/international-news-detail/1283

Οπως ακριβώς είχε ανακοινώθει στις 21/02/2010 έγινε το κοκτέιλ πάρτι της omega, στο Fairmont Hotel Vancouver, με καλεσμένους τους 3 αυθεντικούς space cowboys Buzz Aldrin, Tom Stafford και Eugene Cernan.
Ο Buzz Aldrin ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι, ο Eugene Cernan -επικεφαλής του Apollo 17- ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι και ο Thomas Stafford έχει 4 αποστολές μεταξύ των οποίων και το "Apollo-Soyuz Test Project".

(standing from left) Dr. Buzz Aldrin, General Tom Stafford, Captain Gene Cernan; (In bobsleigh) Dr Bertrand Piccard, Stephen Urquhart and André Borschberg

(from left) Captain Gene Cernan, Omega President Stephen Urquhart, General Tom Stafford and Dr Buzz Aldrin

Nα πω την αμαρτία μου το όλο σκηνικό μου κάνει "τσίρκο" με την κακή έννοια. Θρυλικοί αστροναύτες σε εμπορική έκδηλωση για χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 06, 2010, 06:55:28 μμ »
άμεσα συνδεδεμένοι Ω & Olympic Games bravo και πάλι bravo στην διάσημη και τίμια Ω.
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.