Αποστολέας Θέμα: Anonimo  (Αναγνώστηκε 7245 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Anonimo
« στις: Δεκέμβριος 17, 2009, 06:05:54 πμ »
Anonimo Polluce Magnum

Η κασα ,απο  ένα ειδικό κράμα χαλκού,45,5 χιλιοστά. Το κρύσταλλο είναι ζαφείρι και είναι ανθεκτικό στο νερό 120 μέτρα.

Αυτή το ειδικο μεταλλο(UNI5272) ανήκει στην οικογένεια των κραμάτων (κράμα χαλκού με αλουμίνιο-σίδερο-νικέλιο) που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη των ναυτικών υψηλής τεχνολογίας Sucha εργαλεία οπως έλικες και φλάντζες τορπιλών .

Το πίσω κάλυμμα εχει κλείσιμο απο Thorx εξωτερικές βίδες (9 συνολικά) εγγύηση καλυτερης στεγανοτητας. Η κορωνα είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με και με κόκκινο χρώμα-σωλήνα για να εξακριβωθεί εάν η κορωνα είναι ανοιχτη. Διαθέτει επίσης μια αυτόματη βαλβίδα απελευθέρωσης ηλίου.

Μηχανη είναι η ελβετική αυτόματη Sellita SW200 ή η ETA 2824-2

Το δερμάτινο λουράκι έχει υποστεί επεξεργασία με Kodiak

Anonimo D-Date II
 43mm,water resistant to 500 meters.
Movement is the Swiss automatic ETA caliber 2834-2 modified with a day/date setting for better readability. Power reserve is 40 hours. The leather strap has been treated with the Kodiak covering to provide up to 24-hour continuous diving in salt water without affecting the leather.

Anonimo Cronoscopio Mark II

48.5mm version, the Cronoscopio Mark II features the Swiss automatic chronograph ETA caliber Valjoux 7750 with 25 jewels, beating at 28,800 bph and with a power reserve of 40 hours.  200 meters.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Anonimo
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 17, 2009, 08:32:04 πμ »
Anonimo Polluce Magnum

... και είναι ανθεκτικό στο νερό 120 μέτρα.

...

Καλημέρα σας,

120ATM λέει george_ στο καντράν αρά μήπως είναι 1200 μέτρα?

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 17, 2009, 01:50:29 μμ »
Ωραια ειναι παντως ;)

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 17, 2009, 09:35:23 μμ »
 Πάντως , αν και πολύ όμορφα ρολόγια, δεν μπόρεσαν ακόμα να ''χτυπήσουν'' την  Panerai. ΄Ισως λόγω marketing.. δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 17, 2009, 11:20:20 μμ »
Απο Ιταλικες καμια δεν χτυπαει την Panerai αν και εχω U-Boat και αγαπω την εταιρεια αυτη η Panerai ειναι ανωτερη και απο αυτη και απο την Anonimo.Αλλα ας παραδεχτουμε οτι καλα πανε και οι συγκεκριμενες εταιρειες και ολοενα και ανεβαινουν ;)

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 17, 2009, 11:47:52 μμ »
 Eνδιαφέρουσα και η Locman, με μηχανές ΕΤΑ και σε αρκετά χαμηλότερη κατηγορία τιμής. www.locman.com
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 18, 2009, 12:05:42 πμ »
Τα U-Boat είναι άλλο πράγμα, κινούνται σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο τιμών και είναι επιτυχημένα και πρωτοπόρα αφού καθιέρωσαν ένα σχεδιαστικό στυλ που έχουν αντιγράψει δεκάδες εταιρείες. Κατάφεραν δηλαδή να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο σχήμα, που όποιος το βλέπει από μακριά λέει: αυτό είναι U-Boat ή αντιγραφή U-Boat ;)

Για τα Panerai δεν χρειάζεται φυσικά να πούμε τίποτα, μιλάει η ιστορία τους και η ευρεία αποδοχή τους στον χώρο μας.

Για τα Anonimo τι να πώ; Οι άνθρωποι έχουν πάρει λάθος δρόμο. Πουλάνε ρολόγια σαν τα Panerai σε τιμές σαν των Panerai. Ή θα πρέπει να αλλάξουν σχεδιαστικό ύφος ή τιμές. 
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 18, 2009, 09:44:26 πμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 18, 2009, 12:17:21 πμ »
Aλλωστε είναι δημιούργημα του Dino Zei, τελευταίου ιδιοκτήτη της Panerai. Όσο για τις τιμές.. Αφού πάνω κάτω, ΕΤΑ φοράνε σε αρκετά μοντέλα τους και τα δύο. Τη διαφορά θα την κάνει τώρα βέβαια η Πανεραι, λόγω των πρώτων in house μηχανών της. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 18, 2009, 12:56:09 πμ »
Λέτε ότι κάνουν όσο ένα πανεράι. Στον γιούρα -AD- έχουν πολύ λιγότερα χρήματα, πιο κοντά σε u-boat παρά σε panerai και η υδατοστεγανότητά τους είναι  απο 300 ως 1200 μέτρα (με ότι συνεπάγεται για την κατασκευή)
Μήπως αυτό που δεν αρέσει είναι ο σχεδιασμός που τα κάνει να μοιάζουν με κόπια και όχι οι τιμές;

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 18, 2009, 12:59:58 πμ »
 Συμφωνώ. Αλλά πιστεύω πως είναι παρεξηγημένα... Κακώς όμως. Αν είχα τα χρήματα, θα αποκτούσα κάποιο και θα ''ξεχώριζα'', λόγω της μικρότερης κυκλοφορίας τους, εν αντιθέση μα τα Pan.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 18, 2009, 10:27:58 πμ »
Λέτε ότι κάνουν όσο ένα πανεράι. Στον γιούρα -AD- έχουν πολύ λιγότερα χρήματα, πιο κοντά σε u-boat παρά σε panerai και η υδατοστεγανότητά τους είναι  απο 300 ως 1200 μέτρα (με ότι συνεπάγεται για την κατασκευή)
Μήπως αυτό που δεν αρέσει είναι ο σχεδιασμός που τα κάνει να μοιάζουν με κόπια και όχι οι τιμές;

Έχεις δίκιο, είχα την εντύπωση ότι είναι ακόμη ακριβότερα βγάζοντας συμπέρασμα από ένα συγκεκριμένο μοντέλο που είχα δοκιμάσει, όχι βέβαια ότι είναι φθηνά. Παραμένουν όμως ακριβότερα από τα U-Boat, θα μου πείς μπορεί να απευθύνονται αλλού. Πάντως επειδή έχω δεί αρκετά από κοντά, τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα και ίσως τότε να τα είχα αδικήσει κάπως με την αίσθηση που είχα για τις τιμές τους. Λογικά θα έχουν κι αυτά το κοινό τους...

ΥΓ. Αυτός ο Jura πολύ φαρμακείο ρε παιδιά... 

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 18, 2009, 06:46:18 μμ »
γιατι εχω την εντυπωση οτι οι εν λογω κυριοι πιστεψαν οτι με υψηλες τιμες και σχεδια που κινουνται κοντα στην φιλοσοφια τηw πανεραι ,θα δελεασουν τον υποψηφιο αγοραστη και θα γινουν kαι αυτοι μοδα.το αποτελεσμα ηταν αρνητικο για αυτους .... ;)

sono cazzi amari...

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 19, 2009, 12:05:40 πμ »
γιατι εχω την εντυπωση οτι οι εν λογω κυριοι πιστεψαν οτι με υψηλες τιμες και σχεδια που κινουνται κοντα στην φιλοσοφια τηw πανεραι ,θα δελεασουν τον υποψηφιο αγοραστη και θα γινουν kαι αυτοι μοδα.το αποτελεσμα ηταν αρνητικο για αυτους .... ;)

sono cazzi amari...

..Γιατί ήρθαν δεύτεροι... Αλλά ο κόσμος προτιμάει τα πιο αυθεντικά, όσο παραπάνω κι αν κοστίζουν... Εγώ πάντως πιθανόν να επέλαγα κάποιο, αν βέβαια είχα τα χρήματα.. Δεν το κρύβω ότι μου αρέσουν, ειδικά το ''Σαν Μαρκο''

Αποσυνδεδεμένος Giorgos1740

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 23, 2011, 01:36:03 μμ »
Απο το 2006 εχω στην κατοχή μου ενα Millemetri. Μπορώ να πω ότι είναι ενα ρολόι που έκανε την διαφορά στο χέρι μου και αρκετός κόσμος το κοίταζε. Του άλλαξα και το λουράκι του σε καουτσούκ και πραγματικά το έχω ευχαριστηθεί πολύ.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 23, 2011, 02:26:23 μμ »
γιωργο καποια φωτο θα ανεβασεις??

καλη ανασταση!
το 'πε και το 'κανε!!