Αποστολέας Θέμα: ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..  (Αναγνώστηκε 40253 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ...
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 25, 2009, 08:14:28 μμ »
ενα ρολοι φτιαχνεται σε 2 η 3 περιοχες του πλανητη.ακομα και ενα χαβανεζικο ρολοι μπορει να αναγραφει swiss made.πιστευω οτι ειναι πιο σωστο να πουμε οτι ,η εταιρια εχει εδρα στην χαβαη Η στην ελβετια Η στην ιταλια...ποσες εταιριες παραγουν στην ελβετια ακομα και σε τι ποσοστα?

οσο γνωριζω,
τολμω να πω οτι η χωρα παραγωγης δεν ειναι αρνητικο στοιχειο ,εφοσον εχουμε να κανουμε με εταιριες που τηρουν υψηλα στανταρ ποιοτητας και ελεγχου προιοντων

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 26, 2009, 06:51:06 μμ από Watch-Collector »

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..
« Απάντηση #61 στις: Ιούνιος 18, 2009, 01:15:36 μμ »
Πρoσωπικα απεχθανομαι τν Tw Steel και την Ozoo.Δεν μ αρεσουν τα σχεδια τους και ειναι αρκετα ακριβες θεωρω.Επισης η K-swiss ειναι ψιλομαπα.Αυτες προς το παρον.
                                                   Φιλικα
                                                     Ser
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 18, 2009, 01:39:28 μμ από SER »

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: Ιούνιος 18, 2009, 01:33:32 μμ »
sorry αλλα ποια ειναι η ''χωρα των χρυσανθεμων'' ??

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Ιούνιος 18, 2009, 01:35:23 μμ »
εμενα ΔΕΝ μου αρεσουν τα ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ρολογια.... π.χ. ΒR2 Bell & Ross

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούνιος 18, 2009, 02:46:15 μμ »
sorry αλλα ποια ειναι η ''χωρα των χρυσανθεμων'' ??
...'και του ανατελλοντος ηλιου'?

Μα φυσικα ποια αλλη απο την Ιαπωνια!
Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιούνιος 18, 2009, 03:11:35 μμ »
Φίλε μου ser δεν το έχεις ψάξει καλά το θέμα K-swiss. Δε ζητάς ρολόι χειρός αλλά την αμπρασαδόρα  Άννα Κουρνίκοβα με στολή τέννις και παπουτσάκια της εταιρείας και σου λέει την ώρα προφορικά.  :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος asxetos?

• 38mm case
  • οι 2 ροδες οδηγουν την ψυχη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δεκέμβριος 19, 2010, 09:10:40 μμ »
παιδια εγω ειμαι ασχετος αλλα ενα adidas 100 ευρω με μπρασελε πριν 6 χρονια το πηρα και μια χαρα τα εχει βγαλει τα λεφτα του....ενταξει τωρα που μπανισα λιγο απο το σαιτ πηγα και πηρα ενα tissot κσι επειδη καταλαβαινω πως αποκταω νεο φετιχ το επομενο ρολοι μου θα ειναι ενα bulova........επισης συμφωνω και εγω πως ποτε δεν μα ποτε δεν θα επαιρνα η θα παρω rolex....πιστευω πως ειναι ενα ρολοι επιδειξης και νεοπλουτισμου και αναθεμα οι μισοι απ αυτους που τα φορανε αν ξερουν τι φορανε.....και δεν μιλαω ετσι αλλα εχω πολλα παραδειγματα στο κεφαλι μου....
εγω με μηχανακια και μουσικη ασχολουμαι...αλλα με εσας εδω θα αποκτησω και αλλο φετιχ....

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δεκέμβριος 20, 2010, 01:51:51 πμ »
Προσθέτω Haurex, Jet Set και λοιπές.. Uboat-ίζουσες, εκτός βέβαια από την ίδια την Uboat..
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος cool

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δεκέμβριος 22, 2010, 04:01:43 μμ »
Εμένα δεν μου αρέσουν τα U-Boat γιατί είναι τεράααααααααααστια!!! Αν έβγαιναν σε μικρότερο μέγεθος, πιστεύω πως θα ήταν πιο συμπαθητικά. Αν θέλω να φορέσω κούκο στο χέρι, παίρνω και της γιαγιάς μου που στοιχίζει και φθηνότερα και, άμα λάχει είναι και ρολόι με @ρχ..ι@ (αυτά που κρέμονται μέχρι το πάτωμα και το κουρδίζεις) ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος the platters

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 09:55:14 μμ »
Καλησπέρα σας και καλές γιορτές!!!!! αυτό που δεν μου αρέσει γενικά στα ρολόγια είναι κάτι ανάλογο που έχουν σχεδόν βέβαια όλα τα προϊόντα.
Δηλαδή δεν μπορεί να βγαίνουν εταιρείες όπως JLC, VC, PATEK, και να σου λένε "ξέρεις κάτι ρε μάγκα το φθηνότερο ρολόι μας κάνει 10000ευρώ" που λέει ο λόγος. ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!!! Το ρολόι είναι μία μηχανή για να σου λέει τη ώρα. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. Όσο και να αντέχουν αυτά τα ρολόγια και ας είναι κατασκευασμένα όχι από πλατίνα ή χρυσό αλλά και μόνο από διαμάντι που λέει ο λόγος πόσα χρόνια να τα φορέσει ο ιδιοκτήτης τους? κάποια στιγμή θα πάνε στην αποθήκη και θα ξεχαστούν εκεί. Και δεν εξαιρούνται και εταιρείες όπως η rolex, breitling κλπ. στην κατηγορία αυτή. ναι δεν αμφισβητώ την ποιότητα κατασκευής... είναι πολυ καλά ρολόγια. Αλλα όλα αυτά είναι πολύ ματαιόδοξα. Δηλαδή τι ένα quartz των 3000 ευρώ που λέει ο λόγος θα μου πεί πιο καλά την ώρα από ένα quartz των 300? ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ!!! Η ότι αυτά τα ρολόγια των 3000  5000 10000 20000 10000000000000000ευρώ και δεν συμμαζέυεται θα ξέρουν τον χρόνο και την έννοια του χρόνου πιο καλά και από τον χρόνο τον ίδιο που λέει ο λόγος. θΑΜΕΤΡΟΥΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ Η ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΙΚΑΙΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ Η ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΔΕΙΚΤΗ ΤΟΥ ROLEX ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ SERVICE ΜΑΛΛΟΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ROLEX ΔΙΟΤΙ Η ΡΟΛΕΧ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ROLEX ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 10:13:46 μμ »
Υπερβολικά γλαφυρά δοσμένο, ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ την τοποθέτηση ως ουσιαστική και λογική 200%! Το grand complication ή γενικά μοντέλο "high - end" εταιρείας μπορεί να είναι θαύμα μικρομηχανικής και σχεδιασμού, αλλά πιο θαύμα είναι το εξαίρετο ρολόι με την καραδοκιμασμένη μηχανή και με τις λειτουργικές και χρήσιμες πολυπλοκότητες που μπορεί να το αγοράσει ο κάθε μέσος άνθρωπος... Θεωρώ το όραμα που υπάρχει πίσω από τέτοιες εταιρείες πολύ πιό βαθύ και σοφό από την προσέγγιση l' art pour l' art, ή cost no object, για να χρησιμοποιήσω και λίγη διεθνή ορολογία...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δεκέμβριος 28, 2010, 12:32:24 πμ »
Ως δύσκολος άνθρωπος :axe:  που είμαι αντιπαθώ τα εξής:
1. Tα ρολόγια από εταιρίες ρούχων, adidas, camel, Armani, lacoste klp [-X
2. Το cyclops πάνω από την ημερομηνία της Rolex (και άλλων αντιγραφέων της)..το θεωρώ ένδειξη κακογουστιάς  :party:
3. Την υπερπροστατευμένη κορώνα στα Panerai..δε θέλω εξογκώματα στο χέρι μου =;
4. Τις υπερφορτωμένες κάσες της Breitling (όχι όλες) :smt103
5. Tα ρολόγια με άσκοπες λειτουργίες (χρονογράφους εν πλήρει ακινησία, βαλβίδες ηλίου, κλπ) :smt104
6. Την υπερβολή ορισμένων εταιριών πχ Omega στο κόστος των μπρασελέ, λουριών, μπουκλών κλπ (είναι σα να αντιμετωπίζουν τον πελάτη ως κουτορνίθι  :smt075)
7. Τα ρολόγια με τεράστιο μέγεθος (διάμετρο και πάχος) πχ Uboat, κάποια Zeno, πολλά panerai, κλπ :smt009
8. Τους κομμένους αριθμούς από το dial για να "βολευτούν" εκεί ημερομηνίες , χρονογράφοι κλπ σε μοντέλα πχ Longines, IWC κλπ  :smt096

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δεκέμβριος 28, 2010, 01:08:51 πμ »
Υπερβολικά γλαφυρά δοσμένο, ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ την τοποθέτηση ως ουσιαστική και λογική 200%! Το grand complication ή γενικά μοντέλο "high - end" εταιρείας μπορεί να είναι θαύμα μικρομηχανικής και σχεδιασμού, αλλά πιο θαύμα είναι το εξαίρετο ρολόι με την καραδοκιμασμένη μηχανή και με τις λειτουργικές και χρήσιμες πολυπλοκότητες που μπορεί να το αγοράσει ο κάθε μέσος άνθρωπος... Θεωρώ το όραμα που υπάρχει πίσω από τέτοιες εταιρείες πολύ πιό βαθύ και σοφό από την προσέγγιση l' art pour l' art, ή cost no object, για να χρησιμοποιήσω και λίγη διεθνή ορολογία...
Απλά η ουσία είναι η εξής: Τα προϊόντα υπάρχουν για εμάς τους καταναλωτές για να τα καταναλώνουμε. Αν η πλειοψηφία των καταναλωτών δεν μπορεί να τα καταναλώσει ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ!!!! Και όλα αυτά τα λέω διότι πολλοί από εμάς έχουμε μπεί στην σκέψη του τι ρολόι είναι αυτό που κάνει το δεκαπλάσιο από την αξία ρολογιών που συνιθίζει να αγοράζει η πλειοψηφία καταναλωτών και διότι πολλοί έχουν αγοράσει ένα πανάκριβο ρολόι την στιγμή που με το ίδιο κεφάλαιο θα μπορούσαν να είχαν αγοράσει κάτι π.χ αυτοκίνητο  το οποίο τους χρειάζεται και τώρα κλαίνε τα λεφτά τους ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δεκέμβριος 28, 2010, 02:55:19 πμ »
Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον platers, αλλά στο θέμα των ρολογιών (όπως και σε κάθε πράγμα), το θέμα είναι ανάλογα με το τι επιθυμεί και το πως θέλει να αντιμετωπίζει ο καθένας, τα πράγματα..
Ο platers ασχολείται με τη χρηστικότητα και τη χρησιμότητα του ρολογιού κι έτσι το βλέπει, σαν ένα αντικείμενο που μετράει το χρόνο αξιόπιστα και τίποτα παραπάνω...
Υπάρχει όμως και αρκετός κόσμος, που βλέπει στο αντικείμενο ''ρολόι'', το πάθος των τεχνιτών, το μεράκι τους, τον κόπο τους, τη χειρονακτική εργασία τους, την ευφυία τους και τη δύναμη του συναισθήματός τους, για να φτιάξουν ένα αντικείμενο τέχνης, όχι απλά να..''στολίσουν'' τα ρολόγια τους με πολύτιμους λίθους και περίτεχνα σχέδια μόνο, αλλά να κατασκευάσουν πολύπλοκες μηχανές, που πέρα απ΄την ώρα, να είναι ικανές να μετρήσουν με ακρίβια τα δίσεκτα έτη για τους..επόμενους αιώνες, τις φάσεις της σελήνης (για..τους επόμενους αιώνες επίσης) και πλήθως άλλων λειτουργιών..
Σύγουρα είναι ματαιόδοξο να ..μετρήσουμε με ακρίβεια τους επόμενους αιώνες.., αλλά σε αυτά τα ρολόγια φαίνεται η ικανότητα αυτών των τεχνιτών την οποία (ικανότητα), εκτιμούν και αγοράζουν οι λιγοστοί που μπορούν..
 Ο χώρος της ωρολογοποιίας, ανήκει σε όλους, ανεξάρτητα με το τι θέλουν από το ρολόι τους, από αυτούς που.. ''κοπανάνε'' (ακόμα κι επίτηδες) το G SHOCK τους, αυτούς που θέλουν κάτι αξιόπιστο για να τους λέει την ώρα, μέχρι και αυτούς που θαυμάζουν το tourbilon ενός Breguet..
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντίνος

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δεκέμβριος 28, 2010, 04:07:50 μμ »
2. Το cyclops πάνω από την ημερομηνία της Rolex (και άλλων αντιγραφέων της)..το θεωρώ ένδειξη κακογουστιάς  :party:
5. Tα ρολόγια με άσκοπες λειτουργίες (χρονογράφους εν πλήρει ακινησία, βαλβίδες ηλίου, κλπ) :smt104
6. Την υπερβολή ορισμένων εταιριών πχ Omega στο κόστος των μπρασελέ, λουριών, μπουκλών κλπ (είναι σα να αντιμετωπίζουν τον πελάτη ως κουτορνίθι  :smt075)
7. Τα ρολόγια με τεράστιο μέγεθος (διάμετρο και πάχος) πχ Uboat, κάποια Zeno, πολλά panerai, κλπ :smt009
8. Τους κομμένους αριθμούς από το dial για να "βολευτούν" εκεί ημερομηνίες , χρονογράφοι κλπ σε μοντέλα πχ Longines, IWC κλπ  :smt096

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ  :up: και σε ΟΛΑ  :2thumbs:

φίλε efthimio, δεν είσαι ο μόνος "γκρινιάρης"   ;D

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Δεκέμβριος 28, 2010, 05:40:27 μμ »

Σύμφωνος κι εγω (με εξαίρεση τον κύκλωπα!)

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δεκέμβριος 28, 2010, 05:54:19 μμ »
Εγώ με τη σειρά μου θα διαφωνήσω στα σημεία 3 και 5. Ιδίως για τις ασφάλειες των κορώνων στα Panerai κάθετα! Θεωρώ ότι προσδίδουν κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό στο ρολόι. Επίσης είναι κάτι που συνίθίζεται από τα πρώτα λεπτά και δεν ενοχλεί.

Θα συμφωνίσω με όλα τα υπόλοιπα, ιδιαίτερα σε αυτό που αναφέρεται στο τέλος. Κομμένοι αριθμοί = απλά απαράδεκτο!
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 05:19:52 πμ »
Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον platers, αλλά στο θέμα των ρολογιών (όπως και σε κάθε πράγμα), το θέμα είναι ανάλογα με το τι επιθυμεί και το πως θέλει να αντιμετωπίζει ο καθένας, τα πράγματα..
Ο platers ασχολείται με τη χρηστικότητα και τη χρησιμότητα του ρολογιού κι έτσι το βλέπει, σαν ένα αντικείμενο που μετράει το χρόνο αξιόπιστα και τίποτα παραπάνω...
Υπάρχει όμως και αρκετός κόσμος, που βλέπει στο αντικείμενο ''ρολόι'', το πάθος των τεχνιτών, το μεράκι τους, τον κόπο τους, τη χειρονακτική εργασία τους, την ευφυία τους και τη δύναμη του συναισθήματός τους, για να φτιάξουν ένα αντικείμενο τέχνης, όχι απλά να..''στολίσουν'' τα ρολόγια τους με πολύτιμους λίθους και περίτεχνα σχέδια μόνο, αλλά να κατασκευάσουν πολύπλοκες μηχανές, που πέρα απ΄την ώρα, να είναι ικανές να μετρήσουν με ακρίβια τα δίσεκτα έτη για τους..επόμενους αιώνες, τις φάσεις της σελήνης (για..τους επόμενους αιώνες επίσης) και πλήθως άλλων λειτουργιών..
Σύγουρα είναι ματαιόδοξο να ..μετρήσουμε με ακρίβεια τους επόμενους αιώνες.., αλλά σε αυτά τα ρολόγια φαίνεται η ικανότητα αυτών των τεχνιτών την οποία (ικανότητα), εκτιμούν και αγοράζουν οι λιγοστοί που μπορούν..
 Ο χώρος της ωρολογοποιίας, ανήκει σε όλους, ανεξάρτητα με το τι θέλουν από το ρολόι τους, από αυτούς που.. ''κοπανάνε'' (ακόμα κι επίτηδες) το G SHOCK τους, αυτούς που θέλουν κάτι αξιόπιστο για να τους λέει την ώρα, μέχρι και αυτούς που θαυμάζουν το tourbilon ενός Breguet..
Καλημερα σας!! viglatoras θα σου πω κάτι και πιστεύω να το θεωρείς λογικό. Όταν αποφασίζεις να αγοράσεις ένα ρολόι το πρώτο και βασικό κτριτήριο που κοιτάς είναι το πόσο χρήσιμο σου είναι και τι απαιτήσεις έχει η καθημερινότητα σου για αυτό και άρα κατα πόσο θα σου φανεί χρήσιμο. Αυτό καλύπτεται σήμερα με ένα normal κεφάλαιο. Τώρα τα περίτεχνα σχέδια οι μηχανισμοί οι φοβεροί και τρομεροί ναι και εγώ τα θαυμάζω αλλά δεν είναι για καθημερινότητα διότι ένα τέτοιο ρολόι δεν θα το φοράς κάθημερινά και δεν θα του συμπεριφέρεσαι όπως σε ένα απλό και μπορεί και κάποια στιγμή να φοβηθείς και να πείς  "όπα κάτσε μην πάθει τίποτα" και θα φτάσεις σε ένα σημείο να έχεισ δώσει ένα σκασμό λεφτά για ένα ρολόι το οποίο και σε λίγο χρονικό διάστημα θα φοβάσαι να κυκλοφορήσεις. Να μιλήσουμε για πολύ ακριβά ρολόγια της τάξης των 10000 ευρώ για να πάς να αγοράσεις ένα τέτοιο ρολόι σημάινει ότι το μηνιαίο σου είσόδημα είναι το διπλάσιο και το τριπλάσιο ή και παραπάνω για να πείς "εντάξει ρε μάγκα πάω να τσιμπήσω ένα VC αύριο!!!" με αποτέλεσμα να μην το επιθυμείς με την κακή έννοια και να μαζεύεις σιγά σιγά τα λεφτά ενώ δεν έχεις κάποια άλλα πράγματα που σου είναι εξίσου χρήσιμα. Και σε ρωτάω πόσοι στην ελλάδα σήμερα βγάζουν μηνιαίως 30000 και πάνω? υπερβολικά λίγοι αλλά τα VC πουλάνε όμως και το έχω ψάξει άρα πολλοί επιθυμούν και χάνουν το κριτήριο του μέτρου και για ένα ποσοστό φταίνε και οι εταιρείες.Όλα αυτά που σου λέω βέβαια είναι χοντρικά και επιδέχονται λεπτομέρειες αλλά αντικατοπτρίζουν μια πραγματικότητα. Θέλεις να θαυμάσεις ρολόγια με επιλογή ήχους από βόδια, πάπιες ή χήνες για ξυπνητήρι? θελεις αυτόματους μηχανισμούς που νά εχουν περισσότερα ρουμπίνια από όσα υπάρχουν σε κοιτάσματα στην γη? Θέλεις να σου λένε ακόμα και ποιός κομήτης πλησιάζει την γη και να υπολογίζουν ποιά ζώνη ώρας θα επηρεαστεί με το πέρασμα  του?  Μπορείς να πάς σε εκθέσεις ωρολογοποιίας, να τσιμπάς κάνα περιοδικό και πολλά άλλα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 01:02:32 μμ »
   Άλλος δίνει 40.000 ευρώ για αυτοκίνητο και 200 ευρώ για ρολόι κι άλλος 10.000 για αυτοκίνητο και 30.000 για ρολόι......

Ότι αρέσει στον καθένα κι ότι μπορεί ;) ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 02:12:14 μμ »
   Άλλος δίνει 40.000 ευρώ για αυτοκίνητο και 200 ευρώ για ρολόι κι άλλος 10.000 για αυτοκίνητο και 30.000 για ρολόι......

Ότι αρέσει στον καθένα κι ότι μπορεί ;) ;D

Γιάννη, ο δεύτερος ή δίνει 10.200 για αυτοκίνητο ή 30.200 για ρολόι, για να βγαίνει η σούμα 40.200, όπως και για τον πρώτο  ;D  ;D  ;D  ;D