Παρά την μικρή μου ηλικία γνωρίζω το εξής. Ποιότητα και όχι ποσότητα. Για εμένα και τα Ω και τα Baume&Mercier και τα Rolex και τα IWC και όλα τα αντίστοιχα ρολόγια μου φαίνονται πολύ αξιόλογα και μου αρέσει να τα βλέπω στα χέρια των ανθρώπων. Παρά όλα αυτά οι παραπάνω εταιρείες παράγουν ρολόγια, που ναί, υπάρχουν για να σε πληροφορούν την ώρα. Υπάρχουν όμως, ορισμένα ρολόγια τα οποία είναι έργα τέχνης, εξαιρετικής ομορφιάς που ξεφεύγουν από το κανονικό και τα σχόλια "καταπληκτικό φινίρισμα" δεν μετρούν. Κρύβουν μέσα τους αιώνες, εμπειρίες, αγάπη, κατα την γνώμη μου είναι το πιο εξαίρετο και πολυτελές ταίριασμα της ιστορίας και της τέχνης. Σίγουρα δεν πρόκειται να λήξει η συλλεκτική σου σταδιοδρομία αποκτώντας ένα τέτοιο εξαίσιο κομμάτι. Προσωπικά θα έλεγα πως με αυτή σου την κίνηση θα πυροδοτούσες μια αλυσίδα από γεγονότα τα οποία περιλαμβάνουν την παράδοση, την κληρονομία, την προσωπική αυτοεκπλήρωση, όχι γιατί έδωσες τα σαχλά χρήματα σου σε κάτι τόσο υλικό αλλά γιατί κατάφερες να φτάσεις στην κορυφή του κλάδου που σε απασχολεί.
Προσωπικά, προτείνω να αποκτήσεις το πολυπόθητο αυτό αριστούργημα, ενεξαρτήτως του αριθμού ρολογιών που πρέπει να θυσιάσεις.
Φιλικά Νίκος.