Καλημέρα σε όλους .
Πριν μερικές μέρες έφτασε στην πόρτα μου το εν λόγω ρολόι .
Δέν ξέρω εδώ στην ελλάδα πόσοι από εσάς γνωρίζετε αυτήν την Ελβετική μάρκα αλλά εγώ προσωπικά
την παρακολουθώ εδώ και χρόνια .
Για να μήν πολυλογώ όποιος θέλει να ενημερωθεί ας πάει στην σελίδα
www.20.000feet.com να μάθει περισσότερα
Εγώ το μόνο που θα κάνω είναι να σας παρουσιάσω το καταδυτικό έργο τέχνης που ακούει στο όνομα 20.000feet.
To ρολόι έρχεται σε μία πολυτελή συσκευασία που όμοια του μόνο σε πολύ πιο ακριβά μοντέλα έχω δεί και πάλι
δύσκολα . Ειναι ξύλο λάκκα άριστης ποιότητας

Ανοίγοντας το κουτί βρίσκεσαι μπροστά σε ένα υπερθέαμα κιτρινου βελούδου :

Το ρολόι δείχνει απο μακρια την στιβαρότητα του σε όλα τα σημεία :

Ολοι στο εξωτερικό λένε ότι ειναι τεράστιο αλλα εμένα δεν μου φαίνεται για 46mm διάμετρο .
Αυτό οφείλεται στο κρύσταλλο σαφειρίου των 10mm , ναι καλά διαβάσατε ειναι 1 εκατοστο το κρύσταλλο .
Είναι σαν μεγενθυτικό φακός . Στο νερό μεγαλώνει το καντράν αλλά εξω απο το νερό το δείχνει μικρότερο
Αυτή η διαπίστωση ειναι βέβαια υπκειμενική και ισχύει μόνο για τα μάτια μου σε άλλους μπορεί το ρολόι να είναι
ούτος ή αλλος τεράστιο .
Ο καρπός μου δεν είναι χοντρός ( 18 εκατοστά ) και το ρολόι μου κάθεται τέλεια . Εάν σας πώ ότι απογοητεύτικα και λίγο
γιατί θα ήθελα να ήταν 48mm σίγουρα θα με περάσετε για τρελλό .
Ορίστε ορισμένες φωτογραφίες επι του καρπού :

Το καταδυτικό αριστούργημα δεν είναι βαρύ ( 265γρ) και για μένα προσωπικά φοριέται τέλεια
το μόνο πραγματικά που χτυπάει στο μάτι ειναι το ύψος το οποίο πραγματικά είναι υπαρκτό :

Το ύψος της κάσσας έπρεπε να φτάσει τα 28,5εκ για να μπορέσουν να στερεώσουν το τεράστιο
κρύσταλλο σαφειρου το οποίο μόνο εάν το δείς στην πραγματικότητα θα καταλάβεις την τελείοτητα του .
Το μπρασελέ είναι και αυτό βέβαια απο ΤΙΤΑΝΙΟ ΜΑΣΙΦ και είναι πραγματικά άπαιχτο .

Ουσιαστικά το αριστούργημα ( ό μόνος χρονογράφος αυτόματος ) έχει στεγανότητα έως 7500 Μέτρα
αλλά λόγο ISO έπρεπε να δηλώσουν 25% λιγότερο σαν περιθώριο ασφαλείας .
Ο μηχανισμός είναι βέβαιο ο αξιόπιστος 7750 με COSC CERTIFICATE παρακαλώ .
Το μόνο που έχω να σας πώ είναι ότι φοριέται ανετότατα και είναι φανταστικό πραγματικά .
Είναι περιορισμένης έκδοσης με προσωπικο αριθμο κάτω απο την κάσσα .
όνομα και αριθμός ρολογιού καταχωρήθηκαν στα αρχεία του εργοστασίου στην Ελβετία .
Τα σχόλια δικά σας και για διευκρινίσεις ρωτήστε με ή πηγαίνεται στο
www.20.000feet.com .
Μετά τιμής
ΧΡΗΣΤΟΣ