Το θέμα με τα Τag Heuer πηγάζει από την πολιτική του συγκεκριμένου αντιπροσώπου, ίσως και λόγω της απήχησης των συγκεκριμένων ρολογιών στο ελληνικό αγοραστικό κοινό. Βέβαια δεν είναι σωστό να τους παίρνει η μπάλα όλους. Ούτε είναι συγκρίσιμες οι τιμές των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων με τιμές της παράλληλης αγοράς.
Η άποψή μου είναι υπέρ των αγορών από εξουσιοδοτημένα καταστήματα, εκτός αν οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες. Οι λόγοι πολλοί. Επίσημη εγγύηση, αυθεντικότητα προιόντος, μηδενικό ρίσκο, άμεση παραλαβή και το σημαντικότερο: προσωπική επαφή με ένα μαγαζί που θα πάμε να δοκιμάσουμε και το επόμενο μας ρολόι. Αν όλοι ψωνίζουμε από το ίντερνετ, τα καινούργια ρολόγια μας θα τα δοκιμάζουμε μόνο στην οθόνη του υπολογιστή. Επαναλαμβάνω ότι αυτά ισχύουν εφόσον οι διαφορές είναι σε λογικά πλαίσια.
Αν κάπου πρέπει να δώσουμε προσοχή, είναι στην σύγκριση τιμών μεταξύ των ίδιων των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων, όπου υπάρχουν από μικρές έως και ανεπίτρεπτες διαφορές. Εδώ, η επιβράβευση του εξυπηρετικού και φθηνού καταστήματος θα βοηθήσει στην βελτίωση της αγοράς συνολικά. Και θα συμπληρώσω το εξής, στον αντίποδα όσων προτιμούν γενικά αγορές μέσω ίνερνετ: έχω πετύχει τιμές σε καταστήματα που στο ίντερνετ δεν υπάρχουν ούτε για αστείο. Έχω βέβαια πληρώσει, εν γνώση μου και λίγο ακριβότερα σε σχέση με την παράλληλη αγορά, με όλα όμως τα υπέρ που ανέφερα παραπάνω. Φυσικά αν η διαφορά ήταν σημαντική, θα επέλεγα κι εγώ αυτό που θα με συνέφερε.
Χρυσή τομή υπάρχει και είναι στο χέρι μας να την βρούμε και να κινηθούμε ανάλογα με την κάθε περίπτωση 
Φιλικά, Γιάννης
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου.
ΚΑΙ στο ότι η αγορά από κατάστημα δεν μπορεί να συγκριθεί στο θέμα της γενικότερης εξυπηρέτησης με την αγορά από νετ
ΚΑΙ στο ότι μπορείς να πετύχεις πολύ καλύτερες τιμές σε σχέση με το νετ (ειδικά αν είσαι τακτικός πελάτης)
ΚΑΙ στο ότι στο νετ έχει γεμίσει ο κόσμος με ρέπλικες ρολογιών οπότε ακόμη και από αξιόπιστα καταστήματα μπορείς να την πατήσεις άσχημα.
Προσωπικά χρησιμοποιώ το διαδίκτυο για να ελέγχω τις τιμές, αφού υπάρχει ποικιλία.
Αυτό που δεν κατανοώ είναι πως είναι δυνατόν από τη μία να λέμε πως υπάρχει κρίση και οικονομικό πρόβλημα, από την άλλη να ''βαράμε στο κεφάλι'' δίχως κανέναν ενδιασμό.
Τί στο καλό, δεν μπορεί όλοι όσοι αγοράζουν ρολόι να είναι πλούσιοι ή ανίδεοι.
Στην τελική αν υπάρχουν για κάθε κατάστημα τακτικοί πελάτες, σίγουρα στην πλειονότητα τους θα είναι παθιασμένοι με το αντικείμενο και θα γνωρίζουν κάτι παραπάνω.
Εδώ έχουμε ίσως μια κλασική περίπτωση ''κάνω ότι μου αρέσει και λογαριασμό δεν σας δίνω''.
Και μία ερώτηση:
Εσείς τί θα κάνατε στη θέση μου, θα πηγαίνατε να αγοράσετε το ρολόι των 2669 ευρώ με μια φωτοτυπία του καταλόγου με τις επίσημες τιμές;
'Η μήπως θα απαξιούσατε καν να προσπαθήσετε;
Προσωπικά θα προτιμήσω το δεύτερο.
Πως να το κάνουμε δεν χωνεύονται όλα τόσο εύκολα.
Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους όμως αν κάποιος γνωρίζει τον επιχειρηματία αυτόν ας του δώσει τον κατάλογο που σας έδειξα έτσι ώστες να μας εξηγήσει γιατί ενώ στα περισσότερα προιόντα του οι τιμές είναι ΟΚ εδώ χάνει τη μπάλα. Νομίζω πως θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε την άποψη του για το θέμα έστω και οφ δε ρέκορντ.