Αποστολέας Θέμα: Toywatch  (Αναγνώστηκε 9885 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« στις: Ιανουάριος 29, 2007, 06:12:04 μμ »
Tα ξέρετε αυτά? Mια φίλη τα είδε σε κατάστημα με ρούχα και έπαθε πλάκα. Έχετε κάποια γνώμη? Eγώ πρώτη φορά τα βλέπω πάντως, άσε που μια σειρά είναι τρελή αντιγραφή Rolex...
Eπίσης, μήπως κάποιος γνωρίζει αντιπροσωπεία εδώ στην Eλλάδα? Eυχαριστώ guys!

http://www.toywatchusa.com/
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 06:19:54 μμ »
Εγώ έχω δει να κυκλοφορεί πολύ μία άλλη, Ιταλική μάρκα πλαστικών. Στη δουλειά μου έχουν αγοράσει τουλάχιστον καμμιά δεκαριά συνάδελφοι και από ό,τι μου λένε είναι πολύ της μόδας.
Από αυτά που μας έδειξες ΜΗΤΣ, το "oversize" έχει $175!! Τρελοί είναι; Με +-100 ευρώ βρίσκεις εύκολα καταδυτικά citizen και seiko!!

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 06:22:06 μμ »
Δεν ξέρω αν αξίζει ή όχι μια τέτοια αγορά αλλά η κοπέλα έχει πάθει πλάκα και πιστεύω σε τέτοια περίπτωση ΠPEΠEI να ενδώσει. Aπλά προσπαθώ να ανακαλύψω περισσότερες πληροφορίες... ¶λλωστε είναι και πολύ φθηνά για να το ψάξει και πολύ κάποιος...

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 06:47:51 μμ »
Είναι quartz ή κάτι άλλο ???
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 11:34:04 μμ »
μπαταρια,αντιγραφες γνωστων μοντελων,καλοκαιρνα παιχνιδια,αλλα δεν ειναι και φτηνα

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 10:00:01 πμ »
Παράθεση από: "trelovet"
Είναι quartz ή κάτι άλλο ???

Quartz και αδιάβροχα σε 30-50 μετράκια...

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 06:01:34 μμ »
πλαστικούρες με σκοπό να σου φάνε τα χρήματα σου αν και ωραία σε εμφάνιση θυμίζουν και ρόλεξ αχ εταιρία ταλαιπωρημένη πόσες μιμήσεις θα δεχτείς πια
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 12:58:42 μμ »
Τα μαγαζιά στην Κηφισιά είναι γεμάτα από τα πλαστικά submariners και σε κόστος περίπου 40 euro.

Αντί για swatch παίρνεις ένα πλαστικό submariner…  Ότι πρέπει για την παραλία…   :toimonster:
So many watches, so little time...

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 08:07:43 μμ »
Γιατί σου τρώνε τα χρήματα ? 40 ευρώ τα πληρώνεις , όχι 40.000, έ για τόσο νομίζω ότι αξίζουν έστω και για μόδα μιας σεζόν !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 08:15:02 μμ »
για πλαστικό ρολόι φίλε ούτε 5 ευρώ
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 08:47:54 μμ »
Μάλλον οι εκατομμύρια αγοραστές Swatch δεν θα συμφωνούν μαζί σου  :)
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 08:57:04 μμ »
Αλλη η swatch και άλλο εταιρίες που κάνουν κακές απομιμήσεις ρολογιών και μάλιστα απο απαξιοτικό υλικό, μήπως βγάλουν κάνα φράγκο
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 09:00:01 μμ »
georgehh ,ειναι ετσι ..τουλαχιστον ταswatch εχουν το δικο τους στυλ

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 09:43:17 μμ »
Εάν η Rolex έβγαζε ένα lowend submariner πλαστικό σε χαμηλό για Rolex κόστος, ας πούμε 500 euro θα τα άξιζε θα λεφτά του ??

Παράθεση από: "georgehh"
Αλλη η swatch και άλλο εταιρίες που κάνουν κακές απομιμήσεις ρολογιών και μάλιστα απο απαξιοτικό υλικό, μήπως βγάλουν κάνα φράγκο

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 10:14:35 μμ »
Αυτό που λές είναι πέρα απο κάθε λογική, η πρόταση δεν υφίσταται rolex-πλαστικό, πάντα θα υπάρχουν εταιρίες που θα μιμούνται τη rolex μήπως πάρουν λίγη δόξα, το πλαστικό είναι πλαστικό είναι απλά καταναλοτισμός να παρασύρουν τον κόσμο να αγοράζει άχρηστα πράγματα,επίσης αφου το όνομα ρόλεξ είναι ταυτόσημο με την ποιότητα θα ήταν καταστροφικό για μια εταιρία να πέσει τόσο χαμηλά, αν σου σπάσει η κάσα επισκευάζεται? γιατί να δώσεις 40 ευρώ ενω μπορείς ασπούμε να πάρεις κατι άλλο? πρέπει δηλαδη οτι μιάζει με μια εταιρία και κάνει πολυ κάτω και απο ποιότητα χάλια να τοποθετούμε τα λευτά μας εκεί? αν δεν έχουμε να αγοράσουμε rolex πρεπει να πέσουμε στο επίπεδο να αγοράσουμε πλαστικούρες?
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 10:54:36 μμ »
Γιατί είναι πέρα από κάθε λογική ? τα πολυμερικα πλαστικά τις περισσότερες φορές είναι πιο ανθεκτικά, ελαφρότερα αλλά και ακριβότερα από το καλύτερο ατσάλι, γιατί να μην το χρησιμοποιούσε η Rolex σε κάσα ? Θα σε χάλαγε ένα submariner με κάσα από UHMW (Ultra High Molecular Weight Polyethelyene) ?

Δεν σταματήσανε οι εταιρίες να δουλεύουν ορυκτά κρύσταλλα και ρουμπίνια και το γυρίσανε σε συνθετικά ?  συμπεριλαμβανομένης και της Rolex ?  Έγινε αυτό για λόγους οικονομίας η βελτίωσης ??

Τώρα τα σχετικά με την ποιότητα των Rolex τα έχω ξαναπεί σε άλλο post, να μην γίνω κουραστικός επαναλαμβάνοντας τα ίδια... δεν θέλω να στεναχωρήσω και τον Μεγάλο με το καινούργιο του LV…  
 :-#  :-#  :-#

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 11:39:44 μμ »
Αν σπάσει επισκευάζεται? εγω αυτό ρώτησα, είναι δυνατόν να είναι αντοχής αυτό το πλαστικό αντικείμενο με 40 ευρώ? η σύγκριση με ρόλεξ είναι άστοχη εντελώς πιστεύω, με ενα χτυπηματάκι στον τοίχο το ρολόι αυτό γίνεται κομμάτια ενώ με 40 ευρώ μπορούσες να πάρεις κάτι άλλο πιο χρήσιμο, και πιστεύω υπάρχει μόνο για τον καταναλοτισμό, δεν θα το προχωρήσω άλλο το θέμα πιστεύω ανέπτυξα τις απόψεις μου και έγινα κατανοητός, οποιός θέλει απο κει και πέρα ας το αγοράσει, ο Μεγάλος έκανε μια πολύ καλή αγορά οπως εκατομμύρια άτομα στον κόσμο που εμπιστεύονται αυτή την εταιρία, δεν πρόκειται να στεναχωρηθεί οτι και να πεις γιατί ξέρει απλά τι αγόρασε και γιατί το αγόρασε.
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 01, 2007, 11:44:53 πμ »
Είναι παρήγορο που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν ξεφύγει από την παγίδα του καταναλωτισμού…

Πραγματικά αναγνωρίζω την βαρύτητα των δηλώσεων «όλοι το ξέρουν», «οι ρολογάδες λένε», «οι πιο μπασμένοι στο θέμα πιστεύουν», «μου τόπε ο περιπτεράς μου»…

In any case, φυσικά και ο Μεγάλος πρέπει να είναι ευχαριστημένος με το LV του, ήμουν από τους πρώτους που είχα πει πώς είναι καλή «επένδυση» η αγορά ενός επετειακού Rolex…

Ευχαριστώ το forum που μου επέτρεψες να γίνω δυσάρεστος με τα γραφόμενα μου για ακόμα μια φορά ! All in good humor…

:snakeman:  :snakeman:

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 01, 2007, 11:57:18 πμ »
Το χτύπημα στον τοίχο θα κάνει μεγαλύτερη ζημία σε ενα Rolex (ναι χαλάνε και αυτά) από ότι στο πλαστικό quartz, και στην τελευταία ανάλυση εάν χαλάσει το πετάς το πλαστικό και αγοράζεις ένα καινούργιο, πιο φτηνά από το να κάνεις ένα service στο Rolex που χάλασες χτυπώντας το στον τοίχο…

Παράθεση από: "georgehh"
Αν σπάσει επισκευάζεται? εγω αυτό ρώτησα, είναι δυνατόν να είναι αντοχής αυτό το πλαστικό αντικείμενο με 40 ευρώ?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Toywatch
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 01, 2007, 01:58:47 μμ »
πρεπει να χρησιμοποιηθει σαν σφυρι ενα ρολοι?η κουβεντα ειναι λιγο ασχετη νομιζω