Αποστολέας Θέμα: Ρολοι μεχρι 150 ευρω..  (Αναγνώστηκε 29484 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ρολοι μεχρι 150 ευρω..
« Απάντηση #60 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 07:31:50 μμ »
Ισως να επεσα εγω στο χαλασμενο και αν παρεις εσυ ισως να εισαι ποιο τυχερος.Ισως ομως....γι αυτο κοιτα αλλου γνωμη μου παντα :)

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 07:34:12 μμ »
πολυ μπερδεμα ρε παιδι μου.. δν λεει να παρω ενα ρολοι και να φοβαμαι το καλοκαιρι πχ αν το φοραω να μην μπορω να το βαλω στην θαλασσα.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 07:45:09 μμ »
εστω μπαταρια με βιδωτη κορωνα?

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 07:45:20 μμ »
πολυ μπερδεμα ρε παιδι μου.. δν λεει να παρω ενα ρολοι και να φοβαμαι το καλοκαιρι πχ αν το φοραω να μην μπορω να το βαλω στην θαλασσα.
Ρε φίλε μου μήπως θέλεις πολλά από αυτά τα 150 Ευρώ ?
Τό θέλεις να είναι μηχανικό, αυτόματο, αδιάβροχο και εγώ δεν ξέρω τι άλλο
Ισως θα πρέπει να το ψάξεις λίγο περισσότερο για το τι θέλεις
Breil Manta
Philip watch
Zenith varius models Omega idem Varius vintage pocket watches etc.etc

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 07:50:27 μμ »
Πιστεύω αν έκανες μια υποχώρηση στο θέμα της βιδωτής κορόνας θα ήταν πιο εύκολο να καταλήξεις κάπου εξάλλου από ότι κατάλαβα έχεις ήδη ρολοι με βιδωτή :)
Ένα Casio G-shock πάντως θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή και στο θέμα της τιμής αλλα και τις ποιότητας!
Γνώμη μου πάντως είναι αν δεις κάτι στα χρήματα που σκοπεύεις να διαθέσεις μην μασάς χτυπα το εξάλλου τα 150 euro δεν νομίζω να σου λείψουν και για πολύ και θα έχεις κάνει και το κομμάτι σου ;)

Πάντα φιλικά
desmo16

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 07:54:11 μμ »
Πιστεύω αν έκανες μια υποχώρηση στο θέμα της βιδωτής κορόνας θα ήταν πιο εύκολο να καταλήξεις κάπου εξάλλου από ότι κατάλαβα έχεις ήδη ρολοι με βιδωτή :)
Ένα Casio G-shock πάντως θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή και στο θέμα της τιμής αλλα και τις ποιότητας!
Γνώμη μου πάντως είναι αν δεις κάτι στα χρήματα που σκοπεύεις να διαθέσεις μην μασάς χτυπα το εξάλλου τα 150 euro δεν νομίζω να σου λείψουν και για πολύ και θα έχεις κάνει και το κομμάτι σου ;)

Πάντα φιλικά
desmo16
φιλε desmo εχω αρκετα ρολογια. το seiko που εχω θελω να το δωσω γιατι δεν ειναι βιδωτο. το αγορασα με κρυα καρδια και δεν ξανακανω το ιδιο λαθως ξανα :(

Ρε φίλε μου μήπως θέλεις πολλά από αυτά τα 150 Ευρώ ?
Τό θέλεις να είναι μηχανικό, αυτόματο, αδιάβροχο και εγώ δεν ξέρω τι άλλο
Ισως θα πρέπει να το ψάξεις λίγο περισσότερο για το τι θέλεις
αν ηξερα ακριβως ποιο ρολοι θελω θα πηγαινα να το αγορασω.
αυτοματο και μηχανικο ειναι το ιδιο πραγμα.
αδιαβροχο νομιζω ειναι το μονο λογικο. ποιος αγοραζει ρολοι και δεν το βαζει στο νερο? ρολοι ειναι οχι κινητο
θελω pilot γιατι δεν μου αρεσουν οπτικα τα μικρα καντραν και βιδωτη κορωνα για καλη στεγανοτητα.
αφου δν παιρνω κατι καλο σε αυτοματο ας ειναι και με μπαταρια.
και ναι θελω το καλητερο δυνατο με αυτα τα 150 ευρω που ειναι το κακο?

Αποσυνδεδεμένος Nikos_

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 08:13:19 μμ »
Φίλε Syzo ηρέμησε δεν βρίσκεσαι σε κόντρα με κανέναν. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα κακό στο να προσπαθείς να βρεις το καλύτερο ρολόι στα χρήματα που προσφέρεις. Τώρα όμως :
Όχι. Το μηχανικό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε εκτός απο quartz ( αυτόματο, μηχανικό ακόμα και εκρεμές )
αδιαβροχο νομιζω ειναι το μονο λογικο. ποιος αγοραζει ρολοι και δεν το βαζει στο νερο? ρολοι ειναι οχι κινητο
Ένα ρολόι (με λουρί) ακόμα και 3000 μέτρα να ήταν δεν θα ήθελα να το βάλω στο νερό γιατί δεν θα ήθελα να χαλάσει το λουράκι του (υπάρχουν βέβαια ειδικά λουράκια). Επίσης θα προτιμούσα να ρίξω στο νερό το κινητό μου παρά ένα Breguet 30m.  :P
Ευχαριστούμε για την παραχώρηση ;D ;D ;D

Men talk of killing time, while time quietly kills them.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 08:13:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 08:16:50 μμ »
Φίλε Syzo ηρέμησε δεν βρίσκεσαι σε κόντρα με κανέναν. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα κακό στο να προσπαθείς να βρεις το καλύτερο ρολόι στα χρήματα που προσφέρεις. Τώρα όμως :
Όχι. Το μηχανικό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε εκτός απο quartz ( αυτόματο, μηχανικό ακόμα και εκρεμές )
Ένα ρολόι (με λουρί) ακόμα και 3000 μέτρα να ήταν δεν θα ήθελα να το βάλω στο νερό γιατί δεν θα ήθελα να χαλάσει το λουράκι του (υπάρχουν βέβαια ειδικά λουράκια). Επίσης θα προτιμούσα να ρίξω στο νερό το κινητό μου παρά ένα Breguet 30m.  :P

+1

Ωραίος ο Νίκος! :)

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 08:31:33 μμ »

1)ηρεμος ειμαι παντα ετσι μιλαω. αληθινα...
2)το ιδιο πηγαινε ως προς την κινηση του δεικτη και οτι δν χρειαζετε μπαταρια
3)οκ ενταξει το καταλαβαινω αυτο που λες και εχω εχω ρολογια που δεν τα φοραω καθε μερα για ν μην χαλασουν.
στα 150 ευρω ομως να λυπασαι να τα βαλεις στο νερο για να μην χαλασουν ειναι υπερβολη. στο κατω κατω ξεπληνετο με λιγο νερακι. ;)
4)δεν κανει τιποτα.(αναγκαιο κακο)

συγνωμη αν ακουγομαι λιγακι αποτομος.απλα οταν καποιος γραφει και ο αλλος διαβαζει ειναι αρκετα δυσκολο να καταλαβει τον τροπο που λεει κατι και μπορει α γινει παρεξηγηση.δεν εχω καμια προθεση να νευριασω κανεναν και ουτε να κανω κοντρα. συμβουλες ζηταω για να κανω μια σωστη αγορα και να μην πουλαω ξανα το ρολοι που αγορασα μετα απο μια εβδομαδα

Αποσυνδεδεμένος Nikos_

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 09:22:50 μμ »
1)ηρεμος ειμαι παντα ετσι μιλαω. αληθινα...
2)το ιδιο πηγαινε ως προς την κινηση του δεικτη και οτι δν χρειαζετε μπαταρια
3)οκ ενταξει το καταλαβαινω αυτο που λες και εχω εχω ρολογια που δεν τα φοραω καθε μερα για ν μην χαλασουν.
στα 150 ευρω ομως να λυπασαι να τα βαλεις στο νερο για να μην χαλασουν ειναι υπερβολη. στο κατω κατω ξεπληνετο με λιγο νερακι. ;)
4)δεν κανει τιποτα.(αναγκαιο κακο)

συγνωμη αν ακουγομαι λιγακι αποτομος.απλα οταν καποιος γραφει και ο αλλος διαβαζει ειναι αρκετα δυσκολο να καταλαβει τον τροπο που λεει κατι και μπορει α γινει παρεξηγηση.δεν εχω καμια προθεση να νευριασω κανεναν και ουτε να κανω κοντρα. συμβουλες ζηταω για να κανω μια σωστη αγορα και να μην πουλαω ξανα το ρολοι που αγορασα μετα απο μια εβδομαδα

Φίλε μου πολύ καλά κάνεις και ρωτάς. Αλίμονο αν δεν ρωτούσαμε. Εγώ πριν από λίγο καιρό γράφθηκα για να μάθω από τους γνώστες και να συζητήσω με τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται εδώ όχι περιστασιακά αλλά για πάνω από 3 χρόνια. Εδω θα βρείς μια απίστευτη ποσότητα υλικού όχι μόνο σε πρακτικό επίπεδο (πχ αγορά ρολογιού) αλλά και ακαδημαικού επιπέδου !!! Στην αρχή με κατέπληξε η πρόθεση των μελών να με βοηθήσουν αλλά από καιρό κατάλαβα πως αυτή πήγαζε από την αγάπη τους για την ωρολογοποιία. Ακριβώς όμως επειδή οι συζητήσεις στα φόρουμ είναι εξαιρετικά επιρρεπής σε παρεξηγήσεις προσπαθούμε να είμαστε έξτρα-ευγενικοί. Στο θέμα του τρόπου που συζητάμε σε καθημερινή βάση, καλό θα ήταν να μιλάμε παντού ευγενικά ανεξαρτήτως τον χώρο, χρόνο και το πρόσωπο που μιλάμε.

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 09:23:20 μμ »
με βιδωτη κορωνα?

Φιλε SYZO,για τις καλοκαιρινες βουτιες, επειδη βαρεθηκα τα quartz ρολογια που εχω,επελεξα το Seiko monster,αυτοματο, με βιδωτη κορωνα και πορτοκαλι καντραν.Για περισσοτερα,οσον αφορα την αγορα και την τιμη,αν θελεις, θα σου στειλω πμ.
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 09:41:22 μμ »
Φίλε μου πολύ καλά κάνεις και ρωτάς. Αλίμονο αν δεν ρωτούσαμε. Εγώ πριν από λίγο καιρό γράφθηκα για να μάθω από τους γνώστες και να συζητήσω με τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται εδώ όχι περιστασιακά αλλά για πάνω από 3 χρόνια. Εδω θα βρείς μια απίστευτη ποσότητα υλικού όχι μόνο σε πρακτικό επίπεδο (πχ αγορά ρολογιού) αλλά και ακαδημαικού επιπέδου !!! Στην αρχή με κατέπληξε η πρόθεση των μελών να με βοηθήσουν αλλά από καιρό κατάλαβα πως αυτή πήγαζε από την αγάπη τους για την ωρολογοποιία. Ακριβώς όμως επειδή οι συζητήσεις στα φόρουμ είναι εξαιρετικά επιρρεπής σε παρεξηγήσεις προσπαθούμε να είμαστε έξτρα-ευγενικοί. Στο θέμα του τρόπου που συζητάμε σε καθημερινή βάση, καλό θα ήταν να μιλάμε παντού ευγενικά ανεξαρτήτως τον χώρο, χρόνο και το πρόσωπο που μιλάμε.
εισαι πολυ σωστος και συμφωνω μαζι σου..

εκανα μια κουβεντα με τον πατερα μου για το ρολοι που ψαχνω και μου ειπε κατι που δεν το ειχα μεσα στο πλανο.
 CITIZEN Promaster EcoDrive Sky Pilot
αυτοφορτιζομενο μηχανισμο quatz(τουλαχιστων δεν θα ανοιχτει η κασα ποτε.
μεγαλο καντραν
βιδωτη κορωνα
και 200 μετρα αδιαβροχο..
τιμη απο ebay 120 ευρα και ο father το αγορασε 300+
εχει και μια στεφανη που μετραει κατι νουμερα δεν ξερω ομως τι ειναι..
οποτε.. και γνωστη μαρκα εχουμε και καλη τιμη ρολοι μεσα στα πλαισια που εθεσα ;)

Αποσυνδεδεμένος Nikos_

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 09:46:08 μμ »
Tσίμπα το!

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 09:58:59 μμ »
Φιλε μου το το συγκεκριμένο είναι ρολογαρα.Διαθέτει ένα πολύ στιβαρό μπρασελέ,το μέγεθος του είναι ιδανικό όσο αναφορά την μόδα,το καντράν του πολύ ευδιάκριτο και το κρύσταλλο του πολύ καθαρό επίσης κατά την γνώμη μου αξίζει κάθε euro.

Όλα τα παραπάνω στα λέω από προσωπική εμπειρία ;)
Κατά την γνώμη μου χτυπα το άφοβα!

ΥΓ Θα στο πρότεινα αλλα εγώ το είχα αποκτήσει γύρο στα 180 λίγο παραπάνω από αυτά που θες να διαθέσεις.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 10:08:32 μμ »
αυτοφορτιζομενο μηχανισμο quatz(τουλαχιστων δεν θα ανοιχτει η κασα ποτε.

Εχω μια επιφύλαξη για το αν μπορούμε να βουτήξουμε με ρολόι το οποίο δεν έχει περάσει από έλεγχο στεγανοποίησης, έστω και αν δεν έχει ανοιχτεί η κάσα του. Φυσικά όχι αμέσως μετά την αγορά αλλά μετά από 2 χρόνια πχ.
Κάποιος που γνωρίζει ας μας απαντήσει.
Οπότε το πλεονέκτημα του eco-drive ως προς την υδατοστεγανότητα μάλλον είναι αμελητέο. Κατά τα άλλα το συγκεκριμένο ρολόι είναι μεγάλος έρωτας.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 10:15:55 μμ »
το ξερω εχει ο πατερας μου και ειναι στο διπλανο δωματιο απο μενα οποτε μπορω να το περιεργαστω.
και οσο για το βουτιγμα..ουτε στα 5 μετρα βαθως δεν παω οταν παω..αν και για να λεει 200 και οχι 100 η 50 η 30 μαλλον δεν εχει αναγκη. απο τα 200 τα 10 να ειναι αληθινα μια χαρα ειμαστε.

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Discover the world of uninhibited dating.
« Απάντηση #77 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 11:53:09 μμ »
κοιτα και τα trias!Ιδαιτερα τη σειρα military spirit! http://www.trias-watch.com/

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Νοέμβριος 23, 2009, 10:42:38 πμ »
το citizen απο σινγκαπουρη θα ειναι γνησιο? μην μας βγει καμια μαιμου..

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Νοέμβριος 23, 2009, 03:00:22 μμ »
Γνησιο θα ειναι μην ανησυχεις. ;)